ה"י 27-9

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo62.gif*רעיון*

בואו נעשה רשימת קשר של סקייפים ונעשה שיחות ועידות מתי שאנחנו משחקים מייפל!

yonVata

New member
זה רעיון מעולה...

רק שהמנהלות אמרו בערב שיש בעיה ליישם רשימת קשר. אני מוכן לקחת על עצמי שכל מי שרוצה שיצרו איתו קשר איכשהו ישאיר לי את הפרטים שלו, אני ארכז ואחזיר לכל מי ששלח אם אתם בקטע

yonVata

New member
אם זה מעודד אותך אני ממש עייף ../images/Emo6.gif

אין לי מושג איך אני חוזר להתעורר ב6:45 שבוע הבא

deisy

New member
גם אני ממש עייפה

so?
לך יש את האופציה לישון - מה שלי אין

miss_t

New member
הדברים הקטנים בחיים

שאנשים לא מעריכים באמת יונתן... (הכל בחיוך כן?
)

Guid

New member
תאמין לי,

אתה תקום כמו גדול כשמדובר בעבודה... מניסיון.

yonVata

New member
42%

ועשיתי גם את הפיקיו של החיזרים, אני מוכרח להגיד שבתור אחד שמת על פיקיואים זה אחד המשעממים שעשיתי בחיים שלי... הJQ שלו ממש עלוב, הקווסטים משעמים, בין הריגה להריגה מחכים שעתיים... אבל הנה החפצים שקיבלתי:

spongbob

New member
../images/Emo110.gifבא לך להסביר קצת איך הולך הPQ

שהופך אותו לכזה כישלון?

../images/Emo27.gif

רמה 30+ זה בדיחה.. אתה מחסל מהר ומחכה מו אידיוט בין חצי דקה לדקה בין ההריגות יש JQ הזוי משו שכמתחשק לו הוא מגיב מהר כשלא אז לא.. הבוסים או חזקים מידי או פשוט מעצבים.... רמה 60 ומעלה זה סיוט בהתגלמותו...

miss_t

New member
איך יודעים לאיזה צדדים ללכת?

ואיזה מפות עושים.? (ברמה 30)

yonVata

New member
לא יודע מה יש לכם נגד הJQ הזה...

כשאני עושה סולו ב30 אני מסיים אותה בזמן ממוצע של 15-20 שניות
ומה שמעקב אותי בעיקר זה שאני מחכה שהשלט הסגול שמסביר מה עושים בחדר יעלם!

yonVata

New member
טוב ככה:

בשביל ללכת לסולו את פשוט הולכת בלי פארטי ולוחצת על האופציה של הרמה 30... בעיקרון צריך ל"נקות" את כל החדרים, בכל חדר יהיה הסבר מה צריך לעשות... לפעמים צריך להרוג את כל החייזרים, לפעמים צריך להרוג איזה מיני-בוס, לפעמים יש JQ, לפעמים אין כלום... בעיקרון לכל חדר יש הקצבה של זמן שמופיע כשאת נכנסת לחדר (וטרם סיימת את המשימה שלו - וככה את יודעת אם כבר היית בחדר או לא, כי יש חדרים שמופיעים מס' פעמים וצריך לעשות את המשימה שוב ושוב... אני אישית עשיתי אתמול 3 JQ בפיקיו 1...) אחרי שאת מסיימת לעבור על כל החדרים, והורגת איזה 2-3 מיניבוסים צריך למצוא את החדר של הבוס, להרוג אותו ולקוות שהוא יפיל משהו, לי אישית מתוך... 6-7 פעמים שעשיתי את הפיקיו הוא הפיל 3 פעמים דברים... שזה קצת מרגיז כי הפיקיו הזה ארוך (מבחינת זמן כמעט חצי שעה) אבל ברובו לא מחכים שיזומנו עוד מפלצות... אם יש לך זמן פנוי תתקשרי או משהו ואני אקח אותך לפיקיו אחד שתביני מי נגד מה...

Guid

New member
ההסבר של יון די מכסה את הכל,

אני רק אדגיש שצריך לסיים את כל המשימות בכל החדרים כדי להגיע לבוס. וגם- הPQ הזה נורא מזכיר את המייז בלודי, ואת צריכה לשים לב שאם בחרת להיכנס בפורטל הימני ולהתקדם ממנו הלאה, אז כשתחזרי אחורה תזכרי להיכנס לפורטל השמאלי או העליון ולסיים גם את המשימות שלהם. ברגע שתזכרי לאיפה נכנסת זה יהיה יותר פשוט לנווט ולהגיע לבוס בסוף במהירות...
זה פיקיו נורא חופר, אבל מקבלים ממנו דברים לא רעים בכלל. תנסי~

למעלה