"אפילו"...תפסיק להיות נוב ותתן לי REP
M miss_t New member 26/11/11 #58 הזאבים בmonster park עושים האוווווווווווווווו היללה שלהם משעשעת אותי מאוד אז החלטתי להצטרף אליהם
T Touched By Angels New member 26/11/11 #68 טוב כפרה חוץ מזה הרסת את כל המתח |שפמ| הקטע הוא שהראל נתן לי REP!!!!!!111
T Touched By Angels New member 26/11/11 #70 כישלון אז, גיליתי שגם דרך אלכימיה אפשר להשיג דיליג'נס-והרבה יותר מההרבליזם. [הנחתי שזה אפשרי אבל התעצלתי... ] בכ"א הדיליג'נס עלה לפני 5 דק' לרמה 18 ואז הלכתי לקבל דיליג'נס מהאלכימיה. הגעתי למצב הזה, ויש לי מקסימום נק' לדיליג'נס להיום. באסה!
כישלון אז, גיליתי שגם דרך אלכימיה אפשר להשיג דיליג'נס-והרבה יותר מההרבליזם. [הנחתי שזה אפשרי אבל התעצלתי... ] בכ"א הדיליג'נס עלה לפני 5 דק' לרמה 18 ואז הלכתי לקבל דיליג'נס מהאלכימיה. הגעתי למצב הזה, ויש לי מקסימום נק' לדיליג'נס להיום. באסה!
M miss_t New member 27/11/11 #78 טיפ של אלופים שמתי לב לזה תעשי משהו שמוסיף +10 עד שיהיה לך 490 מתוך 500 ואז תעשי משהו שמוסיף 50 זה יסכום את הדליגנס ויהיה לך יותר...
טיפ של אלופים שמתי לב לזה תעשי משהו שמוסיף +10 עד שיהיה לך 490 מתוך 500 ואז תעשי משהו שמוסיף 50 זה יסכום את הדליגנס ויהיה לך יותר...