ה"י 26/11/11

Don Nirtin

New member

היה כיף להיות איתך בימים האחרונים..... נקודה

כרגע אני מרוצה מהדמג'...

הוא לא טוב אבל הוא לא מזעזע כמו שהרגשתי שהיה לי לפני. ואני עושה עכשיו על מפלצות שלא רגישות לברקים בין 50K ל-90K כפול 4 פעמים על מפלצת אחת, שזה נחמד.
עדיין צריכה לשפר ציוד דחוף.
גם זה יגיע בהזדמנות.

ד"א אתה מוזמן לבדוק את הדמג' שלי

על מפלצות ש"לא רגישות לברקים". הוא אותו דבר.

מ י ל ר

New member
מוזמנת להפעיל אלמנט ריסט על אותה מפלצת

ולצלם
למרות שכבר אי אפשר לדעת, אולי נקסון שינו את המפה ועשו את המפלצת רגילה לכול ההתקפות, אחרי הגאמפ נקסון שינו קצת את המפה (פעם היה חור בין הפלטפורמות) ככה שעד שאני לא אלך לבדוק אני לא אדע

אז...KMS נפרץ...?

http://www.koreatimes.co.kr/www/news/biz/2011/11/123_99573.html אין לי כוח לקרוא הכל, אבל היו כמה שרשורים על זה בבאסיל, וממה שהבנתי האתר שלהם נפרץ. ציטטו משם את זה
"Friday that Nexon had private information of around 13 million users, including their names, user identification, resident registration number and password, leaked through hacking."

לא צריך להיות דרגה 200 בשביל זה.... גם לא צריך כסף אמיתי.... גם לא מלא מזוס..... רק צריך להבין מה חשוב במשחק ולא להתעצל....
עשיתי ביומיים האחרונים 67 K NX מהדיליג'נס שלי !!!!! מקווה לעשות עוד בסופ"ש של חו"ל !!!

לא ! זה אומר יותר דמג'

כי למלצות יש הגנה . ההגנה שלהן מורידה לנו את ההתקפה. ברגע שיש לך הורדת הגנה של המפלצות והבוסים הדמג' שאתה עושה עליהן יותר גבוה.

killer97

New member
זה אומר

שכשהלוחמת של סמדר תמות (אם זה אפשרי בכלל
) היא תאבד 5% EXP

למעלה