ה"י 26/11/11

miss_t

New member
מזל טוב לכל המתקדמים
גם אני עליתי

רמה 148 מביצוע קווסטים בTOT תודה לניר שבילה איתי בבוקר בTOT תודה לאסף שבילה איתי בערב בTOT

מ י ל ר

New member
תמונה יפה D:

איך השרשרת ברקים שלי שם נוצצת
גארד זה בין הסקילים השימושיים.. שאני הולך איתך למונסטר פארק זה הרבה יותר מהיר מאשר לבד

miss_t

New member
הגעתי לרמה 10 והכנתי שני דברים מגניבים

אחד מהם הוא הסימבל הזה והשני - חגורה של ניר לרמה 130

Don Nirtin

New member
והחגורה הסקסית לתפארת

אני רוצה לציין כאן על גבי הפורום- אני לא קמצן. על הדבר הזה שילמתי לליאת 100 מיל. כן כן. הקמצן שילם סכום של 100 מיל. עכשיו אתם יכולים לסגור את הפה שלא ייכנס לכם הזבוב לפה

gate11Maccabi

New member
יפה ניר, אבל יכלת להשיג הרבה יותר בפחות כסף..

יש בכל הFM 3% INT חגורות בפחות מ60 מיל.. 3% INT בשבילך זה הרבה, הרבה יותר מ10 אינט

Don Nirtin

New member
יפה, גבר. למה לבאס בכזו הודעה?

זה ממש לא לעניין שלך מה אני עושה עם הכסף הוירטואלי המטופש שלי. בסדר? ולעניין החגורות האלה- תסתכל בחגורה. רמה 130. 10 אינט. ואעביר עליה פוטנציאל בקרוב. תודה.

gate11Maccabi

New member
אני לא מבין על מה אתה מתעצבן

כשאתה מעביר ביקורת או מציע משהו אני לא תוקף אותך, וכשאתה מעביר ביקורת אתה גם יודע לעשות את זה בעוקצניות, אם אתה לא יודע לקבל ביקורת, שאגב היא לטובתך ולא משהו נגדך, אז אל תעביר ביקורת בעצמך.

gate11Maccabi

New member
אגב, פונציאל של רמה 71 - 200 הוא אותו דבר

לא כמו פעם שאייטמים רמה 121+ היה להם פוטנציאל טוב יותר

מ י ל ר

New member
תתחדש!

ובחישוב מהיר כול עוד שילמת פחות ב-150 מיל יצא לך טוב. תתחדש.

Don Nirtin

New member
סתם שתדע שהדבר הזה שמכרת לליאת

הסופריור אייטם קריסטל- היו בשביל לייצר את החגורה הזו. כך שגם לך יש חלק בחגורה המקסימה הזו

מ י ל ר

New member
תודה תודה :)

ואני יודע, גם אני יצרתי חגורה אחת כזאת ומכרתי.. (גם ב-100 מיל חחח)

miss_t

New member

רק האבנים האלו עלו לך "כסף" וקשה לקבל אותן מפירוקים, כל השאר- ממש לא היה משנה לי- האבנים שנאספו ועובדו והשיקויים מהחנות. אני ממש שמחה שיצאה לך חגורה כזו יפה וכשתפעיל עלייה 100% פוטנציאל אני מקווה שייצא לך משהו מדהים!! היה ממש כיף לבלות איתך אתמול

למעלה