ה"י 25.7

btekx

New member
דבר אחד, יש לי חנות NX

חנות NX ל3 חודשים, ואני מוכר כול מיני שאספתי השבוע שבועיים... דרופים בגדים ונשק, ומגילות... ויש לי קסדה זקום כאוס שקניתי לפני חצי שנה... ואת שרשרת כאוס הורטאיל אני רוצה לקנות משום שאני רוצה עוד 10% HP!!! אני חייב עוד HP!!!! יש לי 11000 HP (או 13000 אם יצא בקוביה מס' 3...) ואני עדיין מרגיש לא מספיק... ויש לי אורבול עם 6% ו3%... HP, כול שאר הבגדים יש 2-4 % DEX... גם לפני כשבועיים השקעתי ב10000 NX על כפפה כדי למצוא פוטציל ולא מצא פוטציל טוב... (גם 2 קוביה חינם בTIME HOT...) אבל צלחתי להפוך מ2 שורות ל3 שורות, מכחול לסגול... מנוע של מכונאי עם 7 ATT (במקום רק 5 ATT), שקע של מכונאי עם 6 DEX (במקום רק 5 DEX), ועוד המון שיפורים... ולא לדבר על טבעת חדש שהרווחתי לפני יומיים... ואת מגן כתף אני עושה בPVP והקרוב אעשה כתף חדש לרמה 110 (אם לא אמצא הקרוב מתכון לרמה 120+...)

btekx

New member
איזה מפלצות מפיל כתף מרמה 120, ו130?

וגם אם יש רמה 140... (יש כאלו?)

תתחדשי, גם אני עובדת על להכין אחד כזה :)

המצרך הבעייתי הוא כמובן הגאלאנט אמבלם. חסרים לי 32.
אבל לאט לאט משיגים את זה. :)

מ י ל ר

New member
מה? איך בדיוק את עושה PVP?

רוב הערוצים של PVP הם ערוצים זוגיים ממה שהבנתי. למקרה שאף אחד לא הבין את זה עדיין, זה לא משנה באיזה ערוץ אתם, אתם משתגרים לערוץ שיש בו מקום פנוי. פעם אחת נפגשתי במפה עם סיוון והיינו בצ'נלים שונים.

לא יודעת, אין לי לאגים יותר בפיויפי

יש רק בעיה של התקפות איטיות, חוץ מזה אין לי ממש לאגים. אבל אני עדיין בתחתית הרשימה...

מ י ל ר

New member
לא משהו מיוחד היום

אותו הנשק רק בשינוי קטן, לא משהו רציני. אף אחד לא עזר לי במיוחד לא עידן.

TheParrot

New member
וזה גם ממש נשק מעפן

וזה שווה אולי 1K בלחץ.... באמת חרא שרביט...רוצה אני יביא לך את שלי? Blue marine , Clean..... עדיף מהכלום הזה שיש לך , לא?

מ י ל ר

New member
הפונטציאל הקודם היה 3% מגיק אטטק

וזה 6% מג'יק אטטק וגם עשינו (4) קוביות בשביל שיהפוך ל-3 שורות וגם יש שורה של 12 מג'יק אטטק שזה בהחלט לא רע בכלל לתוספת. נחמד שיש לי נשק שאני משתמש ב-2 שורות שלו ולא רק באחת. זה לא איזה נשק גודלי או משהו ממש לא, יש לו חרא סיקרול והפונטציאל לא הכי טוב שבעולם, אבל אין ספק שלעכשיו זה עושה את העבודה. אולי בעתיד יהיה לי את הנשק של רמה 163, ואולי יום אחד הוא גם יסוקרל בהתאם, יום יבוא ויהיה לי את זה...

miss_t

New member
הנשק הזה יותר טוב לך?

מאשר REVRES? תהנה! 4 קוביות- אמרת שזה מלא כסף ושלא שווה כל כך להוציא את הכסף הזה על חפצים.... אז איך אתה עושה את זה בעצמך?

מ י ל ר

New member
ריברס פחות טוב לי

כיוון שאני מעדיף להשתמש בנשק אלמנט (10% ברקים ו-5% קרח) מאשר ריברס. והנשק אלמנט עם יותר אטטק במקור (רמה יותר גבוה) ורק תיקון על מה שאמרת אני אמרתי לך בפורום "למי שיש קצת אנקס לא שווה לעשות קוביות!!!" למי שיש אנקס ללא הגבלה מן הסתם שאין בעיה עם זה הכסף (האמיתי) זה לא הבעיה, הבעיה להשיג NX. את הקוביות האלו לא אני עשיתי, לי אין אנקס... אם היה לי אנקס הייתי רוצה להפוך את הכפפות שלי ל-6% אינט D:

מ י ל ר

New member
אה שכחתי עוד משהו

סיוון ראתה מישהו שמוכר משקפיים 6% אינט אז קניתי D: יש לי משקפיים עם 6% אינט עכשיו שזה בהחלט נחמד. (אפיק 3 שורות, אחת מהן 4% והשנייה 2% אינט)

למעלה