ה"י 25.7

מגילות

עכשיו כשיש יותר מדי חפצי מייפל, עדיף לחכות עד שהטמפל יירד ולחכות קצת שהמחירים יעלו

miss_t

New member
תודה, אתחיל משם

אוף, איזה באסה, מכרתי מגילה של OVERALL DEX 60% במחיר של 6 מיל (והבנתי שזה שווה הרבה יותר בלע)

מ י ל ר

New member
מה יש להתייעץ על החנות?

שימי דברים, קנו? שימי עוד, קנו? שימי עוד... מה זה משנה מה קודם

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifבדיקת מחיר ../images/Emo41.gif ???

פעם ראשונה שאני נתקל בה, אז מישהו יודע כמה בערך שווה - Clean slate scroll 1%

JackyE

New member
121!

אחרי בערך שבועיים שלא עליתי רמה!
ושמתי נקודה במאנסטר מאגנט! זה כייפי!
אני חושב לפתוח חנות בימים הקרובים ואצטרך להתחיל לחפש מכירים של כל מיני שטויות שיש לי

JackyE

New member
לא חשבתי על זה! ../images/Emo6.gif

אבל יש לי לאגים דיי רציניים שם, אז אני דיי נמנע משם שזה מבאס בגלל שזה אמרו להיות אחלה EXP

מ י ל ר

New member
ה-BAM המקוללים האלה

תמיד מושכים אותי אם השרשרת שלהם אני מת שיגיע הפץ' קפיצה, יהיה לי גם סקיל כזה D: (שמישום מה יהיה עם קול דאון של 5 שניות אבל לא נורא)

אסף ! הקוסמי קרח האלה עם הקרח שלהם....

אתה יודע כמה פעמים קוסמי קרח הקפיאו אותי או עשו לי STUN.....? ובכלל. קוסמי קרח מדהימים ב PVP. יש בסקניה קוסם קרח דרגה 200 (הוא מופיע באתר הראשי של נקסון) עשיתי איתו כמה PVP - הוא פשוט מדהים עושה מעל 3000 נקודות בסיבוב. ואל תגיד לי שזה בגלל הדרגה - דרגה לא רלוונטית בכלל. אתמול ניצחה ב PVP שהייתי בו בישופית דרגה 13X. היא השתמשה בסקיל של עבודה שלישית. אני מתגלגלת מצחוק כשאני מפעילה את ה MONSTER MAGNET שלי ואיזה דמות עפה מקצה אחד של המפה לקצה השני בלי לדעת מה בכלל קרה לה. בכלל, מאז שיש PVP אני לא מפסיקה להתגלגל מצחוק.....

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif ב PVP אין חשיבות לרמה - ועוד טיפים.

יש לי כמה טיפים לכל מי שרוצה לצבור כמה שיותר נקודות ב PVP. 1. תכנסו ל PVP ותשארו רגע למעלה, תפתחו את חלון הסקילים שלכם ותקראו מחדש את כל התיאור של הסקילים - הסיבה לכך פשוטה שב PVP הסקילים מתנהגים אחרת. 2. תשתמשו במיני מאפ! אני כמעט ולא מסתכלת על המסך עצמו אלא המון על המיני מאפ ומחפשת התקהלות של אנשים (גם כשיש קללה של חושך זה מאוד עוזר). 3. תשתמשו בסקילים נכון - כשאתם מול כמה אנשים תשתמשו בסקילים שתוקפים מספר רב של מטרות, וכשאתם מול שחקן אחת תשמשתו בסקילים שתוקפים במכה אחת כמה פעמים. 4. אל תפחדו למות - לפעמים הזמן שאנחנו מבזבזים על לברוח כדי לא למות עולה על הזמן שהיינו יכולים לחזור למפה. 5. אל תשקיעו יותר מידי מאמץ במלחמות אישיות - אני רואה שהרבה פעמים אנשים רודפים אחרי זה שמוביל ובעצם אין סיבה, כל אחד מקבל 10% מההריגות שלו כנקודות PVP בלי קשר לאיזה מקום הוא היה, פשוט תנסו לתקוף כמה שיותר. 6. תרימו כל באף אפשרי בעיקר כפפות שמגדילות את הדמג' שלכם ויתנו לכם סיכוי הרבה יותר גדול לעשות KO ולקבל יותר נקודות. (לגבי הבאפים שימו לב שהבאף של הקופסא על הסימן שאלה יכול או לעזור או להזיק את תשקלו טוב אם לקחת אותו - אני לרוב לוקחת אותו שאין לי הרבה חיים ואין לי מה להפסיד. קחו לבבות גם כשיש לכם חיים מלא - מה שאתם לא תקחו אחרים יקחו! נראה לי שזה הכל בערך. בהצלחה לכולם.

מ י ל ר

New member
היום עשיתי סולו ידיים

היה כיף את רובו עשיתי לבד, הנתינים שלי עזרו לי טיפה, אבל גרמתי להם להתנתק מלאג.

Guid

New member
זאקום עם סיון ואסף,

ואני זה שזימן את זאקום --------->

ספיר../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

הוכחה לכך שעשיתי כמעט 200K.
קלטתי את זה ממש בשניה שזה נעלם, מצטערת שבקושי רואים את הדמג'...

למעלה