../images/Emo45.gif ב PVP אין חשיבות לרמה - ועוד טיפים.
יש לי כמה טיפים לכל מי שרוצה לצבור כמה שיותר נקודות ב PVP. 1. תכנסו ל PVP ותשארו רגע למעלה, תפתחו את חלון הסקילים שלכם ותקראו מחדש את כל התיאור של הסקילים - הסיבה לכך פשוטה שב PVP הסקילים מתנהגים אחרת. 2. תשתמשו במיני מאפ! אני כמעט ולא מסתכלת על המסך עצמו אלא המון על המיני מאפ ומחפשת התקהלות של אנשים (גם כשיש קללה של חושך זה מאוד עוזר). 3. תשתמשו בסקילים נכון - כשאתם מול כמה אנשים תשתמשו בסקילים שתוקפים מספר רב של מטרות, וכשאתם מול שחקן אחת תשמשתו בסקילים שתוקפים במכה אחת כמה פעמים. 4. אל תפחדו למות - לפעמים הזמן שאנחנו מבזבזים על לברוח כדי לא למות עולה על הזמן שהיינו יכולים לחזור למפה. 5. אל תשקיעו יותר מידי מאמץ במלחמות אישיות - אני רואה שהרבה פעמים אנשים רודפים אחרי זה שמוביל ובעצם אין סיבה, כל אחד מקבל 10% מההריגות שלו כנקודות PVP בלי קשר לאיזה מקום הוא היה, פשוט תנסו לתקוף כמה שיותר. 6. תרימו כל באף אפשרי בעיקר כפפות שמגדילות את הדמג' שלכם ויתנו לכם סיכוי הרבה יותר גדול לעשות KO ולקבל יותר נקודות. (לגבי הבאפים שימו לב שהבאף של הקופסא על הסימן שאלה יכול או לעזור או להזיק את תשקלו טוב אם לקחת אותו - אני לרוב לוקחת אותו שאין לי הרבה חיים ואין לי מה להפסיד. קחו לבבות גם כשיש לכם חיים מלא - מה שאתם לא תקחו אחרים יקחו! נראה לי שזה הכל בערך. בהצלחה לכולם.