ה"י 25.7

האימפ שלי הגיע לשלב הסופי D:

אחרי שהאימפ השני מת כשהוא היה רק 6/8 (
) ועם המון סבלנות, הוא גדל
ככה הוא נראה בסופי

וזה מה שקיבלתי

וזה אפילו טריידאבל
דווקא אחרי שעשיתי מיולינג רציני
מה אתם חושבים? זה יעלה משהו? P:

Hasselblad

New member
זה שווה לא מעט בכלל!

60-100 מיל לדעתי! תבדקי איזה הצעות את מקבלת.

../images/Emo45.gifראיתי את זה בFM באיזור המחירים הזה../images/Emo13.gif

בהצלחה עם המכירה:)

JackyE

New member
מכות הוא יקבל ממני אם זה מה שהוא יתן! ../images/Emo67.gif

היום הוא יתעורר אצלי ויגיע ל-4/8

btekx

New member
קיבלתי כמה פרסים שונות

תיק עם 4 פנוי כלי לחפירה אבנים מזהב כלי נשק של גנב לרמה 90 (נדיר) ואחד נסיתי עם אימפ צמח וקיבלתי "את" (כלי חפירה של קטיפה צמחים) אכן זה רנדומלית...

miss_t

New member
תותחית../images/Emo70.gif

איך הצלחת? הם מתים לי כל הזמן או בהתחלה או אחרי 5-6 ימים בלע

המון סבלנות ../images/Emo6.gif

צריך להיכנס אליהם פעם ביום, המוווון ETC של מפלצות, אפילו אם זה ברמה נמוכה משלך ואם את הולכת להרבה זמן ולא תהיי מתי שאימפ מתעורר, תשימי את המנורה עם האורז, הם פשוט חוזרים לשלב הקודם שלהם במקום למות וכן, להיכנס פעם ביום כדי לוודא שהכל טוב XD ואם אין לך זמן להאכיל אותם עד שהם יישנו, תפטמי אותם גם אם זה מקפיץ לך הודעות כל הזמן

miss_t

New member
תוכלי להסביר מה כל אחד מהדברים עושה?

ואיך משתמשים ?? תודה! ראיתי שיש אורז, ושיש מנורה ויש משהו ורוד כזה

הסבר ../images/Emo9.gif

הקופסאת לבבות - נכון כשאת מאכילה "מחוץ לזמנים" קופצת לך הודעה שלא כדאי להאכיל אותו יותר מדי? ז המנורה עושה ככה, שתוכלי להאכיל מה שבא לך את האימפ 10 פעמים, וזה כן יעלה לך את הקירבה (אין לי מושג מה זה הקירבה, אבל אני מניחה שזה חיוני להתפתחות D;) האורז - ארוחות חירום. בלי זה, אם האימפ שלך רעב הוא ימות בסופו של דבר, אבל עם המנורה הזאתי רק יורדת לו השובע ומקסימום הוא יורד לרמה מתחת, וברגע שאת מאכילה אותו הכל בסדר, ואז תצטרכי להאכיל אותו עד איפה שהוא היה מקודם D: הפאטיפון - לא נמצאת בבית בזמן הקרוב? ברגע שהאימפ נרדם ואת שמה את הפאטיפון, הוא יישן ל3 הימים הקרובים שעון מעורר - הפוך, אם אין לך כוח לחכות עד שיתעורר אז תשתמשי בזה כמובן לשים שהריבוע המרכזי ריק בשביל הדברים האלה, ולשים לב לאיזה צד כל התוספות האלה. הייתי גם ממליצה להסתובב עם תרופות לאימפ כל הזמן, כדי שבאמצע אימון לא תצטרכי לחזור לעיר אומשו מקווה שלא חפרתי ^^"

miss_t

New member
לטגליינס../images/Emo70.gif

תודה רבה רבה! אגב, התוספים האלה גם מוגבלים בזמן , נכון? או שהם נשארים עד שאני מוחקת אותם?

תלוי איזה

הזה של הלבבות נשאר עד שאת לא מסיימת את המיכסה שלך הפאטיפון נשאר 3 ימים, אלא אם כן את מחליטה באמצע שENOUGH ואת עושה לו ריסט P: האורז נשאר או עש שהאימפ מסיים את האוכל חירום (שזה 12 מנות קרב LOL), או עד שאת מוחקת את השעון המעורר עוד לא ניסיתי, אבל אני מניחה שהוא לא נשאר להרבה זמן

Hasselblad

New member
השעון מעורר נשאר חצי שעה

עד שהאימפ מתעורר (לוקח לו חצי שעה להתעורר מהצילצול של השעון.... או שהשעון לא משהו או שהוא ישן ממש חזק)

miss_t

New member
זהו../images/Emo70.gif אקנה היום חנות! צריכה עיצה

יש לי המון EQUIPS שונים לרמות90+ יש גם הרבה מגילות מאיפה להתחיל? מה כדאי למכור קודם?

למעלה