ה"י 23.4

miss_t

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifגליתוש! איזה כיף!

ואו! מזל טוב על 136
אז עכשיו רק על הסקאלס? הם מתי בשתי פגיעות של גנסיס? איזה נהדר! דרך אגב, זה חדש שיש על סקאלס שעון זמן? (כמו שהיה בעבר בזומביים)

D amaged R oses

New member
לא בעבר

עדיין זה מיני דאנג'ן זה טוב כי את יכולה להכנס למפה [יש לך שעתיים] ואף אחד לא יעשה לך KS בתוך המפה רק חברי פרטי יכולים להכנס יחד.. ואפשר לצאת חצי דקה לפני הסוף ולהכנס שוב [אם קנית דאבל ל4 שעות]

miss_t

New member
הא! ואו! אוקיי

ראיתי עוד מיני דאנגן כזה שרק עם חברי פארטי אפשר להכנס- זה של המקום של רומיאו ויוליה (שכחתי את השם!) איפה יש עוד כאלו?? וגם- אם יש PARTY בפנים אז אי אפשר להכנס בכלל? או שזה מכניס את הבנאדם למפה משלו? והאם אפשר לעקוף את זה עם לעשות פארטי לבד?

deisy

New member
אפשר להכנס לבד

ואם מישהוא שם פשוט תכנסי למפה אחרת באותו צאנל... מגניב! אבל אם את בפרטי רק הלידר יכול להכניס... יש שם ספאון מעולה תמיד! יש כזה גם של ניוטיס...

D amaged R oses

New member
אהההה אז חבר שלי צדק

זה "INFINTY" מפות, או איך שהוא קרא לזה במפה של החזירים בהנסיס זה רושם לי שיש מישהו במפה, לוחצת שוב, ונכנסת זה מונע באמת KS וזה ההמצאה הכי גאונה שיצאה למייפל [מייד אחרי לשים STORAGE בFM, באמת! גאוני! רק למה לגבות פי 5 ו10?
]

Hasselblad

New member
ה storagr של ה FM

כבר היה בעבר... נעלם... ועכשיו סוף סוף חזר. אכן הוא סוג של מסט..

spongbob

New member
../images/Emo110.gifה"י שלי

אני באטרף להשיג קלפים של המפלצות, יש לי בנתיים איזה 10. הרגש העלתי את אנושקה רמה
ואז ממתי.. אני לא מוגל לעבור את ה75% המקולל

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo47.gifתודה..X3

לך תעשה לעצמך קמע נגד מוות...:X זה מה שאני מתכוונת לעשות, אחרת אמשיך להתפגר:) תודה על העלאת הרמה..D:

deisy

New member
יש איוונט עכשיו

שאפשר להכין ETC שהוא צארם לכל דבר! את בבית סופ"ש? דברי איתי אם כן...

miss_t

New member
../images/Emo31.gif לא בבית סופ"ש הזה

עד מתי האיוונט? לא שמעתי עליו כמה צארם אפשר להכין? איך מכינים ? מי? ה? מו?

deisy

New member
קווסט של הארנב שנמצא בהנסיס

איסטר באני... אפשר להכין כל 24 שיעות אני חושבת.. אוספים ביצים שנופלות כל אחד לפי הרמה שלו (לך צריך אדומות) וסל, כדי להשיג את הסל זה כבר קווסט מהאדמיניסטרטורית שצריך 100\100 דרופים של סליים ושל העץ הפשוט.. שווה שיהיה אחד כזה.. הוא טוב לשלושה חודשים...

מזל טוב! ../images/Emo6.gif

לא ידעתי שיש סיכוי שהספרים הארורים האלו גם לא יעבדו
יאללה, עכשיו רכק נשאר לך להרוג באמת את הורנטייל (אני? נסחפת?)

deisy

New member
חחחח הורנטיייל here i come

קודם נהרוג את העורב השחור
אח"כ נחשוב על הורנטייל
(אם כי אני מפנטזת חופשי על השרשרת שלו
) תודה!

Guid

New member
מזל טוב!! /tapuzforum/images/emo9.gif

כיף למקסס את סקיל ההתקפה העיקרי~ /tapuzforum/images/emo9.gif

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזלטוב +ה"י חחח

אוף כל פעם שאני מסתכלת עליכן ברמה 120ובעבודה הרביעית זה מרגיש כאילו בכל השגת סקיל או עליית רמהאתן עושות מחדש את הבלתי אפשרי
אני כבר מזמן הייתי משתגעת. בכל מקרה מזל טוב על הג'נסיס!!!! לכי פרקי את המפלצות [המאוד קריפיות ומפחידות] שיש בליפרי!~ וההתקדמות שלי. אחרי שהתפגרתי קרוב ל6פעמים מכל מני סיבות מאוד מטומטמות כמו- שחכתי לקחת שיקוי או MG או סתם לא שמתי לב לחיים [לבגללזהלא בריא לעשות PQ עם קלריק- מתרגלים לזה גם באימונים=\] וממתי שוב אחרי שהגעתי ל80% התעצבנתי והלכתי לבכות לאיציק שיעשה לי ליצ'..LOL אז כמובן הוא עשה לי ליצ' ל22% שנשארו לי והעלה אותי רמה|מלך| ואז מת בעצמו. תגידו מה הבעייה של הדאבל EXP בשביל עצמך לחצי שעה בנקודות של המשפחה? על דאבל אקספי כתוב שהוא נותן דאבל דרופ, והפוך! זה מטריד..<<" ואז גם אני ממתי....שוב. אבל זה היה על 0%אז לא נורא~ ואז החלטתי ללכת לחקור את ליפרי~ מה זה המפות המפחידות האלה על הרקע האדום!? אני הולכת ובכל פעם שיש איזה לאגון קטן אני מפחדת שיקפוץ עליי איזה בוס ענק סטייל הורנטייל ויאכל אותי חייה!
פשוט מפות מפחידות=[ כמו שאמרתי לידיד שלי- הןמפחידות כל עוד אתה לא יכול להרוג את מה שנמצא בתוכן~ ואחרי זה הלכתי למאשרום שאייר. חישבתי ובשביל לקנות את הבגדים שאני רוצה אני צריכה להשיג 7000 זנבות של שועלים. אז התחלתי לעבוד על זה...P=אז אולי זה יקח לי כמה ימים~ אבלאני אשיג את הקאש! והשתמשתי בדאבל דרופ ל15 דקות ואז ב1.5 דרופ לעוד 15 דקות=] *פרצוףנחוש*

D amaged R oses

New member
פספסתי את הדאבל דרופ ../images/Emo7.gif

הוא היה מ2-4 והתעוררתי ב4 ועשר דקות
יש לי מלא זנבות בטרייד!! אני מקווה שיקנו, אהמ[העלתי בבוקר
]
איך הלך עם הדאבל? נפל מכל שועל זנב?

למעלה