ה"י 23.4

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifלמה לא אמרת לי שהיהF5!

יש לי איזה 400 בינתיים. וכן עם דאבל נופל כמעט מכל שועל, ורק לעיתים רחוקותלא נופל- זה כזה כיף!! 200זנבות תוך 15 דקות....חחחח

D amaged R oses

New member
לא הבנת אותי נכון אתמול../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

דיי, מעכשיו אני מעדכנת את כולם ב-ה-כ-ל!

deisy

New member
לא היית משתגעת כל כך מהר ../images/Emo8.gif

חלק מהכיף זה שיש למה לצפות!
עם הדבל אקספי בנקודות של המשפחה יש אכן בעיה של ניסוח שם, בכותרת כתוב דבל אקספי לחצי שעה ולמטע כתוב שזה מעלה את הדרופ ריייט... טוב, ניסיתי אותו וזה אכן דבל אקספי ולא דבל דרופ.. מה שכן שימו לב לא להשתמש שדבל דרופ ודבל ארספי הבו זמנית כי הם מבטלים אחד את השני.. כלומר רק אחד אחרי השני.. ומזל טוב אנה!
ותודה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifגם נכון..:)

אבל כל הסקילים שעולים סכומים מטורפים [שבחיים שלי לא ראיתי!] ואם הם לא עובדים פתאום!? אז 300/200 מיל הלכו סתם! ו...ו....ו..איך מסתדרים עם להשיגסקילים? משיגים כמה מראש? נלחמים שעות על גבי שעות במפלצות שמפילות אותם? הולכים לבוסים? ומהעםהבוס לא מפי בסוף.?..>_< זה מלחיץ=0 אבל היי, אני אהיה שם בעוד שנתיים..D: עדאזצריך להתרגל לרעיון..:p אז יש למה לצפות..F3

deisy

New member
אם נפל הספר - הלך הכסף ../images/Emo3.gif

וזה הכי באסה בעולם בעיקר כשספר מסויים עולה כל כך הרבה
להשיג סקילים זה כיף! שימי לב שיש הבדל בין להשיג סקילים לבין להשיג את ספרי השדרוג שלהם... את הסקילים אין אופציה אחרת רק לעשות לבד! הם בלתי ניתנים להעברה מן הסתם... את הספרים מנסים להשיג לבד מאלה שאנחנו יכולים (מנון, סקילס וכאלה) אם לא מצליחים הרבה זמן אז קונים.... אבל יש ספרים שהם עדיין בלתי אפשריים עבורנו - אלה שנופלים מהורנטייל.. ולכן קונים... לגבי המחיר, כן.. יקר אש... מה לעשות

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאזזז.....

מה שאת אומרת זה שאני צריכה להתחיל להיות אינטרסנטית ולהתחיל להתחבב עם חבר'ה שהולכים לHT ועוד כלמיני ראנים כדי להשיג סקילים בזול הא?
וכן זה באמת כ"כ באסה

Hasselblad

New member
לא בדיוק...

תראי קודם כל כשמגיעים לרמות האלה כבר לבד פוגשים ומכירים אנשים ברמות שלך... ככה זה שהולכים לאותן מפות אימן. וגם במקרה הספציפי שלך אני חייבת לציין שהסקילים של עבודה רביעית של שדואר הם יחסית קלים להשגה. והספרים גם אם הם לא קלים להשגה בגלל שאין הרבה שדוארים באופן כללי המחירים שלהם יחסית נמוכים.

למעלה