עליתי רמה בקוסמת שלי , וצריכה עצה :O
חפירה! עכשיו רמה 54

ממש שלא בכוונה, היה לי איתה 40% בערך מאז שפרשתי, והתחלתי לאסוף דברים לMTS, ופשוט אגרתי עוד ועוד אחוזים עד ל55 בערך, ואז חברה שלי מקסימה שמזמן לא דיברתי איתה באה לבקר אותי בזמן שלכדתי לי פריטים, והציע לי לעשות LMPQ, אני אמרתי לה שאני חושקת בפיקיו הזה אך אני גרוע בו והדלתות מרגיזות אותי.. פשוט לא מצליחה! אז היא באה איתי ולא נמאסתי עליה אפילו לדקה, הראתה לי את הדלתות שוב ושוב כל פיקיו מחדש, ועזרה לי כלכך הרבה. הלידרית הייתה דיי ביטצ'ית והיא למרות זאת לא ויתרה עליי לרגע ועשתה בשבילי הכל כמה פיקיואים ברצף [אנחנו רצנו אותם, לא היה לי זמן למכור דברים. אני יודעת שעושים מהיר אבל הפעם היה פשוט מטורף] התחברתי שוב קודם ואזרתי אומץ להכנס ללודי מייז פיקיו לבד :O ולהפתעתי הרבה הסתדרתי! הצלחתי עם החדרים, פשוט אוטומטית, אני לא מחשבת כלום.. בקושי מסתכלת במספרים. ראיתי שנכנסתי איתה כלכך הרבה פעמים באמצע שאני פשוט נכנסת שם רוב הפעמים ויודעת שמ5 שמאלה ו9 באמצע ולסוף

רציתי לבקש עצה, אני רוצה לתת לה משהו מתנה ואני לא יודעת מה

היא הייתה כזאת מדהימה ותומכת בי כל רגע שיש, מהרגע שהיא בבאדי ליסט שלי היא פשוט הייתה מקסימה. אני לא יודעת מה להביא לה, היא קוסמת קרח וברק כמוני, רמה 53. קניתי לפני הרבה זמן שמלה וכובע בשבילי אבל אני לא יודעת אם אני אמשיך עם הקוסמת, שמלה רמה 88 כובע 80, אמנם זה עוד הרבה זמן אבל חשבתי לתת לה אותם.. ועוד רעיונות יתקבלו בברכה, כי בנתיים נראה לי שהציוד שיש לה הוא בסדר גמור, זה לרמה ובדיוק כמו שלי.