ה``י 22.8 בסימן- OMG!

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
ה``י 22.8 בסימן- OMG!

טוב, אז לאחר שכמעט פרשתי מהארצ`ר שלי באה הפתעה ענקית- הצטרפתי לגילד חדש, של חובבי סדרת האנימה בליץ`, והמאסטרית הביאה לי בחינם 2 קשתות משופרות +7 לרמות 30 ו35!!! ועכשיו יש לי דמג` של 250 בממוצע!! ^___^ ועשיתי פיקיויים בקארניבל ועליתי רמה ו75%!! אז- OMG, אני חזרתי להתלהב מההאנטר שלי! O____O /tapuzforum/images/emo41.gifעכשיו אתם: ספרו מה עשיתם/תעשו במייפל היום~ D:

Don Nirtin

New member
שימו לב../images/Emo87.gif

הפילים הכחולים בNLC זורקים עכשיו ETC חדש. האחד זה ספרקלייט והשני זה רכיב של תקע או משהו. בנוסך, הפילים הורודים בNLC זורקים תקע ורוד O.ם. שווה לחקור. חלק מהמפלצות התעדכנו בETC חדש. שמעתי משהו שגם הספיידרס קיבלו ETC חדש?

miss_t

New member
כנראה שזה קשור לרובוט שבעיר

שעומד ליד הכניסה הימנית ביותר לגונג'ל שווה לדבר איתו אחרי שיש לך תקע- תעדכן מה קורה.

Don Nirtin

New member
לא קורה כלום../images/Emo87.gif

זה NPC לא פעיל. בכל מקרה- אשמור אותם למקרה שייפתח לי קווסט מתישהו.

miss_t

New member
ואו איזה כיף זה ../images/Emo13.gif

נשמע ממש מעולה לא לוותר, כל הכבוד! אפשר תמונות?

Guid

New member
אני מתחבר מהפלאפון... T____T

האינטרנט שלי קצת בעייתי... T.T הייתי מעלה בכיף אם הייתי יכול...

לבנדר א

New member
עליתי 8% בוודוס

ואני עכשיו ב40%. מתה מתה מתה כבר לHS! נראה לי שאני אמשיך שם, סוף סוף אני מחסלת אותם בקצב סביר והEXP רץ. אנשים, כדאי לי ללכת לראות מה קורה בעיר החדשה? עוד אף פעם לא הייתי שם, אני פוחדת למות בדרך... יש שם מפלצות או קווסטים שמתאימים לפריסטית רמה 71?

Don Nirtin

New member
יש כמה קווסטים../images/Emo87.gif

1. Fool's Gold. לאסוף 30 Lucky Charm שנזרקים מלפרקונים. פרס- 50K אקספי ו100K כסף. זה קווסט חוזר ובפעמים הבאים כבר מקבלים 13K ו50K כסף. 2. Fallen Woods. העצים יזרקו Phanthom's Seed. צריך לאסוף 50 כאלה. הפרס- אקספי וקצת כסף. בנוסף זה פותח את החנות שליד הקווסט הזה. 3. קווסט ששכחתי את שמו אבל המטרה שלו זה לאסוף 10 Stormbreaker Badge. לא ידוע על אקספי וכסף. 4. קווסט קשה למדי שמומלץ לעשות עם עבודה רביעית או עם רמה 90+. יש במפות המפוזרות רוחות סגולות לרמה 95 שרגישות לHEAL. הן לא רגישות לHEAL של הרמה שלך מסתבר. לאסוף 30 Solied Rigas. הדבר הזה זה גלימה שנשארה אחרי שהרוחות האלו מתות. זה קווסט ריפיטאבל. לא ידוע על EXP. מעבר לזה- לשים הרבה MG. הרבה פעמים ביג פוט או סוס חסר ראש מסתובב במפות עם רוחות רפאים לרמה 40 (
) או במפה ריקה למדי. להיזהר
תיהני.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אני גם יכול לענות? ../images/Emo3.gif

הם נראים כמו שדונים אירים כאלה בצבע סגול, אבל את לא תראי אותם בצורה הזאתי.. הם מופיעים כשקי כסף, שהורגים את השקים הלפרקון מזדמן

Jolteon

New member
רמה 32, מתקרב ל33

והדבר החשוב באמת קרה בעצם אתמול- אייס/לייטנינג וויזארד =] אני אוהב את השימוש המרובה במתקפות כבר ברמות הראשונות של העבודה, זה יתרון אדיר =] כרגע אני מתאמן באריאנט, מקום נהדר עם קווסטים טובים וEXP טוב גם כן =]] בקרוב אולי אתחיל קרניבל פיקיו, רק להתחזק טיפה לפני זה.

D amaged R oses

New member
תמקסס קודם ברק

זה פשוט כלכך טוב ושימושי במאמרים מומלץ אחר כך מדיטציה אבל אני מעדיפה את הקרח.. לא מרגישה הבדל משמעותי מהמדיטציה, אפשרי לחכות עם זה. לעומת זאת הקרח הזה.. פשוט מדהים! רק חבל שזה תוקף 1-1, עד העבודה הבאה... :)

Jolteon

New member
כן, זה מה שאני עושה

ברק זה אכן טוב ושימושי =] והקרח, והמדיטציה... בכלל, סקילים נהדרים. לא מתחרט לרגע על בחירת העבודה =]

D amaged R oses

New member
עליתי רמה בקוסמת שלי , וצריכה עצה :O

חפירה! עכשיו רמה 54 :) ממש שלא בכוונה, היה לי איתה 40% בערך מאז שפרשתי, והתחלתי לאסוף דברים לMTS, ופשוט אגרתי עוד ועוד אחוזים עד ל55 בערך, ואז חברה שלי מקסימה שמזמן לא דיברתי איתה באה לבקר אותי בזמן שלכדתי לי פריטים, והציע לי לעשות LMPQ, אני אמרתי לה שאני חושקת בפיקיו הזה אך אני גרוע בו והדלתות מרגיזות אותי.. פשוט לא מצליחה! אז היא באה איתי ולא נמאסתי עליה אפילו לדקה, הראתה לי את הדלתות שוב ושוב כל פיקיו מחדש, ועזרה לי כלכך הרבה. הלידרית הייתה דיי ביטצ'ית והיא למרות זאת לא ויתרה עליי לרגע ועשתה בשבילי הכל כמה פיקיואים ברצף [אנחנו רצנו אותם, לא היה לי זמן למכור דברים. אני יודעת שעושים מהיר אבל הפעם היה פשוט מטורף] התחברתי שוב קודם ואזרתי אומץ להכנס ללודי מייז פיקיו לבד :O ולהפתעתי הרבה הסתדרתי! הצלחתי עם החדרים, פשוט אוטומטית, אני לא מחשבת כלום.. בקושי מסתכלת במספרים. ראיתי שנכנסתי איתה כלכך הרבה פעמים באמצע שאני פשוט נכנסת שם רוב הפעמים ויודעת שמ5 שמאלה ו9 באמצע ולסוף :) רציתי לבקש עצה, אני רוצה לתת לה משהו מתנה ואני לא יודעת מה :) היא הייתה כזאת מדהימה ותומכת בי כל רגע שיש, מהרגע שהיא בבאדי ליסט שלי היא פשוט הייתה מקסימה. אני לא יודעת מה להביא לה, היא קוסמת קרח וברק כמוני, רמה 53. קניתי לפני הרבה זמן שמלה וכובע בשבילי אבל אני לא יודעת אם אני אמשיך עם הקוסמת, שמלה רמה 88 כובע 80, אמנם זה עוד הרבה זמן אבל חשבתי לתת לה אותם.. ועוד רעיונות יתקבלו בברכה, כי בנתיים נראה לי שהציוד שיש לה הוא בסדר גמור, זה לרמה ובדיוק כמו שלי.

למעלה