ה``י 22.8 בסימן- OMG!

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

לבנדר א

New member
שיקויים לMP?

אם גם היא עושה LMPQ אז דווקא זה לא יתאים, כי בטח יש לה מלא... אולי מגילות, או סתם חפץ חמוד שלא עוזר בכלום אבל נחמד ללבוש אותו.

Guid

New member
מזל``ט! סופסוף!

אבל את קוסמת, למה כ``כ קשה לך לעלות רמות?

הטיZרית

New member
ה"י 22.8.08

לא סתם יום.... מזל טוב ל CRAZYCOW2 ו nr200 על החתונה היפה.... CRAZY ביקש(ה) מייפלהונטס... וקיבל(ה) nr200 ביקש דארק סירקלט לרמה 70 וקיבל......... איזה זוג מתוקים!!!
עכשיו רק נשאר לנסות להכניס אותם ל APQ (רועי אני שומרת לך אובראול לרמה 70 שחור) אז קדימה לעלות רמות!!! חוצמזה היום עליתי ל 23% אחרי יותר מחודש... שעליתי ל 40% ואיבדתי את הכל ביום של הפאטצ' האחרון... ו... היום יש יום הולדת ל 2 אנשים מאוד משמעותיים בחיים שלי... גם לאח שלי וגם לחבר טוב
אז מזל טוב לכולם........

היום הטו--------אווווווב שלי D:

כאמור, הייתה חתונה, ויש גם תמונות... תודה רבה לtherion על המייפלהונטס ( יאי! ) אז היה משהו, נהנינו, ולאחר החתונה ניסית לראשונה apq... הכל היה נהדר, הבנתי הכל, אחרי קצת עזרה ומחשבה, עד שהגענו ללבל של הלבה ושם לקראת הסוף התפגרתי עם קריאות נוב... pq סיוט, אבל חוויה, אחר כך נטשנו והלכנו לרצוח קצת וודוס... תמונות...

xFade

New member
../images/Emo95.gif 78,10%

2 לבלים ביומיים
אין יותר מאושרת ממני. יש לי מזל גדול שמצאתי את הDK ההוא,אין לי מושג מה הייתי עושה בלעדיו. 3; [ככל הנראה נשארת תקועה בלבל 76 לעוד שנה.] 83 ומקס HS,הנה אני באה

Don Nirtin

New member
אני כל כך זועם.../images/Emo87.gif

לא. לא זועם. כועס. שונא. קיבלתי כל כך הרבה אנרגיה שלילית בשעה עגולה שבה איבדתי 26%. כן. והכל בגלל מה?! תסלחו לי אבל נקסון כל כך פישלו איתם. הם אמורים להיות מפלצות לכולם. לא רק לפריסטים/קוסמי אש.

Don Nirtin

New member
זאת ועוד- ../images/Emo87.gif

ליז. איזה קטגוריה מתאים לכתוב מכתב זועם לנקסון? לא שהם יקשיבו אבל שארגיש שאני לפחות כותב את זה. כי באמת שהגיעו מים עד נפש
. אז כן- זה מקום אימון אבל אין שום סיבה שבעולם שהם ירדפו אותי ולא יהיה לי שום אופציה להתמודד מולם. אל תגידו לי לחכות לרמה 90+. כי יש לי מה לעשות שם. הקטע שהדרך לשם זה עובר דרכם. ונסיים בצרור קללות. %$#$#%$@#!!@ %$#$%@#!% !! %$#$@#%!~!! $%@#$#$!$#%@~~~ %$#$@#!%$# ~~~ עד פה גמרתי את המצב הרוח שלי על ה%$#$#$%$#.

Don Nirtin

New member
ולמה../images/Emo87.gif

Windraiders מורידים 600? למה FIREBRAND מוריד רק 1.7K? (זה לגמרי סביר בהתחשב בעובדה שהרוחות האלה יותר חזקות ועושות יותר דמג'.)

למעלה