ה"י 21.9

לבנדר א

New member
הנקודות פשוט מופיעות אחרי די הרבה זמן...

מלא זמן לא היו משימות חדשות, אבל אין סיבה שלא תקבל נקודות על ביצוע משימות ישנות.

yarden41

New member
דרך אגב

לפני כמה זמן עשית את הקטע עם "חבר מביא חבר" שלך? כי אם לא חסמו אותך עדיין, כנראה שהם גם לא יחסמו ואני גם אעשה את זה D: אני רק רוצה לשנות שרת, רוב הפורום בברה נכון?

לבנדר א

New member
לא יודעת אם שבוע

אבל כמה ימים וכבר קיבלתי את הנקודות, כך שכנראה שזה לא אסור, או לפחות אין להם דרך לגלות..

miss_t

New member
או שהם פשוט מחפשים

אנשים שיתמכרו לNX- מי שמתחיל לא יכול להפסיק
מניסיון- זה ממש ממש ממכר! בסוף רק הם מרוויחים מזה- אנשים ממשיכים לקנות
[אמרנו כבר שנקסון חמדנים לכסף?]

Guid

New member
זו גם אופציה, אבל יש עוד אחת-

יכול להיות שהם בכלל לא חיפשו עדיין! מה שאני חושב זה שצריך לחכות לסרבר צ`ק הבא. אם אחריו הכל יהיה בסדר אז סבבה, אם לא... אז נדפקנו. (אגב, אחי קיבל את המייפל פוינטס היום. כיף לו...)

IceFairy

New member
שאלה, איך מקבלים מייפל פוינטס, לא חושבת

שיש לי בכלל.

yarden41

New member
אצלי זה היה מצחיק

על השניה הראשונה קיבלתי את המייפל פוינטס. ברגע שלחצתי על ה get reward.

deisy

New member
יש בקאש

מתחת לNX כתוב "מייפל פוינט" בטח יש לך משהוא שם מהקווסט ההוא שהיה באחד האיבנטים שאספנו כרטיסים.. זוכרת?

IceFairy

New member
אז זהו שפספסתי את האיוונט ההוא, אני לא מספיק

זמן במייפל =\ אז זה אבוד לי?

deisy

New member
../images/Emo4.gif

בטח יהיו עוד איבנטים כאלה... אי לא מכירה עוד דרכים למייפל פוינט.. יש את האתר של מייפל מוב, אבל לא עשיתי איתו מעולם כלם... (לא, לא שכחתי אותך
מקווה שהיום אוכל לסיים עם זה ולהיות איתך בקשר
)

Don Nirtin

New member
לא אבוד בכלל../images/Emo87.gif

זה איוונט שחוזר כל שנה...
תמיד בתקופת חג ההודייה...

IceFairy

New member
רמה 134

ממש, אבל ממש לא שמתי לב לשעה חח, בכל אופן, בגלל הלאגים המעצבנים שיש לי מיום חמישי, עליתי על ערוץ אחד שבאופן מפתיע לא היו לי שם לאגים ולמזלי אפילו מצאתי מפה פנויה להעביר בה את 30% הנותרים לעליית רמה, ואז הצטרפה אליי HERO מהגילד, ועוד בישופ ברמה 160 ועוד הירו מהגילד, בקיצור, היה שמח, בסוף שניים עזבו, נותרתי עם HERO אחד וכשעליתי רמה השעה היתה רבע לחמש בבוקר, מה שאומר, עוד שעה צריך לקום, לול. אז, היום אשלים קצת שעות שינה במהלך הבוקר, בינתיים, הנה החברים המכוערים
(תיכף ניר יבוא ויאמר "מה פתאום מכוערים"
)

הם מכוערים - אני עדה לכך ../images/Emo6.gif

שונאת אותם ברמות
לא מבינה למה התאמן עליהם כשניוטיז נותנים הרבה יותר EXP וספרי לי איך את לא מתה שם
נראה לי שאני אתאמן עליהם רק ברמה 200

IceFairy

New member
טפו טפו טפו חחח, למה למות שם?

ואני אפילו בלי HB, הסקליס רגישים להולי ואני הורגת אותם ב-1-2 מכות, ה-EXP שם מעולה, ביחוד עם דאבל, אני מגיעה ל-10K EXP, הספאון שלהם מדהים, ביחוד כשאנחנו שני בישופים בפארטי, הספאון פשוט מטורף. וחוץ מזה שהסקליס מפילים את ספר השדרוג ל-RESURRECTION ואצלי הוא כבר רמה 10, כך שאני חייבת את השדרוג, עוד 16 רמות אני צריכה לעשות HT וחייבת שיהיה לי RES ממוקסס. הכרתי בישופית מקסימה ברמה 199 שמתאמנת מסביב לשעון על דאבל EXP, ורק בסקליס, זה ה-מקום לבישופים, אין להם דרך אחרת איך להתאמן ברמות האלו.

יש לי עוד הרבה זמןןן

עד שאני אהרוג אותם ב 1-2 מכות
הבעיה שלי היא שכשאני עושה ג'נסיס הם תוקפים אותי, ומספיקות 2 תקיפות שאני לא מספיקה להעלות HEAL וזהו, בזה נגמר הסיפור. אלא אם כן, אני אשתמש בשיקויים שמעלים גם NP וגם HP בלי להיות תלויה בהעלאת הHP לעצמי..... שונאת להיות שם עדיין
לא מצליחה להסתדר איתם.

IceFairy

New member
אמא'לה O_O

עכשיו כשאני קוראת את מה שכתבתי, מה, מעכשיו עד רמה 200 זה המקום שאני הולכת לבלות בו?
כאילו, 67 רמות לבלות בשתי המפות סקליס וניוטיס O_O EWW

למעלה