ה"י 21.9

deisy

New member
הם ממש מכוערים!

מזל טוב
5 בבוקר?
שתהיי לי בריאה...

Don Nirtin

New member
ewwwwwwwwwww../images/Emo87.gif

הם סקסיים ברמות
הנה עוד מטרה- להגיע לשם, ולהתאבד על ידיהם

IceFairy

New member
אין בעיה, תגיד לי מתי ואני אעשה לך דלת

לSKELES, עכשיו GO GO GO ותעלה לבל חח.

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif קבענו../images/Emo70.gif!

נראה לי ברמה 78 משהו כזה אהפוך את ליפרי לבית שלי

Don Nirtin

New member
נראה לי../images/Emo87.gif

אעשה בדיקות ונראה עד כמה קל או קשה לי איתם. בכל אופן, המטרה הוא רמה 88- RED KENTAS

icy woman

New member
נראה לי מוקדם

הרומן שלי עם הבירק החל לעלות על פסים חיוביים החל מרמה 80 הקנטאורוס רק אחרי רמה 85

Don Nirtin

New member
בהתחשב בהיותם מבוססים על קרח...../images/Emo87.gif

ובהתחשב בזה שDTS יש להם 32 אלף חיים וגם לבירקים... ננסה את העניין עם 0% כל רמה החל מ78. אגב- הצעות איך לעבור את רמות 72-74 בלי להשתעמם?

icy woman

New member
אתה צודק

ואם אתה מתחיל עם אחוזים קטנים- הסיכון יחסית קטן, אז כן, תתחיל איתם בכל רמה. באשר להמשך- sorry, אם אתה רוצה לעלות יחסית מהר- שיעמום- שכן הפיראטים הינם הדרך המהירה והטובה ביותר לקרח לעלות באחוזים מהר

Don Nirtin

New member
אין בעיה../images/Emo87.gif

קודם נתנחל בלפרקונים. צריך לפצות על הכסף שאיבדתי כשקניתי שרביט מסוקרל. מה שלומך?
והחל מ78 אנסה עם אחוז של אפס ונראה מה קורה. אם לא הולך נחזור לשם אחרי ברמה הבאה עד שאהיה מסוגל להשתלט על חבורת הבהמות הזו

icy woman

New member
אתה מוזמן

תמיד לבדוק בבאדי אם אני שם (אני נמצאת הרבה בבירקס), אם כן- נוכל להתאמן ביחד. אם יש לך NX , תלך ללפריקונים עם דאבל דרופ....

Don Nirtin

New member
לא חשבתי על האופציה של דאבל דרופ...../images/Emo87.gif

רעיון מצויין
קודם נעלה 4 חברים מזוייפים לרמה 20 ואז נשתמש בNX. יש לי כל כך הרבה תוכניות

לבנדר א

New member
רמה 73 ../images/Emo2.gif

עשיתי את זה בקצב מטורף יחסית, החלטתי שאני עולה עד ה26 וחשבתי שאני אספיק בקושי. אבל עכשיו ה22. יאי לי.
חשבתי לפצות את עצמי על שעות האימונים הרבות בוודוס ביום-יומיים של משחק רגוע והמשימה של השועל החמוד, אבל ניר הרגע אמר לי שיש עוד כמה ימים עד שהחודש מתאפס אני רוצה להביא עוד דמות אחד לפחות לרמה 20 עד אז, אז החופש יצטרך לחכות. וזה לא נורא, כבר עבר די הרבה זמן מאז שהייתה לי מטרה מוגדרת במייפל ואני נהנית מאוד. ועכשיו רציתי לשתף אתכם בהתלבטות: אני אוספת כבר הרבה זמן מגילות 10% INT לגלימה, אני רוצה להכין לעצמי אחת ממש ממש שווה עם מלא INT. אבל אני לא סגורה על איזו גלימה לעשות את זה, כי אני רוצה אחת באמת שווה. איזה גלימה טובה אני יכולה להשיג במחיר נורמלי?

אם את מסוגלת להשיג purple adventure cape

נקי, לכי עליו. הוא מגיע עם m.att אז תרוויחי מזה כפליים. אם לא, אז כל גלימה שתתאים לרמה שלך.

deisy

New member
../images/Emo140.gifקודם כל מזל טוב! ../images/Emo140.gif

לגבי הגלימה, הכי עדיף ללכת על purple adventure cape‬ , היא באה עם M ATT מה שכן קשה למצוא כזו נקיה... אם תראי בבאסיל ואין לך שם חשבון, אוכל לעזור לך לקנות (או מאיה או סיון, אותו דבר
)... בהצלחה!

למעלה