ה"י 21.9

הטיZרית

New member
ה"י 21.9

היום הגרו ביותר שהיה לי במייפל עד היום.... עד שהגעתי ל 30% החלטתי ללכתי להתעלק על הבישופית... סיכמנו שכל הכסף והדרופים מהאימון שלה... היא רוצחת ואני אוספת... שאלתי אותה איפה אני יכולה להיות 20 דקות כי אני חייב לעשות משהו בעבודה.. והיא הראתה לי חבל לעמוד עליו כשחזרתי הייתי בעיר עם כמות EXP שאומרת שנהרגתי פעמיים.... מסתבר שהיא עשתה לי REVIVE על מפלצות שהרגו אותי פעם נוספת וכך קרה גם פעם שניה... מ 30% נשארתי על 0% הלכתי להחלים מהמוות בויקטוריה APQ קיבלתי תפוח ומרוב שהייתי בדיכי נתתי אותו מתנה לחבר.... יצאתי להמשיך לעבוד... סגרתי את המשחק... חזרתי אחרי שעתיים... מסתבר שיש X2 EXP לשעה... נגררתי לויקינגים.... חבר בא איתי... עליתי ל 10% ואז החלטנו ללכת ל GK ושם נרצחתי עוד 4 פעמים.... אבל כבר הייתי בשוונג של למות.... שהתחלתי לצחוק... זהו... הגיע הזמן לישון... אולי מחר אני אנסה לקחת את מייפל קצת פחות ברצינות ובלי למות

yarden41

New member
התקדמות ושאלה חשובה P:

היום התקדמתי, רק אתמול עליתי ל-43 והיום ישר ל-44 :] ויש לי שאלה, בשביל אמוריה PQ צריכים להיות נשואים? ;D

deisy

New member
כן.

אמוריה פקיו הוא רק לזוגות נשואים... שווה להתחתן

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאויש ממש ממש מבעס!

לפחות לא כמנוי פעם אחת.. מ60 אחוז ל0.. וגם פעם מ90 ל54..

Don Nirtin

New member
היום הכי טוב שהיה לי במייפל../images/Emo87.gif

עליתי ל72. 40 מיליון
וממשיכים לעבוד קשה... בקרוב אני אוציא הכל על דברים מסוקרלים... ושאלוהים יעזור לי- הייתי קרוב שם
(נחשיב את זה להתאבדות שלי? כנראה שכן)

miss_t

New member
ניר!!!

מזל טוב לא עדיף לך לקנות ZHELM? למה לך להשתמש בסקרולים כשאתה יכול למצוא שרביטים מעולים בטרייד סיסטם! אני ערכתי סיקור שרביטים - כשמצאתי משהו מעל הממוצע ומסוקרל עם 5 או יותר INT ועם יותר MATK- הכנסתי לסל קניות שלי- ואז הלכתי לסל קניות וקניתי את הזול ביותר!! אני פשוט מתפלאת שקניתי שרביט עם 5 INT ומשהו כמו 103matk לרמה 75 ב-1300nx כשהוא שווה יותר מסוס! מה שגם מפליא אותי שהיו שרביטים כאלו או אחרים שנמכרו במחירים יקרים יותר והם היום עם פחות INT וmatk. אתה הרי כבר יודע איך להשתמש במייפל טרייד סיסטם. אני במקומך הייתי קונה ZHELM שמוכרים כרגע ב40 מיל! תשיג עוד 5-6 מימון המשימת קפיצה ושיני זהב תשיג עוד כסף למימון אחרי הZHELM ותהנה מZHELM שיעלה לך 15 בכל הסטטים ובכלל הHELMET הכי טובה בכל מקרה- זו הפנטזיה שלי לבינתיים- להכנס לראן של זאקום ואני חוסכת לזה...

Don Nirtin

New member
(זהירות מיני חפירה לפניך../images/Emo18.gif)../images/Emo87.gif

אתמול ויתרתי על 10 מיליון וקניתי DARK RITUAL מעל לממוצע. 5 INT. והכי טוב? יש לזה 99 M. ATTK.....
מעל לממוצע
. הבעיה שהאובראול שלי לרמה 78 עם 33 M. ATTK. יש עליו 6 INT. פויה. ויש עליו 10 סלוטים פנויים לסקרל. הצעות?

miss_t

New member
לחפש בTMS?

ואיי, קצת מבאסף על שלי "שילמתי" - 1300NX=2.6mil בערך. בהחלט שווה לסרוק את ה!!!!TMS אתה משתמש במכירות וקניות שם?

Don Nirtin

New member
רק במכירות../images/Emo87.gif

אין לי מי יודע מה NX ... אני מחפש BLUE אנטימטיק. אם את יכולה לברר לי על זה בבקשה.

miss_t

New member
אין לי מייפל כרגע

כנס לTMS תבחר במקום charther ב-item תכתוב את שם המוצר המבוקש חפש בין המוצרים שמצאת את אלו שמשופרים ע"י סקרולים (שיש להם INT יותר מהרגיל בגלל זה או אולי DEF מעל הרגיל) מצאת משהו מעניין? הוסף אותו לcart שלך! אחרי שתעבור על כל העמודים שקיימים- לך לעמוד שלך ותעיין בעגלת הקניות שלך- תראה מה המחירים שקיימים ומה אתה יכול לממן. אני אישית הולכת לאמץ את השיטה של קים לגבי NX- זה כבר עוזר ב5000 נקודות- ואם יש אובראול טוב(ואפילו מצויין!) - אני הייתי מוציאה עליו סכום כזה. בהצלחה.

לבנדר א

New member
73%, ותראו מה יש לי... ../images/Emo123.gif

5K מהדמות ברמה 20, 3K מהמוב והשאר מהאירוע של שנה שעברה. אני כבר מצטערת על כל מה שאמרתי על המשימה של העלה, אני חולה עליה, מלא EXP וה18 INT שלו מועילים לי מאוד באימונים. כיףכיףכיף. תודה נקסון! התאמנתי נגד הוודוס ונדרפ לי כובע לרמה 70 לגנב. מחר נחרוש עליהם עוד קצת, ואם נעלה טוב באחוזים אולי יישאר זמן לקדם עוד איזה משתמשון לא חוקי לרמה 20... מוהאהאהא! אני שיכורה מNX!

לבנדר א

New member
85%

התאמנתי עם דיטית חמודה בוודוס במשך יותר משעה. הם מה זה קמצניים בדרופים, אלה! יותר משעה, וכלום. אבל לא נורא, זכיתי בחברה חדשה. בערך באמצע לוחם אחד בא והתחיל לעשות KS. למזלי למדתי לאחרונה כמה דברים מכם ומעוד חברים יקרים, ולא התעצבנתי. הבהרנו לו ביחד שאנחנו לא מתכוונות לעזוב ושאין לנו בעיה להביא חברים, כשהוא ראה שחדר לא ייצא לו מזה הוא ביקש פיים, אבל למזלו הרע... הוא נפל על זוג נקבות קשוחות.
מילא את החדר ב***** והלך. ואני מה זה גאה בעצמי שלא נתתי לו להפריע את שלוותי. בכלל, אתם עושים לי כזה טוב, עם הזמן הפורום הזה הפך להרבה יותר מסתם פורום מייפל סטורי ועכשיו הוא מעין משפחה שנייה שלי. אוהבת את כולכם.

IceFairy

New member
חח קים וניר, איזה כיף היה "לבלות" אתכם את

השעות הקטנות של הלילה

deisy

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

עכשיו זה הרמות שאת צריכה להשתקע שם באיזה חדר בבית הרדוף
את תטוסי ברמות! וכן, הוא מלא KSים! אם תצטרכי עזרה תני איתות בבאדי.. בטוח יהיה מישהוא בסביבה

IceFairy

New member
אם אני לא מאמנת מישהו, אז תני צעקה

בבאדי ואשמח להראות ל-KSרים מי מוכרת ליצ'ים לחלשלושים האלו בליפרי, הם מראים את ה"כח" לא כח שלהם בוודוס אבל במקומות אחרים הם אבודים עד רמות 100+

yarden41

New member
בדיוק רציתי לשאול

מה קורה עם מייפל מוב? הוא עדיין עובד? ואיך מקבלים את הפרסים אחרי זה? O:

למעלה