למה נראלך? כאילו, ברור שלא, אבל, למה את חושבת שאין סיכוי שלא יגלו? לול
Y yarden41 New member 21/9/08 #22 למה נראלך? כאילו, ברור שלא, אבל, למה את חושבת שאין סיכוי שלא יגלו? לול
D D amaged R oses New member 21/9/08 #23 אם זה ברור שלא למה שיראה לי שכן? X_X ולמה שיגלו? חברים שלי נרשמו, ושיחקו. איך יגלו? לפי IP? חברים שלי היו אצלי ועזרתי להם. אמנתי אותם, שני מחשבים שונים. אין לנקסון כלום עליי!!
אם זה ברור שלא למה שיראה לי שכן? X_X ולמה שיגלו? חברים שלי נרשמו, ושיחקו. איך יגלו? לפי IP? חברים שלי היו אצלי ועזרתי להם. אמנתי אותם, שני מחשבים שונים. אין לנקסון כלום עליי!!
מ מאור כהן1 New member 21/9/08 #37 תמונות מהחתונה D: היה ממש ממש כיף! החתונות הראשונות שלי!~ אממ, אני מעלה תמונות, יכול להיות שיהיה בלאגן בחתונות, אבל נסתדר D: אגב, מתנות עוד שום זוג לא קיבל! אל דאגה איציק, לא שחכתי את הקונחיה הכחולה שאתה אמור לקבל
תמונות מהחתונה D: היה ממש ממש כיף! החתונות הראשונות שלי!~ אממ, אני מעלה תמונות, יכול להיות שיהיה בלאגן בחתונות, אבל נסתדר D: אגב, מתנות עוד שום זוג לא קיבל! אל דאגה איציק, לא שחכתי את הקונחיה הכחולה שאתה אמור לקבל
M miss_t New member 21/9/08 #42 חחח הייתי AFK לא יפה לצלם אנשים בAFK! החתונה הייתה מגניבה, צילמתי מלא תמונות אבל אני בב"ש אני מניחה שיום בסופש הבא אעלה כמה תמונות נבחרות
חחח הייתי AFK לא יפה לצלם אנשים בAFK! החתונה הייתה מגניבה, צילמתי מלא תמונות אבל אני בב"ש אני מניחה שיום בסופש הבא אעלה כמה תמונות נבחרות
M miss_t New member 23/9/08 #48 ממש לא, פשוט הלבשתי אותה שונה לחתונות שהיו באותו יום.... זה יותר חמוד לא? פשוט להיות עם אובראול לרמה 68 ודארק ריטואל זה לא שולת בסוף הפכתי לחילזון אדום בחתונות
ממש לא, פשוט הלבשתי אותה שונה לחתונות שהיו באותו יום.... זה יותר חמוד לא? פשוט להיות עם אובראול לרמה 68 ודארק ריטואל זה לא שולת בסוף הפכתי לחילזון אדום בחתונות