ה"י 20.9 מיוחד במיוחד!

לבנדר א

New member
אף פעם לא ראיתי כל כך הרבה תפוזניקים ביחד. O:

חתונות מגניבות ואנשים מגניבים! הרבה ברכות לכל המחותנים, רק הנאה אחד מהשני! תמונות... כשיהיה לי כוח לעבור ולצנזר הכול. אבל היה נפלא. קיבלתי אניגירי שקוראים לו סושי פטריות בצורת משולש. אני מפחדת לאכול את המוטציה הזאת.

deisy

New member
ועל הפיניש לא סיפרת איריס - APQ!

אז הלכנו שני הזוגות החדשים יחד עם איריס ואיתי לעשות אמוריה פקיו! הכל היה נחמד עד שהגענו לשערים... מישהוא בטעת הרג את אחת המפלצות והרומבונטים החליטו לעשות לנו את הערב.... תראו בתמונה lol זה היה משעשע...

sachar123

New member
כאחד המשתתפים LOL

אין מילים לתאר את השמחה, היה פשוט WOW גדול, אדיר וצבעוני !! ממליץ לכולם בחום למצוא את בחיר/ת ליבם המייפלית וללכת על זה
מי שמפחד/ת שיפנה אלי אשמח להחזיק את היד LOL עוד תמונות בהמשך....

D amaged R oses

New member
אני מאוהבת בקוסמת שלי../images/Emo99.gif

שוב!
היא שבתה את ליבי בחזרה, והחלטתי להשקיע בה NX לארגון הסטאטים שלה [איזה מעצבן זה שהעלתי לה DEX! אוף! הסטאטים הראשוניים שלה היו 4STR ו5DEX] המבצע של החבר מביא חבר הוא ממש מגניב, הבאתי את עצמי
והרווחתי בנתיים 5600 [200 על כל אחד שאישר] ובטעות שלחתי 2 מיילים לאחותי, אחד שלחתי לCO.IL וזה COM ואחד פספסתי את המספרים, אז הפסדתי 2 אנשים. בנתיים צריך לסיים להעלות את ה2 הנוספים, הם ברמות 13 ו16, אז אתמול מ8 בבוקר עד 2 בלילה חרשתי על המשתמשת + היום והבאתי אותה ל20, לקחתי את הכסף שלי... וגיליתי מקום חדש עם הקוסמת שלי, בפריון אחרי הכלבים.. בתוך המגדל. התחלתי להלחם וראיתי שהדמג' שלהם עליי יחסית גבוה, והברק פוגע אבל לא הכי-הכי, ואז נזכרתי שיש לי קרח [או שלחצתי בטעות על הכפתור שיורה לי קרח] וזה התאים לי בדיוק. הלכתי כדי לאמן את המשתמשת השנייה עוד, ואחרי החתונה של איציק ומאיה [המון מזל טוב!!!!!
] הרשתי לעצמי ללכת ולהנות.. כלכך כייף! מזמן שלא הרגשתי כלכך הנאה מהשחקנית שלי, או ממייפל, במיוחד גלובאל. אז כשהייתי במגדל פשוט היה לי דחף עז לקנות כבר, קניתי AP RESET אחד, ושיגיעו ה5K הנוספים אני אקנה עוד 2. ואחד כך עוד אחד וסיימתי. אני לא יודעת אם אני אמשיך בסינית שלי בילונדה, סינים זה נורא כייף אבל אני עייפה מידי בשבילה, ואני שוב פעם מוצאת את עצמי מתקשה בלי היכולת להרוג כמה במכה [ברק
] עכשיו אימצתי לי לודי PQ + המגדל המקסים בפריון. [שיקויים שילכו במגדל
] אה וכמובן , עליתי רמה, 55.. סופסוף אני יכולה להשתמש בעגילים שזרקו והרמתי שהייתי בערך ברמה 15, אבל על שלי יש 5M.ATT אז כנראה שבנתיים לא
ותמונות, כי היה כלכך הרבה
חפרתי
מישהו יודע משהו לגבי דאבל איאקספי [ברה]?

D amaged R oses

New member
נזכרתי ש

שאר התמונות במחשב השני
אז תמונה של העגילים איתי, אהמ.. מי שמכיר זה פרח/פרפר כחול, פשוט מדהים!

למעלה