ה"י 20.11

icy woman

New member
אתמול../images/Emo46.gif

דווקא כשהיתה לי אפשרות לערב שקט עם מייפל, לא היה מייפל

Guid

New member
כן, מרפי אוהב לעשות קטעים כאלה...

/tapuzforum/images/emo6.gif אני, בכל מקרה, ממש עכשיו באוטובוס בדרך הביתה ב``ה. סופסוף תהיה לי הזדמנות לשחק בבוקר. D:

deisy

New member
אני התקדמתי !

לכיוון המיטה

deisy

New member
שרון

איפה התאמנת ברמות של ה 100? כשההימס היה תפוס עם הבלאק קראון?
בא לי להרוג את המעצבן הזה!!! כולם עוד ישנים ואין מי שיהרוג לי אותו
איזה באסה!

לכי ללודי

התאמנתי על הMDT ואם ממש בא לך אז על הגרימס, רק שהם קצת יותר קשים. אגב, כבר ברמה 100 את יכולה ללכת לליפרי ולהשתתף בפארטי של ניטיז. נכון, את לא תקבלי EXP מהגדולים, אבל גם מהקטנים זה מעולה. כל מה שתצטרכי לעשות זה HS. את לא מבזבזת כלום. 0 בזבוז של מסוס, את מקבלת EXP ואולי איפלו קצת כסף. בהצלחה

deisy

New member
לא מתה על לפרי משום מה../images/Emo4.gif

וMDT? לא עדיף כבר גוביס? למה הגרימס קשים יותר? עוד לא ניסיתי אותם... תודה!

אין לך ברירה אלא לאהוב את ליפרי

כי בתור בישופ, אין מקום אחר להתאמן בו. זה ה-מקום. אני טסתי שם את רמות 100-120 רק מפארטי בניוטיז וקצת חברים שעשו לי ליץ'. כשתנסי את תראי כמה זה שווה. את הגוביז אני לא אוהבת. היו לי ניסיונות כושלים איתם, אולי כי הפארטי שהלכתי איתו היה לא משהו. ויש שם את הדגים השלדים שהם כ"כ מעצבנים. אם את מעדיפה גוביז, לכי אליהם. אני מעולם לא התאמנתי שם אז אין לי דיעה, בגלל זה אפילו לא העליתי את האפשרות הזו. מחינתי הם לא קיימים
גרימס קשים יותר כי הם עושים נזק גדול יותר ויש להם יותר HP. אגב, את מה שהMDT מפילים, את יכולה לקלות למכור ב MTS. ואם תתאמני בגרימס, הם יפילו לך את הספר השחור שאת זקוקה לו לסקיל של מחייה מתים בעזרת השם לעבודה רביעית

icy woman

New member
אני מתה על ליפרי

קוסמי קרח פשוט חוגגים שם. הבעיה עם הניוטיס שזו מפה תמיד כל כך מלאה..

deisy

New member
הניוטים איריס זה איפה שאת מתאמנת?

הבעיה כרגע בלפרי זה שאני לא יכולה לבד.. רק פרטי... ולא תמיד יש לי כוח/חשק להתחיל לחפש פרטי, אני מאמינה שאוהב אותה יותר כשאוכל להתאמן שם לבד...(אני אוהבת להיות אדון לעצמי
לא להיות תלויה באחרים...)... טוב, נחשוב על הגרימס בתור אופציה, אם יהיה לי כוח לנסוע עד לודי
תודה שרוני!

את לא תוכלי להתאמן בליפרי בניוטיז

עד שיהיה לך ג'נסיס. עד אז, אין ברירה אחרת, את תיאלצי לכתוב בכל צ'אנל "PRIEST L<PARTY". זה מה שאני עשיתי. עברתי מצ'אנל 1 עד 19 וכתבתי את ההודעה. אם יש פארטי שיהיה צריך אותך, הם יקראו לך. אם לא.... טוב.. אז לא
אז הייתי חוזרת בלית ברירה להיימס. תלוי באיזה שעה את משחקת. קצת בעייתי למצוא פארטי בשעות כאלה. יותר קל בשעות הערב כשיש יותר אנשים מחוברים. לפעמים נורא בא לי לעזור לכם.. אבל.. אני בווינדיה
הייתי מאוד שמחה לעזור אם יכלתי

deisy

New member
בואי אלינו ../images/Emo6.gif

סתם סתם, תודה שרון!!! אני לא אעבור בצאנלים לחפש פרטי... זה פשוט לא אני... נחכה עם לפרי עד הג'נסיס או עד שאיריס תבוא איתי
וכן, הצאנלים ריקים ממש עכשיו.. נקווה שבערב כבר יהרגו את האידיוט מההימס ויפתרו לי את הבעיה

icy woman

New member
כן, גם שם אני מתאמנת

כשהמפות לא מלאות. בואי איתי, גם עם הגדולים- אני אקפיא, את תתני מכה אחת ותוכלי גם לקבל אקספי

deisy

New member
אגב, אחרי שמכירים את ההימס

מעצבן להתאמן במקום אחד.. האחוזים כל כך איטיים בכל מקום אחר, שזה ממש מתיש
אני רוצה שמישהוא יהרוג אותו כבר!
(איציק, למה לא שמרת את הנייקים של השניים משלשום?
)

Don Nirtin

New member
אל תזרי לי על הפצעים../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

נאי כ"כ מת להתחיל להתאמן שם. אופ.

למעלה