ה"י 20.11

deisy

New member
רותם זה רק בסרברים החדשים

לא בברה... ראית שרץ במשחק כיתוב צהוב שלהם שבסרברים החדשים יש בעיות בקאש? כנראה שבגלל זה הם עושים להם סרבר צק.. אבל אותנו זה לא מעניין...

Guid

New member
מרמה 17 ל22~

וקצת קארניבל עם ההאנטר. הייתי בפארטי עם גאנסלינגרית אחת, ואני חייב לציין שהסקילים נורא מגניבים!! D: וכמובן שההתקדמות הכי חשובה להיום: יש לי אתכם בבאדי ליסט!! /tapuzforum/images/emo6.gif קצת קיבלתי כאב ראש מכמות ההודעות שרצה על המסך, האמת... XD אבל אני אתרגל, באדי ליסט זה כיף~ /tapuzforum/images/emo9.gif הייתי חייב לצאת כי אחי רצה את הIcq, משום מה, אז נתתי לו.

deisy

New member
אתה חייב להתרגל ../images/Emo6.gif

ככה זה תמיד שכולם מחוברים
מזל טוב!!!!!!!!!
כיף לראות אותך בברה!!! משחק!

Guid

New member
תודה~ /tapuzforum/images/emo9.gif

ותודה שעזרת לי בלומר לכולם את מי למחוק מהבאדי~ /tapuzforum/images/emo6.gif

deisy

New member
../images/Emo140.gif

חכה, עכשיו היו כולה 3-4 מחוברים, חכה איזה כאב ראש תקבל כשיהיו כולם
אין בעיה! בשמחה

Guid

New member
עכשיו יש לי יסורי מצפון כשאני משחק

בהאנטר... /tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
ושכחתי-

היום שאלו אותי כבר יותר מ20 אנשים איך עשיתי שיער ירוק! XDDD תאמינו לי זה נהיה מעצבן.../tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
לא, מייפל פוינטס... /tapuzforum/images/emo6.gif

זה פשוט נראה מאוד לא רגיל עם השיער הנובי והבגדים של הפיראט... XD

ווינגז

New member
גם אני חטפתי שוק כשרק עברתי ל-Bera.

התרגלתי לשקט ושלווה (יותר מידי) ב-Broa, וברגע שעברתי השקט נגמר
[
], וזה עוד כשאין לי אפילו שליש מהאנשים מהפורום שנמצאים בברה.

לבנדר א

New member
אוףףףףף עם החזיר המזורגג!

אני חצי שעה מנסה שהוא יחיה מספיק זמן כדי שאני אשיג את החפצים, מתתי 3 פעמים, למזלי התחלתי הכול רק עם 5% אז עכשיו אני 0% ויכולה למות בחופשיות. כבר הגעתי ל5\5, 4\5 ואז הוא מת! נו, באמת, למה אתה לא יכול פשוט להישאר בפינה??? נראה לי שיש לו נטייה התאבדותית, הוא כל הזמן רודף אחרי החיזרים. מי בכלל צריך אותך, הא??? *לועסת תפוח באלימות*

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gifאני מבינה אותך ../images/Emo6.gif

אבל אין,צריך סובלנות ולפעמים זה לוקח יותר מחצי שעה XP

לבנדר א

New member
בוהאהאהאהאהאהא!

בסופו של דבר הצלחתי להשלים את המשימה ההיא. הגעתי לאורביס, משם לליפרי, אורביס, אקווה, KFT ו... טאדה! היה רגע אחד מבאס, כשהבחור (...לא ידעתי איך לקרוא לו אחרת) בליפרי אמר 20M וחשבתי שנגמר המבצע, אבל מסתבר שהוא חתיכת שקרן מסריח וצריך רק 12M. חוץ מזה הלך חלק. החזיר נתפס ונכלא, נלקח מחיי החופש והפראות להם הורגל ועכשיו הוא לוטש בי מבט עצוב מהתיק. אני באמת צריכה לתפוס שיחה עם נקסון על הדרך בה הם מציגים ב"ח. וכך התרחבה לה המשפחה...

ווינגז

New member
ואת קוראת לעצמך אוהבת בע"ח ../images/Emo7.gif

איפה, איפה ההפגנה שארגנת ואיפה את!

IceFairy

New member
האהא, איזה כיף ההוג נכון? איך אומרים..

מי שרגיל לקוויאר לא יכול להסתפק בסרדינים. כל כך התרגלתי לסילבר מיין בבישופ שההליכה עם הסיידרית נראתה לי איטית להחריד לכן יש לי הוג גם עם הסיידרית, אבל, לי לא היה את המזל שלך היה, אני קניתי אותו במחיר מלא שבועיים לפני שהמבצע על החזירים החל חח, נו טוב. תתחדשי יקירתי

Don Nirtin

New member
לבל 75../images/Emo87.gif

תודות מגיעות לעידודיאדה הקבועה שלי- גלית. הלכתי לבדוק בשביל גלית מה המצב בהיימס. הצלחתי להקפיא אחת מהן. ואז נתנתי לה להתעלל בי
הנה לבל 75 העלייה

deisy

New member
מזל טוב!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

הלכת לבדוק בשבילי מה המצב.... אבל התאבדת ונעלמת

למעלה