ה"י 2.8

blink282

New member
ה"י 2.8

רמה 33 עוד מעט 34 ותגידו אני מעלה תמונה המצב שלי בסטאטים כסף דברים וזה אני במצב טוב?
 

One Minute

New member
טיפ קטנטן בשבילך-

אל תנסה, אל תעיז להעלות נקודות ל- נקודות החיים ונקודות המאנה. זה הורס לך את השחקן וגורם לך להיות חלש יותר. מה שכדאי- לנסות לשפר חפצים כדי לקבל MP או- HP, זה יכול להיות תמורה- עדיף מאשר לעלות נקודות אלו בסטאטים ולהיות חלש יותר.
 

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif למה הורס?

אני חושבת שאם זה היה במובן של להרוס, נקסון לא היו שמים אפשרות של זה. אני אישית מקדישה את רוב הנקודות לINT (הLuk) שלי גבוה), וכל רמה מוסיפה נקודה-שתיים לHP. לכל עבודה יש עוד סוג מסויים של כינוי שאם נגיד Mage מקדיש את חלק/רוב הנקודות לHP מכנים אותו כBlood Mage. בשביל שלא יהיה לי מחסור בINT או משהו אני משתמשת במגילות על החפצים. אחד היתרונות של זה שאם משקיעים קבוע בHP אז זה חוסך שיקויים ברמה שאי אפשר לתאר. כמובן שאני לא באה לפסול את מה שאמרת, אבל כל זה זאת רק דעתך ואתה לא ממש יכול להוכיח את זה. את מה שאני אמרתי עכשיו, אמרתי את זה בתור אחת שמשתמשת בנקודות לHP.
 

One Minute

New member
תלוי ברצון של הבנאדם. להיות חזק יותר

או לחסוך יותר כסף. אני הייתי מעדיף את שתיהם ביחד, כמוך. כשלמדתי על סטאטים ממדריכים תמיד היה רשום אל תעלו לHP ול- MP. וככה נוצרה לי הדעה הזאת.. טוב חפרתי יותר מידי -.-"
 

One Minute

New member
עוד משהו

עדיף להשתמש בסקרולים שמוסיפים הילת' פויינטס, ככה גם יותר חזקים וגם משתמשים בפחות שיקויים. (כמובן שהבדל של 100 HP ממש לא גדול, זה יחסוך לכם שיקוי אולי אחד.. אם תשתמשו בו זה ימלא עוד קצת.. קצת היגיון לא יזיק לא? ~במידה ואתם משתמשים בשיקויים לבנים של 300 HP.~
 

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif זה דווקא יוצא יותר כסף,

בגלל שהאחוזים של סקרולים לHP בדרך כלל קטנים יותר (וגם אם זה 60%, בדרך כלל זה נכשל, עד כמה שזה נשמע מוזר. בדקתי את זה) אז צריך יותר סקרולים וזה יותר כסף. לעומת מגילות לINT וללLUK, שהאחוזים שלהם להצלחה יותר גדולים, זה עדיין לא משנה אם זה 10% או 60%. כמובן שבכל זאת ה10% וה60% משפיעים, אבל לא רק. ההיגיון בזה שמגילות לHP פחות מבוקשות ממגילות לסטאטים שהן הרבה יותר מבוקשות, לכן הסיכויים להצלחה שלהם הרבה יותר גבוהים. אני השתמשתי בסקרול לHP לכובע של 70%, הוא הצליח והוסיף לי 10 חיים. 10 חיים נחשבים לנקודה אחת בסטאטים. הסיכויים של המגילות להצליח לא תמיד גבוהים, ובמקרה הזה מגילות של HP בדרך כלל נכשלות. אם אתה מוסיף נקודה 1 בסטאטים זה בטוח וחוסך לך הרבה יותר כסף. אני לא אומרת שמגילות של הINT והLUK לא יכולות להכשל אבל הן נפוצות יותר (ויקרות יותר מהסיבות שהסיכויים שלהן להכשל קטנים יותר מהסיכויים שמגילות לHP ייכשלו).
 

miss_t

New member
../images/Emo6.gif זה כמו שיש שנה חדשה וכותבים 2007 ולא 2008

 

MR Lordi

New member
הצטרפתי לקלריק של מאור ../images/Emo9.gif

עליתי ל61
השחקן היה 54%, ומתתי
, ירדתי ל50% אבל עליתי את האחוזים
הנה כמה תמונות שצילמתי, האחוזים שלפני והאחוזים שאחרי
 

miss_t

New member
למה לא העלאת לdagger mastery?

לא מומחית בגנבים, אבל זה יותר חשוב..... איפה אנה? איך בונים בנדיט!?
 
אחותי,

בדר"כ ממקססים את הSavage Blow ולאחר מכן את הDagger Mastery :) פרשי פרשי לרקוד
 

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifמה לא בסדר?=0

גם אני מיקססתי את ההתקפה קודם. זה בסדר וזה הגיוני..^^ עדיף קודם שההתקפה תהיה טובה ואז לשפר אותה ולא לנסות לשפר התקפה עלובה למדי של עבודה שנייה...=] הבאנדיט שלך בסדר ואפילו במצב יותר טוב משלי..D: [בענייני כסף] והסאטים מצויינים..^^ [גם בזה שלך יותר טוב משלי כי קצת הגזמתי עם הDEX שלי...חחח] תמשיך ככה..^^
 

miss_t

New member
../images/Emo45.gifיש בזה משהו...

וראיתי שככה גם רשמת במדריך שלך הגיוני ביותר וזו הסיבה שחיכיתי לתגובה שלך. (אבל עדיין יש לי ספקות- אני אבדוק ואגיב שוב) blink תקשיב לאנה בכל מה שקשור לבנדיטים
 
למעלה