ה"י 2.8

blink282

New member
אני יודע שצריך

אבל אני סינדיט העדפתי קודם למקסס את המכה

Robinho1

New member
רמה 25.

עשיתי את המשימה של הגלימה וזהו
. בא לי כבר להחליף נעליים =P. הנה תמונה מהעלייה>

מישהו שכחת לצנזר פה..../images/Emo3.gif

מאוד חכם לצנזר את הכינוי ובשורת כתיבה לא. פיספסת

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif סקרולים אפלים זה שווה. ../images/Emo9.gif

אני זוכרת שאחרי הדיון שהיה פה, יצאתי עם מחשבה שאני בחיים לא אשתמש בסקרולים האלה. לפני כמה ימים, ידיד טוב נתן לי מגילה של 70% לגלימה ולמרות שאמרתי לעצמי לא, השתמשתי בה. זה עבד על הגלימה שלי לרמה 55.
אתמול קניתי עוד מגילה לגלימה של 60% (כלומר, מגילה לא אפלה), וגם היא עבדה.
אחרי זה היה איזה דוכן בפרי מרקט מאוד מוזר שהיו סקרולים ממש ממש זולים, קניתי כמה וביניהם מגילה אפלה לכובע. החלטתי להשתמש בה על הבנדנה מהסיבה שאני תמיד הולכת איתה ואני מעדיפה אותה מאשר את הכובעים לקוסמים. לקחתי את הסיכון, והשתמשתי במגילה על הבנדנה וזה עבד! יכולתי לקנות מגילות של 60% שלפחות אם לא היו עובדות החפץ לא היה נפגם, אבל לקחתי את הסיכון. חוץ מזה שלסקרולים של 70% יש עוד 10% הצלחה מאשר 60%, אם סקרול אפל עובד לך זה נותן לך הרגשה שיש לך מזל וזה אחד היתרונות של מגילות כאלה.
אחר כך סתם הסתובבתי באורביס וראיתי מישהו שמוכר מגילות, אז קניתי ממנו מגילה של Gloves for ATT 60% ב200K במקום ב2 מיליון. O_O אני יכולה להשתמש בה על הWG שלי או שפשוט למכור אותה ב2 מיליון ולהרוויח.
עליתי אתמול גם לרמה 59
, זה נהיה קשה
. דרך אגב, ראיתי מישהו שמוכר מגילה לבנה ב50 ביליון

miss_t

New member
איי איי איי מזליסטית!!

תביאי קצת מהמזל שלך, רק קצת, טוב?
לי עוד לא עבדו מגילות אפלות, רק העלימו לי דברים, בכלל בתקופה האחרונה מגילות לא עובדות לי (גם 60%) אז הגעתי להחלטה שאקנה דברים משודרגים כבר. וכך קניתי את הevil tail שלי +5 INT ו- 90matk ב8 מיליון (וזה כמובן היה אחרי בזבוז של סכום דומה על קניית מגילות של 60% שלא עבדו על evil tail נקי). מגילה לבנה? תוכלי להעלות תמונת מסך (אם צילמת) פשוט עוד לא יצא לי לראות...........

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif חח D:

לא הספקתי לצלם כי בדיוק הייתי צריכה ללכת
וזאת מגילה כזאת שמשתמשים בה לפני שמשתמשים במגילה אחרת, ואמרו לי שאם נגיד המגילה נכשלת אז לא יורד הSLOTים. מקודם שוב החלטתי להשתמש במזל שלי והוא שיחק אותה. D: היו לי 2 מגילות של Overall armor for DEF בגלל שאף אחד לא רצה לקנות אותם, אז השתמשתי בשניהם על השמלה לרמה 58, אחד נכשל והשני עבד. השתמשתי גם במגילה שלי לGloves ATT 60% והיא עבדה ועכשיו לWG שלי יש 4 התקפה.
ידיד טוב אחר הביא לי שרביט לרמה 45 משופרת עם 5 INT אם אני לא טועה ועוד כמה דברים והשרביט יותר טוב מהשרביט הנוכחי של רמה 55. נחמד.

miss_t

New member
אההאהאההה!!! מאיפה את מביאה חברים כאלו?

מזה מזה מזה
ד"א את קוסמת? בשביל מה את צריכה ATK לMG?!? והאובראול היה 10%? איתרע מזלך!

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif חח ../images/Emo6.gif

החברים האלה מוצאים אותי
את רובם הכרתי דרך הPQ, ות'אמת יש לי גם כמה חברים ממש טובים מאז שהייתי עוד רמה 20. D: ואני קניתי את הMG כי אני מתכננת אחרי הNX להפוך את הדמות שלי לדמות אדומה כזאת ומקסימום אחר כך למכור את הכפפות ביוקר.
האוברול היה 60%, עם כל המזל שלי בחיים 10% לא עבד. D: נראה, אולי אמצא איזשהו סקרול טוב ואנסה. D:

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif WG* ../images/Emo122.gif

רק עכשיו ראיתי. Oם

ToryMaster

New member
נמחקו פה הודעות../images/Emo18.gif

עקב התעקשות מוחלטת ובסיסית להתעלם באופן טוטאלי מהבקשות, האזהרות ואפילו האיומים החוזרים ונשנים [וחוזרים ונשנים וחוזרים ונשנים] של יעל ושלי, פשוט מחקתי את ההודעות. כבדו את תקנון הפורום בבקשה, באמת שאני לא נהנית למחוק.

למעלה