ה"י 19/9/10

מ י ל ר

New member
תודה רבה

נראה קצת חופר אבל אני יעשה את זה נראה לי, תודה! (תודה גם לליאור)

../images/Emo209.gif49 P:

3 שעות של חרישה בקרניבל המפלצות, היה ממש כיף
מצאתי ג'וניור, וקיבלתי אחלה אקספי כי נתנו לי לעשות סולו על הרומבוטים ועל המפלצות ליתר דיוק... חברי הקבוצה פשוט נטשו אותי כי ראו שאני מסתדרת לבד
או סתם היו זבלות והיו לי כמה פרטי כיפיים ^^ ואני זוכרת שהיינו 2V2 והקבוצה השנייה כל הזמן זיינה לנו בשכל "זמנו רומבוטים! זמנו רומבוטים ומהירות!" וזימנתי להם המון רומבוטים כדי שיסתמו תפה
הם גם זימנו לנו, ועדיין ניצחנו אותם כי... פשוט היינו(*אהמהייתיאהמ*) טובים יותר הגעתי ככה ל95% וחשבתי לעשות את מה שנותר בדוג'ו וראיתי את אסף מחוץ לדוג'ו וניסיתי לדבר איתו, אבל הוא כנראה לא היה ליד המחשבXD יאללה, החופש אני אעלה ל50 וכל שאר הזמן... לעשות עבודות

../images/Emo209.gifאללה 50! D:

היום משום מה כל מי שהייתי נגדו בקרנבל החליט לעשות את הזימונים המעצבנים האלה, וככה במקום להרוג רומבוטים אני צריכה לרוץ ולחפש את העמודים המ*****נים האלה מה, אי אפשר לעשות את זה נורמלי ורק להרוג מפלצות? >____> טוב קיצר, סוףסוף 50! ולפי מה שהבנתי, נפתחת עוד אפשרות לDB ברמה 55 ואיפה כדאי לי להתאמן עכשיו? יש עוד מקומות חוץ מMP3? וזאקום... מאיזו רמה כדאי לי להרוג אותו? XD ושווה בכלל ללכת להרוג את הברלוג? טוב, פוצצתי P: אבל בביי לציוד הישן ^.^ טוב, עוד שאלה XD מאיזו רמה כדאי לסקרל את הציוד?

FirePhoenix1

New member
דארק בננה

ברמה הזאת לא מומלץ קרניבל.. ממש קצת איאקספי. עדיף לך בפרמידה או משהו

Hawkgirl

New member
בשעה טובה רמה 137!

אחרי חודשים שלא התאמנתי, אתמול שמתי לב שאיכשהו הגעתי ל-70% אז השקעתי איזו שעה או שעתיים לעלות רמה P:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|המממ...

רמה 95. עוד 5 רמות שינוי קידומת..XD משעמם לי נורא, גוביס זה EXP ממש טוב ומקום אימון כיפי אבל אני משתעממת מהר..XD למישהו יש הצעות לדברים מעניינים לעשות? משימות חדשות של בוסים? PQ שאני יכולה לנסות ברמות האלה? לא הייתי כאן די הרבה זמן..XD אני חושבת שאני אלך לאמן את הקשתת שלי שברמה 18..@.@" זה הגיוון הכי גדול שאני יכולה למצוא. וממש התגעגעתי.. באמת

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|לפני רמה או שתיים.

אני ממש לא אוהבת את המפה ואת זה שמשתגרים לקפיצות כל פעם שנופלים. ניסיתי להתאמן שם כמה שעות וזה פשוט היה ממש ממש מעצבן.\=

למעלה