ה"י 19/9/10

Hasselblad

New member
מי אמר שאין מגילות 60 אחוז לכפפות

יש כאלה רק בוא נראה אותך משיגה כאלה

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

מה שהיא אמרה!... זה מזכיר לי את מה שאמרת לי על INT להלמט גלית... את רוכשת לעצמך עוד ועוד פדיחות השבוע

deisy

New member
../images/Emo12.gif

מה אמרתי? טוב, אל תגיד פה, גם ככה יש לי מלא פדיחות... שיוווו, אני כל כך לא מאופסת בזמן האחרון, נראה לי שכדאי לי לשתוק פה פשוט

מ י ל ר

New member
מה שמזכיר לי

התחלתי לראות מלא מגילות ב-FM, של 1+INT להמלט 100%, מגילה אחת עולה 12 מיל.

yonVata

New member
לגמרי! ../images/Emo46.gif

בעיקר כי ממילא לרוב אני גם עושה מה שהיא אומרת לי

שריתושי

New member
מזל טוב ../images/Emo47.gif

אוף, אני רחוקה בכלל מהכחולה. רק השגתי את הצהובה עכשיו.

מ י ל ר

New member
הוווו יפה! אחלה סטאף!

אף פעם לא היה לי אותו, היה לי מייפל וויזדום סטאף ברמה 65, ואז קניתי חדש רק ברמה 95!!! חחח, ההפרשים של הדאמג'.. קניתי את הבלו מרלין, ואז הרסתי אותו עם מגילה, ואז קניתי שוב עוד אחד, סוקרל + מגילה של הכוכבים הזה, לבסוף היה לו 120 מג'יק אטטק, ואז... קניתי אלמנטל וונד 3, עם 3 אינט ו-0 סלוטים :/ אבל רק ב-53 מיל. את הבלו מרלין מכרתי ב-10 מיל ככה שפנאן, וגם הוא סטאף מכוער גם ככה. שלך פשוט יפייפה, קשוח כזה XD

miss_t

New member
קפטן לוקי-איךשלאקוראים לו- מת

חבר ותיק מהרשימת חברים הצטרף למסע ההרג. היה לי כיף להסתובב איתו- הרגנו פעמיים.

Annnnnn15

New member
באיזו רמה כדאי לי ללכת להרוג אותו?

אני קוסמת קרח/ברקים וזה שווה להרוג אותו בכלל?

yonVata

New member
בעיקרון...

לא ראיתי ממנו דרופים מטורפים, אבל יש איזה משימה של להרוג אותו ולהשיג את הדרופ של הבקבוק השחור שלו שנותנת 100K אקספי, שזה מלאאא ברמות נמוכות (המשימה היא מרמה 75 לדעתי?) אני אישית הרגתי אותו עם ניר כשהוא היה משו כמו 125 ואני 100 וקצת...

מ י ל ר

New member
מהז ה בספינה שליד MP3?

כי עשיתי את הקווסט של הזקן הזה, וקיבלתי בקבוק שאיתו צריך להכנס לאן שהוא, וצריך להרוג את הבוס הזה, אבל לא מצאתי אותו! אוף אני רוצה גם להרוג אותו, יון בוא איתי להרוג אותו..

Don Nirtin

New member
אם תהיה נחמד מספיק../images/Emo87.gif

אני אקח אותך איתי להרוג אותו. רק שצריך להרוג 300 מכוערים במפה שלידו ולאסוף 300 בקבוקים אדומים מחורבנים מהם......... כדי לקבל בקבוק לבן ממנו

Annnnnn15

New member
לי כבר יש 2 בקבוקים ../images/Emo9.gif

אין אם רק הייתם בבלוקן.....

מ י ל ר

New member
אני נחמד

ויש לי בקבוק לבן כבר באחד המיולים שלי :) יאאא נלך להרוג בוס!!! רק תגיד מתי ניר.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|איפה מוצאים אותו?

אני רוצה..
יש איתו קווסט מעניין?:)

miss_t

New member
היימס ודאבל אקספי

עם החבר ההירו שהרג את הקפטן. עליתי תוך רבע שעה. הלכו לי מלא שיקויים. מצאנו מגן עם פוטנציאל, אני מתאהבת בדברים עם פוטנציאל! זה כיף לחשוף את הפוטנציאל שלהם!!

למעלה