ה"י 19/10 בסימן 107

miss_t

New member
הצעה

אולי תמכור את המגילות 60% , הן שוות בערך 20 מיל. כשיהיה לך 100 מיל עם חמשת המגילות שמכרת- יהיה לך קל יותר לקנות ולמכור יקר יותר. אגב, מדוע שלא תמכור פלטות של אבנים? או שתצור חפצים? השוק הזה נחמד מאוד

Gen3siS

New member
המממ זה מה שעשיתי פעם...

ואז חשבתי, במקום להשיג 100 מיל מ5 מגילות, להפעיל אותן על WG ולמכור אותן ב330M + - זה עדיף לא? וכי אין לי סבלנות לזה כרגע, אחרי שאני אעלה עוד כמה רמות, כמו שכתבתי, אני אתחיל להתעסק בPROFFESIONS
תודה

miss_t

New member
כן, אבל זה 60% הצלחה

אתה יוצא מנקודת הנחה שכולן יצליחו. יכול להיות שכל המגילות יעבדו- ואז זה באמת הכי טוב. יתכן שלא כולן יעבדו! ומה אז? כפפה עם 80 ATK שווה 100 מיל בערך (אני לא בטוחה במחיר) זה נשמע סיכון- אני הייתי מעדיפה כסף בטוח. מה שכן, זה נחמד לנסות- כשפתחתי Wild Hunter כדי לקבל טבעת לקוסמת השתמשתי בממגילה לכפפות שנפלו לי מבוסים בקוסמת וכל המגילות הצליחו (אגב, זה לא היה אחד אחרי השני- זה היה במרווחי זמן). זה באמת היה מזל טוב

MomerS

New member
WG 8 ATT לא שוות 100 מיל!

הם שוות כ50 מיל (לפני כחודש קניתי כאלה ב45 מיל)

מ י ל ר

New member
סטאףף 60% שווה 20 מיל?

לא קצת נסחפנו? אני רואה אנשים מנסים ב-9 מיל ולא קונים..

TheParrot

New member
אממ... אתה יכול להסביר לי

איך משיגים את השרשרת הזאת?.. אחרי כמה פיקייוים?..

Gen3siS

New member
אז ככה:

20 פעמים את הPQ של רומיאו, 20 פעמים את הPQ של ג'ולייט, אחרי כל 20, אתה מקבל אחד, וכשיש לך את שניהם אתה מאחד אותם לאחד כמו בתמונה

אבישי ר

New member
רמה 97 :)

והשגתי כובע של זאקום בזכות אסף!! תודה יא מלך :) יצא לי כובע טוב, +17 לסטר ולדקס :))

אבישי ר

New member
תודה ../images/Emo6.gif

בדיוק ראיתי אותך היום במגטיה PQ, באתי להגיד לך שלום ובדיוק נכנסת

מ י ל ר

New member
ואללה כובע טוב!

ובכיף אחי.. היה אחלה זאקום. [אני לא מאמין שאני ארגנתי למישהו כובע... פחח, מי חשב שהיום הזה יגיע
]

מ י ל ר

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אגב, לא צלמת איזה תמונה? עלית רמה ולא הייתי מוכן לזה..

אבישי ר

New member
לא חחח

קנו לי לפטופ לא מזמן ועד עכשיו אני לא קולט איפה המקש של ה scroll lock |תוהה{

killer97

New member
גם אני משחק עם לפטופ ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אצלי הscroll lock בשני מקשים
Fn ואז F12 אוליי אצלך זה דומה לזה מקווה שעזרתי

למעלה