ה"י 19/10 בסימן 107

בעיקרון לא

אבל יש עדיפות לנשק מהיר. למשל. VIP BW יותר איטי מ VIP AXE ...... את עדיין מכינה דברים למכור ביוקר אחר כך? אנשים מתכוננים כבר חודשים......

gate11Maccabi

New member
סמדר דימון סלייר לא משתמש בשניהם ביחד?סגנוןDB

בבאסיל רשמו שהם משתמשים בBW וAXE ביחד :\ זהו, נשבר לי אני לא קורא שם יותר חחחחחחחחחחחחח

חחחחח אני כבר מזמן כתבתי כאן

שבאסיל זה אתר לא אמין למידע על מייפל סטורי. אבל החבר'ה כאן מתים על האתר הזה ומשתמשים בו להכל ובכל הזדמנות.... אני הרמתי ידיים, שכל אחד יקרא וישתמש באיזה מידע שבא לו - זה בעצם לא עינייני.

מצבניק

New member
cuz you are such a ice fan huh?

shame on you! fire wizard...

אני לא נוטשת את הקוסמת קרח...../images/Emo8.gif

אבל אני גם צריכה לפעמים הפסקות קטנות ממנה...

.___________________."

מה זה קשור בדיוק? בשבילי התקופה שאני משחקת עם הדמות זה הרבה זמן וכרגע היא לא הכי מעניינת אותי וגם כל המשחק בכללי. סליחה שאין לי איתה ותק של 5 שנים לפחות?...

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gif121, מקווה להגיע ל122 לפני הSC ../images/Emo41.gif

כמו כן, זה מה שיצא לי משילוב שתי המתנות של רומיאו ויוליה...
והנה התוכנית שלי לחפש"ש ::: לעלות ל125 כדי לקבל את המתנה מהאדמיין -> להעלות את הדמויות המשניות שיש לי כבר לרמה 30 ולעשות את הקווסט של NLC שמקבלים GFA (דארקנייט,דואלבלייד,ת'אנדרברייק) -> לפתוח עוד שתי דמויות משניות ואיתן לעשות אותו דבר (קשת "האנטר" ולוחם "פייטר" (כי הדליקו אותי פה על ההירו :p) -> להכין את ה10ATT WG שאני מתכנן ולמכור אותן , ככה לעשות קצת כסף -> לקנות חפצים טובים וחזקים לקוסם ולהמשיך לאמן אותו עד שאני אמצא עוד דברים טובים למכור ולעשות עוד כסף -> להשקיע לו בPROFFESION -> להעלות דמויות אחרות לרמות 70+-.... עד ה10 בנובמבר אני על זה
מבסוט שיש לי תכנון גם למייפל
חפרתי

מ י ל ר

New member
אחלה שרשרת, יותר טוב מסילבר סטאר :)

נשמע שיש לך יותר מידי תוכניות לדמויות אחרות.. בסוף תתקע עם הכול ולא תדע מה לעשות. במצב רגיל הייתי אומר לך אולי לנסות לפרוש מהקוסם קצת ולנסות משהו אחר, אבל עכשיו שזה אחרי הג'אמפ.. ממש לא. שיהיה בהצלחה בהכול.

Gen3siS

New member
והגעתי למסקנה איך אני אעשה הרבה כסף

להשיג SOK
או אנשים שמוכנים לתת לי SOK מתנה ולקבל קצת כסף

Gen3siS

New member
חידוד:

כי יש לי מלא חפצים שצריכים SOK בשביל להמכר בהרבה כסף
TARGA,ZHELM וכדו'

miss_t

New member
אני לא חושבת שזה שווה את ההשקעה

השיעור בין -NX:MESOS הוא 1K NX ל- 60 עד 80 מיל (לפי מה שראיתי) לא יהיה פה רווח גדול כי הכובעים האלו נמכרים בטווח 200-400 כשהם נקיים. - זה יכול להיות שווה אם הפוטנציאל על הכובעים האלו לא נחשף או אם הוא טוב- 3% לסטאט, או אם הם מסוקרלים בצורה טובה. זו דעתי.......

מ י ל ר

New member
אבל אם הוא משיג NX בדרך רגילה?

שהיא דרך הכסף ולא דרך ה-MTS וכול זה אז הוא יכול לעשות רוח נחמד מאוד. זה יכול לפחות לתת לו מקפצה קטנה עם הכסף, נגיד לקנות (בכסף אמיתי) NX, ולקנות ולשים 2 מספרים על 2 כובעים, לא להתחיל לעשות משהו קבוע (בהצלחה בלהשיג על בסיס יומי כובעים) אלה חד פעמים של פעמיים אם כול כובע 200 מיל (שזה לא, אבל לא משנה) אז 2 כובעים יביאו לו אחלה מקפצה של מזוס.

מ י ל ר

New member
אתה לא תצליח להשיג כובעים על בסיס יומי

עם מי תלך כול יום לזאקום? איך תארגן כול יום שישה אנשים לטאגרה? זה לא ממש אפשרי.. כאילו, אפשרי, אבל מאוד קשה.

למעלה