ה"י 18.5.08

spongbob

New member
../images/Emo110.gif wizard4ice

זה הכינוי אני בגילדה שלך.. תמיד תשאל מי זה בן או איציק למה בן זה השוץף והוא קצת טמבל

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

וואו היה מצחיק..XP עשיתי APQ בדמות של חברה שלי עכשיו היו לי את הפיקיו הכי מוזרים בעולם. אתמול בערב איזה אחד החליט שגנבתי לו תפוח אז הוא צעק הרבה ודיפיים אותי. אבל זה לא מזיז לי כי הוא סתם עשה סצנות..>: זה היה התפוח שלי שנפל מקופסה שאני פתחתי אז שיקפוץ לי..>: היום בבוקר נכנסתי לפארטי עם DK עבודה רביעית, ובמשך כל הפיקיו הוא ביקש שאני לא אחייה אותו, וזה היה ממש מצחיק [דמות פריסט אהם...0.0] ובסוף יצא שבבוס עמדתי בצד ולא עשיתי כלום כי הוא התעקש שאני לא אחייה אותו בכלל... חח צחוקים..>< ובשני שעשיתי היום בבוקר מתתי כי הרוג עשה עליי דיספל [שונאת שונאת שונאת שהוא עושה דיספל וישר תוקף ורוצח לי את האמא..<<"] והיה שם בישופ שהחייה אותי..XD זה הכי מגניב בעולם! רגע אחד יש הודעה שאני מתה ורגע שני אני חייה והוא אומר לי לשים MG היה כייף היה מצחיק ולא קיבלתי יותר תפוחים..XP אבל לפחות השגתי יהלומים בשביל לסיים איזה קווסט אחד בקלריקית בחשבון שלי..3= יחי APQ!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|בשמחה!

אני אשמח מאוד אפילו! זה כ"כ כייף^^

נושיfay

New member

דברי איתי במסן, במקרה ויש לך אותי ואם לא אז הנה..3= [email protected] אני יכולה לעשות איתך אפילו היום אם מתחשק לך..:)

Elizab3th

New member
ליאת ואנה, התגרשתי ../images/Emo7.gif

שברתי את הטבעת היום בבוקר, לא יכולתי יותר לשאת את הכאב, בקושי הספקתי להנות מה-APQ, מה זה שווה להיות נשואים אם בכלל לא נמצאים ביחד. האמת, עצוב וכואב לי.

נושיfay

New member

חיבוק חזק ממני..=[ אמרתי לך כבר את כל מה שרציתי...3>~ יהיה בסדר=]

Shimonos

New member
you girls take things too seriously

ועדיין, הצטערתי לשמוע בטוח שתמצאי מישהו ראוי

deisy

New member
בנות, נו...אתה יודע איך זה ../images/Emo8.gif

ליז, אני בטוחה שתמצאי מישהוא ראוי יותר
יש כל כך הרבה שחקנים כייפים במייפל, עזבי אותך ממנו... את כל מה שהיה לי להגיד אמרתי
חיבוק!

Shimonos

New member
who are you?

hi Deisy who are you? are you in Bera? whats your name? can i ask liz about you? Shimon

../images/Emo7.gif באסה....

אוף!! שיגיע כבר ה- NX!!!!! ְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְ

jenni17

New member
שאלה

התקנתי את המייפל אחרי שהמחשב שלי פורמט והסתדרתי עם המסך אני רואה הכל אבל המשחק כל כך איטי שאני לא מצליחה לשחק בו ולפני שפירמטו לי את המחשב המשחק טס לי לה זה?

לבנדר א

New member
נעלמה לי הגלימה...../images/Emo10.gif

כי השתמשתי במגילה שחורה שלא עבדה. מניאקית. ><

למעלה