ה"י 18.5.08

הטיZרית

New member
ה"י 18.5.08

עם קצת רצון וקצת יכולת........................... 2 רמות ביומיים........ 88 עם הרנג'רית שלי.... עדיין לא מצליחה לעשות צילומי מסך.... רוזי רוזי... איזה כייף APQ איתך... והשער שלך מדליק!! ממש כמו ה ONYX APPLE

הטיZרית

New member
שאלה לה לה ../images/Emo13.gif

מישהו יודע איפה בודקים מתי יש X2 דרופ ואקספי........?

D amaged R oses

New member
המ..

משני עד שישי כולל זה מ2 בלילה, עד 4. בשבת וראשון זה מ10 בערב עד 12

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|קרמבו| ../images/Emo6.gif

תודהתודה, היה נחמד לפגוש אותך שוב. ^^ איפה את מתאמנת?

Jolteon

New member
בעייה באימונים >>

נמאס לי, אני תקוע ברמות 4X -הרבה- יותר מדי זמן. עושה קווסטים, מנסה מקומות אימון חדשים, אבל פשוט לא מצליח להגיע לרמה סבירה של עליית אחוזים. למישהו יש רעיונות, הצעות? בחיי שזה נמאס. ובהקשר לנושא הקודם שלי- אם יש פה עוד מישהו שמעוניין לצרף אותי למסן או לבאדי שלו, שיכתוב לי =] אני אצרף בשמחה.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifLPQ

הדבר היחיד שעולה לי לראש וניתן להתקדם ברמות מהר.יחסית.וגם לקבל סקרולים טובים ^^"

sapir aloud555

New member
CPQ, LPQ

השאלה היא מה העבודה שלך. אם לוחם, אני חושבת שיש Over הצעות לאימון במדריך במאמרים. (למרות שעדיין, אפילו אם לא לוחם, אפשר להשתמש במקומות במדריך בכדי לראות עד כמה זה מתאים לך. או לחפש מדריכים שמותאמים לעבודה שלך.) וכמובן, הPQים המתאימים לרמות האלו, במיוחד CPQ (הPQ החדש, Carnival PQ, מביא 30,000 ניסיון במקרה הטוב, שווה לנסות) או LPQ (Ludi PQ), שכרגע הוא דיי שומם, אבל עדיף ללכת על בטוח כשCPQ צפוף בצורה מטורפת. שוב, מציעה להביט במאמרים על מקומות אימון בהתאם לעבודה, להתנסות בPQים (ע"י קריאת מדריכים או עזרה של חברים באותו שרת). בהצלחה.

deisy

New member
cmpq

טסים באחוזים... זה הפקיו של הפרטי נגד פרטי.. אחלה פקיו עד רמה 50. וניתן להשיג ממנו את השרשרת שמעלה לפחות 1 בכל סטט...

הטיZרית

New member
קפטן וקרו.... יש לי חבר חדש במשחק..

שהוא פריסט.. אז חוסכת ככה בשיקויים.... ומשום מה הוא מדרבן אותי לשחק יותר..
אם את רוצה להצטרף את מוזמנת...

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|קרמבו| כדאי לך ללכת לסקווידס או לספידרס

סקוויד (סגול כזה) נותן 2.4K EXP, אני מכירה Rangers שמתאמנים שם עוד מרמה 80.

הטיZרית

New member
הבעיה היא..

שמקססתי AR (גשם חצים) אז ה STRAFE שזה מתקפה של 4 חצים מהירים רק LVL 14 אז ה DMG שלו על הסקווידס ממש קקה כרגע... גם כל הציוד שלי לא מסוקרל.. הרנג'רית שלי דיי עלובה מבחינת התקפה... את הפירטים האדומים בלודי (ספיריט פירט) אני הורגת באיזה 8 מכות... שזה המון לרמה שלי... אז בנתיים מאוד זריז לי להתאמן על דברים שבין 250-290 EXP שמופיעים בכמויות גדולות עם ה AR

הטיZרית

New member
הגובים...?

זה הצלופחים הורודים המוזרים באקווה?? כי הקקות האלה הורגים אותי חופשי... כל פעם שמתפוצץ בית שלהם יש לי לאג ואני מתה.... -_-

Shimonos

New member
עבודה שלישית קלריק; נחשו בכמה זמן? טובי מתנה

אחרי חודשים רבים רבים רבים של אימונים סוף כל סוף הגעתי לעבודה שלישית קלריק מאוד התרגשתי. מאוד. החלטתי לנסות להיות הקלריק הכי מהיר נגד גרנדל התחזקתי ככל שיכולתי ויצאתי לקרב מי שמנחש כמה זמן לקח להרוג את גרנדל (יריה ראשונה לאחרונה) מקבל טובי מתנה (בברה). בסוף רק הבנתי שהכי מהיר זה לא חשוב חשוב שנהנתי ותודה חמה לליז שתמיד שם בשביל noob כמוני 3>

deisy

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

עזוב את המהירות (לא, אני לא צריכה טובי
) נכון שזה כיף? אחד הפעמים שבאמת נהנתי לשחק, זה היה מאתגר וכייפי במיוחד! איזה הרגשת הקלה אחרי שהגרנדל מת נכון? מזל טוב! תהנה!

Elizab3th

New member
../images/Emo23.gif בכיף, מזל טוב שוב מכל הלב ונכון...

ההרגשה ממש כיפית כשהגרנדל מת, לקח לי די מהר להרוג את כולם שם והכי מצחיק, שכל כך פחדתי מהשלב הזה.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif היי אתה בגילדה שלי =]

מזל טוב! גם אני עם הקוסם קרח ירד הלב חחח השורים ממש ממש מעצבנים.. איחח רוצה להתאמן ביחד? אני מחפש פריסטים..

למעלה