ה"י 18.3

Don Nirtin

New member
ה"י 18.3../images/Emo87.gif

כי השרשור הקודם מפלצתי וכי לא שמעתי מכם אף מילה על התקדמות בזמן האחרון. אז קדימה, מה חדש בפרקים החדשים של הבראולר של עידן? מה נסגר עם האגורפנית של נועה? מה יעלה בגורלה של קוסמת הקרח איריס? ומה לעזאזאל עובר על הבישופית של גלית?
כל התשובות- כל זאת ועוד- בפרק הבא של "התקדמות יומית: החבר'ה להצלה". משודר בחסות תנובה- כי אף פעם לא מזיק לשתות חלב של תנובה. מוווווווווווווו.

deisy

New member
קוסם ../images/Emo70.gif של איריס....

לא קוסמת
היא במשברי זהות גם ככה לפעמים אל תוסיף
ולבישופית של גלית נמאס קצת מטחינת רמות והיא בדרכה למגטיה לסיים קווסטים של רמות נמוכות
... הכי מגניב זה שאת כל המפלצות האלה היא נותנת לבהמוט החביב להרוג ופשוט עומדת ליידו ואוספת דברים

Don Nirtin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

בהמוט זה שולטטטטט
ואת קוסם קרח. איזה חרא.

Hasselblad

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק על עצמי לספר ידעתי (אני יודעת על עוד כמה אבל משאירה להם את הכבוד) אני כבר 116... מריחה את העבודה הרביעית מגיעה.. קצת עסוקה ועמוסה לאחרונה מקווה שבקרוב יהיה לי יותר זמן פנוי.. ניר התגעגעתי

Don Nirtin

New member
גם אני התגעגעתיייייי../images/Emo87.gif

אני היום קצת מצונן ומנוזל... חורף מעפן...
ואני שמח שצחקת קצת מההודעה שלי

אייש../images/Emo201.gif

אנחנו שוב פעם מגיעים לעונת מעבר ושוב נעשים חולים
תרגישי טוב מתוקה

Hasselblad

New member
נועה על דאגה

אם זה מה שעובר בפורום, מחר זה כבר אצל מישהו אחר.....
החלמה מהירה

ReallyWrong

New member
על כל מקרה תדלקתי את עצמי בכדור נגד צינון XD

תודה לשלושתכם

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

הבראולר שלי זקוק דחוף לקצת צומי ממני... /tapuzforum/images/emo3.gif אני רוצה קאש, אז אני אוסף דרופים שרק עם ההאנטר אני יכול להשיג, אז כרגע הווינדיאנים שבינינו רואים אותי יותר... /tapuzforum/images/emo9.gif ואגב, לא הייתי במייפל אתמול למרות שהייתי בבית... /tapuzforum/images/emo4.gif

שכחת עוד פרק אחד

מה עם הציוד של הבראולר שלי? אז התשובה היא: אגרופן אמור להגיע אלי מתרומה נדיבה מאד, כובע כבר יש לי, מה שמשאיר לי רק אוברול, שאני מקוה שכמה פיקיויים יסדרו גם את העניין הזה. היום לא שיחקתי, כנראה שאשחק או יותא מחר או מחר בע"ה.

למעלה