ה"י 18.3

Guid

New member
אני מצאתי את האוברול שלי

באיזו חנות בפרי מרקט. לא זוכר מה המחיר, אבל לא יקר בכלל...

עידן נזכרתי בעוד משהו.

כשהייתי בפרי מרקט לפני כמה ימים, ראיתי שם כובע לפיראט ללבל 100 רק ב- 500 קי. אם היה לי את הכסף אולי הייתי קונה, למרות שהמרחק ממני עד לבל מאה הוא די גדול.

Guid

New member
אל תקנה דברים כאלו.

אם תמצא דברים לרמות 40 או 50 אז תקנה, אבל חבל שתשקיע כסף במשהו כזה רחוק... D:

לכן אמרתי לו היה לי כסף.

כלומר, כסף מיותר, מה שאין לי. יש לי מגילה ששוה כמה מיליונים, זה לא אומר שברגע שאני אמכור ואקבל את הכסף אני ארוץ לקנות לי ציוד ללבל 100. כי יש לי תוכניות לכסף הזה.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifבואו לא נשכח איזה כובע נוב מסויים

לרמה 50... מה שמו? Zakum hemlmet נראלי..
מצלצל לכם מוכר? 15 מכל סטאט... 100 הגנה ממגי'ק וופן קפיצה + מהירות.. לא רע אחריי הכל
והוא נשאר איתך עד יומייה האחרונים של הדמות [כמובן שמשדרגים אותו במגילות הרבה]

Guid

New member
בא לא נשכח מה צריך לעבור

עד שמשיגים אחד כזה. תאמין לי, המשימות האלו הוציאו לי את המיץ, ואני עדיין אפילו לא קרוב לסיים אותן... מה שכן, זה כיף לעשות אותן! /tapuzforum/images/emo9.gif

D amaged R oses

New member
תודה איציק ../images/Emo6.gif

התכוונתי לרשום, והתעצלתי לפתוח הודעה ומה הבעיה לשלם עוד 5 מיל בשביל שיעשו את זה בשבילכם? או למצוא קבוצה שכבר עושה את זה תמורת אותו מחיר? זאקום זה ממש לא בעיה להשיג אם יש כסף לשלם.

Guid

New member
יפה שהדגשת שזה רק אם יש כסף.

אני חוסך, האמת, רק שזה אפילו לא מתקרב למחיר שנדרש לשלם. ובכל מקרה, הקווסטים המקדימים הם קשים...

D amaged R oses

New member
אני מצטערת להגיד לך עידן

אבל אם "מתפעלים" נכון את המשחק, מרוויחים המווווון כסף. כשאני שיחקתי, והייתי נובית, עד רמה 55, לפני שפרשתי. השגתי 8 מיליון, וחשבתי שאני עשירה באדם. אבל כמובן שכל הסקרולים ששווים 5-4+ מיל לא מכרתי כראוי והפסדתי כספים. אבל... אמא שלי משחקת, ולא מרוויחה מסו מסקרולים, הכל עובר עליי, והכסף נשאר אצלי, ויש לה כבר 60מיל, וזה אחרי שהיא מבזבזת כסף באינטנסיביות על קנייה של שיקויים, והיא בזבזה 2 מיל[נדמה לי שזה זה] על הקווסט של הפוסטמה משאווה וכו'. אז אני חושבת שלהשיג כסף לזהלם זה אפשרי.

למעלה