ה``י 18/2

הטיZרית

New member
אז נשאר לך ..

להתקשר ל 012 לצעוק להתעצבן ואם אתה צריך הוכחות שמישהו קיבל גיימרים חינם ורק ככה המשחק עובד... אני יכולה לת לך את הטלפון שלי במסר שיתקשרו אלי בועידה כשאתה מדבר איתם ואני אעזור לך

Guid

New member
אגב,

חבר שלי הצליח להפעיל את המייפל בזכות מה ההסבר שלך לגבי האנטיוירוס (אם את זוכרת). אז תודה רבה בשמו! D:

הטיZרית

New member
יו וולקם ../images/Emo13.gif

שמחה לעזור... אם אני לא משחקת מיפל לפחות שאחרים יהנו

D amaged R oses

New member
עשיתי אתמול רמה בבראולרית

ולא עשיתי כלום חוצמזה, ממש קשה לי להתאמן אני מחכה לתשובה מחבר של חבר שלי
הוא אמור לקבל בישופ ואז ליצ'ים עד 120

ReallyWrong

New member
של אתמול יותר נכון..

עוד לא היה לי כוח לשחק היום, אני חולה
עליתי עם הבראולרית מ32 ל35, היא מתחילה להתחזק ולהיות מועילה בCPQ במקום מטרד.. אני מחכה כבר ל40+, בינתיים האחוזים טסים בCPQ אז אני מניחה שזה לא יהיה בעייתי מדי, בטח לא ברמות האלה, שאני מעלה MASTERY. בקלריקית שיחקתי קצת, אין לי עצבים לLMPQ בזמן האחרון ואין לי שמץ איפה להתאמן.. אז עשיתי קצת קווסטים בKFT ואז עשיתי LMPQ עם ידיד שלי, סה"כ הגעתי ל40% בערך..

Guid

New member
אתמול עליתי רמה עם ההאנטר.

ועוד כמה אחוזים בבראולר~

Guid

New member
עדכון:

הגעתי ל70% עם ההאנטר, סופסוף, אחרי שרוב הבוקר ישבתי וטחנתי את המייז (לפני שנכנסתי לבראולר ודיסקסתי עם כולם שם), ובצהריים עשיתי משימות באומגה סקטור~ יש מצב שאני עולה רמה מחר... ושרון- אני ממש מצטער על הניתוק הפתאומי, פשוט היה לי טרמפ עד היציאה מהמושב והייתי חייב לטוס החוצה... סורי...

אני על 20% עם הקוסמת שלי

עדיין נלחמת עם הפרחים המפגרים האלה באורביס
עד שיפילו לי את הדבש שאני צריכה

icy woman

New member
נעמה

לא שכחתי, מצטערת שלוקח לי זמן להגיע לשם. יש לי כמה התחייבויות לחברים בליפרי ואז אדאג להביא גם לך.

תודה איריס../images/Emo9.gif

פשוט רציתי לנסות את מזלי כל עוד אני שם, עד שאתייאש
אני בכל אופן סומכת עלייך כי לא נראה שהמזל יאיר לי פנים איתם

GינGית

New member
../images/Emo178.gif אוף גם אני מנסה להשיג את הדבש הזה

איזה יאוש אני גם צריכה מון- רוק איך משיגים את זה? אני עליתי עם הקוסמת שלי לרמה 57 וממש לא יודעת איך להמשיך

איפה את משחקת../images/Emo35.gif

באיזה שרת את
ברה
אולי נוכל לעשות את זה ביחד... ולגבי האבן ירח, את צריכה המון אבנים כדי ליצור אותה, זה היה ממש מייאש הקווסט הזה
את יכולה להגיד לי מה השם של הקווסט שאת צריכה לעשות עם האבן ירח
אני לא זוכרת

GינGית

New member
אני בברה ובכיף אני יעשה את זה ביחד

כי זה משעמם רצחחחחחחחחח

חחח ספרי לי על זה../images/Emo6.gif

אני כבר שם, אני עכשיו בעבודה, אבל בד"כ אני משחקת בסביבות 19:30 למשך שעה או שתיים. אם תרצי להצטרף אליי אז בכיף, אני שולחת לך מסר עם השם שלי, את יכולה להוסיף אותי לבאדי ליסט שלך כך שתראי כשאני מחוברת

GינGית

New member
../images/Emo45.gif קיבלתי את המסר, גם אני בעבודה ולצערי

אני לא יכולה לשחק. אם הבן שלי יתן לי את המחשב
אז אני אכנס ב-19:30 ב-20:00 יותר בטוח כי הוא כבר ישן

D amaged R oses

New member
בזמן האחרון מוכרים מון רוק נורא בזול בFM

ראיתי אתמול ב350K!!!! שזה מאוד זול ואם לא, את צריכה או פלטה מכל סוג, זהב, סילבר, סטיל, ברונזה וכו' וכו' מכינה את המון רוק אצל הפיה למעלה שמאל באליניה

למעלה