ה``י 18/2

miss_t

New member
נעמה, הזכרת לי נשכחות!!

לי אישית לא היה מזל עם הדבש בסוף קניתי אותו ב5 מיל אם אני לא טועה אבל זה לא שווה את הכובע העלוב הזה שאפשר למכור אותו ב3-4 מיל אבל מה שכן- עשיתי לי חשק לבוא לאורביס לפרחים ולפיקיס!! בסוף השבוע הזה (שבת) אתחבר ואשמח להתאמן איתך באזור! אם אין לך אותי- gingermagic

miss_t

New member
ד"א נעמה- מה הרמה שלך נכון להיום? ../images/Emo3.gif

הגעת ל50?

באמתתתתת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

וואיי
איזה כיף
אני אשמח שנשחק יחד
ולא
עוד לא הגעתי, אני עכשיו 20% ברמה 47

Kalman13

New member
למה אתם לא מתלוננים?.

תתקשרו עליהם תגידו להם ששילמתם כסף ואין להם זכות לחסום כלום. תתדאגו שהנציג יהיה חירש והם יסדרו את הבעיה. מה שאני עומד לעשות היום.

הטיZרית

New member
זה סיפור שלא נגמר איתם..

אני .. אחרי שבוע של צעקות, איומים, קללות ו 20 אלף נציגים.... קיבלתי את מה שרציתי... ועוד חודשיים גלישה חינם.... פיצוי... הם מוציאים לך את הנשמה....

Kalman13

New member
אבל מייפל עבד בסוף?.

לפני כשנה וחצי שהיו הרבה לאגים התקשרתי שעתיים חיכיתי לנציג שאמר לי לבדוק משהו ב IPCONFIG בשביל לשחק אותה מנסה למצוא את הבעיה ובסוף אמרו בעיה אצלהם והלאגים הפסיקו עם הזמן.

הטיZרית

New member
הבעיה היא..

שאין לך בעיה עם שרתים קרובים... אבל ברגע שאתה מנסה להתחבר לשרתים בחו"ל האינטרנט שלך דפוק.. מוגבל ולא יעיל... וזה פאק של 012 כי זה נכון שהם לא יכולים לשלוט בשרתים שנמצאים במדינות אחרות אבל הם יכולים לשפר את התיקשורת שלהם כדי שאתה תוכל להתחבר בצורה רציפה וטובה לשרתים בחו"ל הפיתרון היחידי שלהם זה חבילת הגיימרים שעובדת ממהירות של 2.5 MB והלאה... ובגלל שהבעיה הזו נוצרה באשמתם אתה לא צריך לשלם על החבילה הזו אלא לקבל אותה חינם... ובגלל שהחבילה הזו נחשבת ליקרה מאוד הם יגידו לינסו לעשות הכל כדי שלא תקבל אותה חינם.... אבל עובדה.. קיבלנו.. גם אתה יכול

ReallyWrong

New member
עליתי 78% בערך בבראולרית,

הדמג' עדיין קצת עלוב, יש לפעמים 1 והוא לא יציב, למרות שבחדר הסגול עם הTrojans והRobos אני כבר יכולה להגיע ל100 נקודות+. ויחי המאסטרי. בקלריקית.. שרון ואני הלכנו לKFT בצהריים ועשינו קווסטים והרגנו איזה 20 גובלינים והיה נורא כיף
, עליתי ל58%.. עכשיו עשיתי עוד קצת lmpq ואז נסעתי לNLC להשיג עוד קווסט אייטמס מהelectrophats, הגעתי ל41\50 ואני אסיים מחר, אני נואשת לכיסא הזה.. 70% בקלריקית סה"כ :)

למעלה