ה``י 18/2

Kalman13

New member
אני חדש בפורום

אבל לא במשחק,חזרתי היום אחרי פרישה של חצי שנה. אני מנסה להתחבר וזה נתקע בlogin. איך לתקן את הבעיה?. אף פעם לא היו לי בעיות.

לבנדר א

New member
זה בטח מה שיש לי

עוד לא מצאתי לזה פיתרון... אבל מדי פעם אפשר להתחבר, אני מצליחה אחת לשבוע בערך. אם תגלה מה לעשות, גלה לי! אה, וברוך הבא. אני קים, יש לי פריסטית רמה 79 בברה.

הטיZרית

New member
איזה WINDOWS יש לך?

איזה אנטיוירוס ודרך איזה ספקית אינטרנט אתה מחובר?

במצב כזה נראה לי שיש 2 אפשרויות

או שהאנטי וירוס חוסם אותך, כי אני חושבת שכבר היה כאן מישהו עם NOD שהוא פשוט חסם לו את המשחק. או שזה 012, לרבים מאיתנו כאן הייתה את הבעיה הזו, ולחלקם עדיין לא נפתרה, אני אישית התייאשתי מהם ועברתי לנטוויז'ן.

Kalman13

New member
שיחקתי כל הזמן עם נוד הוא לא חסם כלום

זה בטח 012 כל פעם יש איתם בעיות אחרות. הם בטח חוסמים את הפורטים של המשחק. צריך לשאול אותם למה הם עושים את זה.

אני חושבת שזה היה חבר של עידן

היה לו בעיה, ואחרי שהוא סידר את ההגדרות עם האנטי וירוס (NOD) זה הסתדר לו. מצד שני, אני בעצמי סבלתי מהשטויות של 012, הם טוענים שצריך חבילת גיימרים כדי לקבל גישה לפורטים של המשחק, הם לא רצו לתת לי אותה חינם אז התנתקתי מהם. עם 013 אין לי את הבעיה הזו. 012 רק ברגע האחרון הסכימו לתת לי את החבילה חינם, כשהתקשרתי להודיע שינתקו אותי, ואז זה כבר היה מאוחר מדי כי הם כבר שרפו לי את כל הפיוזים וכבר עברתי ל-013 אז שלחתי אותם לעזאזל. אבל אתה מוזמן לנסות לדבר איתם...

רק אם יש לך התחייבות עם 012

רקק אם אתה מפר התחייבות איתם, לי לא הייתה שום התחייבות אז לא עלה לי כסף לעזוב

../images/Emo9.gif

Guid

New member
אשכרה! /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

וזו מחמאה מעורבת בפחד, אני חושב~ /tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo9.gif

Don Nirtin

New member
הו הו תראו מי מדבר../images/Emo98.gif../images/Emo87.gif

זה שפחד ממני פעם

הטיZרית

New member
תבדוק כמה דברים לפני שאתה רץ להתנתק..

אני יודעת ש 012 חברה מחורבנת עם שרות דפוק... אבל.. לפני שאתה רץ להתנתק תנסה 2 דברים.. 1 >>>>>>>> קובץ מצורף לנוד 2>>>>>> להוריד תוכנה שנקראת WINSOCK ולהתקין אותה אם 2 הדברים האלה לא עובדים... רוץ לצעוק על 012

Kalman13

New member
לא עבד לי :(

יש לי את הנוד אחר והתפריט בו שונה. והתוכנה גם איתה לא עובד. תודה בכל מקרה.

למעלה