ה"י 18/12/09 יום שישי

הטיZרית

New member
הוא אמר ש...

זה כנראה הקיו שלו להפסיק לבזבז כל כך הרבה כסף וזמן ולהתחיל להתמקד יותר בחיים האמיתיים שלו... הוא כבר ממש היה מכור... הוא אמר שגם אחרי חודש שיורידו לו את הבאן הוא לא רוצה לשחק..

yonVata

New member
קדסת זאקום ותעודת לוחם ../images/Emo9.gif

אז זהו, סוףסוף ישלי קסדת זאקום!... כןכן!... יאי! ותודה לסיוון
חוצמזה כשחזרתי הביתה חיכה לי מכתב עם התעודת לוחם שלי
זהו זה! מהיום אפשר לסוע על אזרחי בחינם
ועכשיו קטע של 2 שאלות שאשמח לקבל תשובות: 1. בעקבות שינוי שיטת האחוזים במשחק - כקלריק אין לי כבר ככ מה לחפש בפארטי שהוא לא PQ לצורך התקדמות נכון?... זאת אומרת... האחוזים שאני אקבל יהיה דיי נמוכים... או שאני מפספס משו?... 2. בהנחה שפתחתי את הקלריק לי נכון, עכשיו אחרי שיש לי את הזאקום, ואת הגלימה שגם מוסיפה לי משו באיזור ה+12 לאינט, ברמה 56 המקום אימון הכי מוצלח שיש לי כרגע הוא MP3?... או ששווה לנסות מקומות אימון לרמות גבוהות יותר?... תודה מראש, והמשך שבת מוצלחת!

deisy

New member
לא נראה שיש הבדלים באחוזים בפקיו

הרי את האחוזים מקבלים כשעוברים שלב, לא קשור להריגות.. והשינוי שהם עשו קשור להריגות... לגבי מהמקומות אימון עכשיו אתה יכול לעשות ניסוי הטעיה.. נסה למשל את פריון בקמפ שם, או את הארצ'רים בספינה בסינגפור... יש סיכוי שתצליח מקומות קצת יותר קשים אבל אתה צריך לנסות אותם

../images/Emo49.gif כפול יונתן../images/Emo24.gif

תהנה גם מהקסדה וגם מהתעודת לוחם
מאחר ואני לא קלירקית לא יודעת לענות לך על השאלות
אבל כבר יש לך כאן את עצותיה של גלית אז מה אתה צריך אותי
נ.ב. התמונות על המחשב כבר מיום חמישי אבל כל פעם שהתחברתי לחפש אותך לא היית מחובר, אבל אל תדאג, מבטיחה בהזדמנות ראשונה להעביר לך אותם

מממ

כמו שהומלץ לך בידי גלית-תנסה את הספינה של MP3. [לא אותן המפלצות כמו בMP3 עצמו. דובר שם על ארצ'רים, אין לי מושג איפה יש ארצ'רים, נגיד ש...] ויש גם את המחנה והמגדל בפריון עם האופיסר סקלטון וחבריו, תנסה אולי אותם גם? אני אישית לא מחבבת אותם. ברמות יותר גבוהות, מאסטר סול טדי מומלץ לך לדעתי. וכמובן, מזל טוב על התעודת לוחם

deisy

New member
טוב לא בטוח שאני קוראת להם נכון F3

חדר 7 בספינה, להם אני מתכוונת... אני ושמות לא חברים

../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

אמרת לי גם בצ'אט של הגילד ללכת לארצ'רים ולא היה לי מושג איפה הארצ'רים.

miss_t

New member
יונתן! מזל טוב!

כל הכבוד לסיוון על העזרה! תעודת לוחם! מלאא הטבותתת!! סרטים בחצי מחירים !! אני תומכת בתגובה של גלית- לך על ניסוי וטעייה. תבחן כמה מקומות ותראה איך הולך לך, האם אתה הורג מהר יחסית עם HEAL (נגיד, 3-4 שימושים בסקיל לחיסול 5 מפלצות) ,האם הEXP משתלם והאם השיקויים נאכלים מהר או לאט...

yonVata

New member
אני אנסה!...

מק מקוה שהלאגים יספקו... כי בגללם אני כרגע משחק רק באראן שלי...

icy woman

New member
מזל טוב

על הקסדה (סטטים טובים?) ועל התעודה
(הרסתם לי את ה
)

yonVata

New member
תודה :)

הסטטים של הקסדה רגילים... ואת התעודה אני הולך לנצל לנסיעות באזרחי כאילו אין מחר! אגב, אני מבטיח לא לכעוס אם תשתמשי באיקון הזה :)

deisy

New member
באתר כתוב 3 שעות

כלומר עד 1 אבל שווה להקליק קודם, שבוע שעבר הם עשו אותו דבר והמשחק חזר אחרי 20 דקות...

עוד אחד??../images/Emo67.gif

טוב אתמול המצב היה מזעזע
הה לי DC אולי 5 פעמים, לאגים ואלוהים יודע מה עוד.. ממש סיוט!

למעלה