ה"י 18/12/09 יום שישי

GינGית

New member
רמה 80 + 40% בעזרתה של סוכריה

המופלאה התחלנו בקללה ההיא שאמרתם, היימס? ולא הצלחתי לשרוד שם מתתי פעמיים וראיתי שאני מתקדמת אחורה אז עברנו ל-NLC חרשנו את ה-BF היא הורגת ואני עולה באחוזים
עבודה קשה נכון? עד שהוא עף עלי מהמכה שלה ומתתי לא חזרתי כי אני הולכת לפסטיגל עם יורש העצר אבל עשיתי מרוץ תוך כדי נתתי לו אוכל, הכנתי לו בגדים התלבשתי מול המחשב אפילו לא אכלתי תודה סוכריה

Hasselblad

New member
ואווווווווו

מיקי מזל טוב
תענוג לראות אותך פותחת שירשור כזה! וכל הכבוד לפעם3סוכריה

miss_t

New member
מגניב../images/Emo70.gif

איזה יופי!! אם יוצא לך ממליצה להרים את האצבע שנופלת ממנו- ברמה 80 תוכלי לעשות את הקווסט ולקבל DEP STAR (שרשרת שמעלה +5 לסטטים) גם אני ניסיתי היימס ברמות האלו, זה פשוט סיוט עבורי, גם עם HB זה לא הכי מהנה. סיוט. תהני בפסטיבל! פעם3 סוכריה- איך היה לך?! דרך אגב, לBF יש דרופים שווים אם בכלל?

מזל טוב. וזה מה שקרה לי כשאת היית בפסטיגל....

לא הצלחתי להפסיק להרוג BIG FOOT כי מצאתי המון. היה יום צייד מאד מוצלח ביערות. ננסה למצוא עוד כמה מחר.

GינGית

New member
וואו איזה יופי מזל טוב

כמה BF את צריכה להרוג כדי לעלות רמה?

Guid

New member
מזל טוב מיקי וסמדר! D:

80, חתיכת רמה זאת...
וסמדר, 172!! וואו, אין לי מה לומר חוץ מזה שאנ ילא מצליח לתפוס איך מגיעים לרמה כזאת...
GRATZ לשתיכן~

deisy

New member
מזל טוב מיקי!!!

תמשיכי לפתוח שרשורי התקדמות יומית!!!
כן ירבו!

הטיZרית

New member
עד שפתחתי שחקנית בברה..

עכשיו גם אין לי זמן לשחק וגם אני מבואסת רצח על המשחק... החבר הכי טוב שלי במשחק.. שהשקיע המון זמן וכסף (המון כסף!!) במשחק... נכנס יום אחרי הפאטצ' האחרון למשחק... באחת המפות של קרימסון ווד הוא קיבל פתאום באן על כלום.... הוא אף פעם לא השתמש בתוכנות לא חוקיות... וקנה כרטיסי NX בכמויות מסחריות... הוא בדיוק קנה כרטיס לחתונה ועשה את כל הקווסטים המטופשים בשביל הטבעת... כדי להתחתן עם הסיגנוסית שלי... וכמובן שגם את זה לא הספקנו לעשות.. הוא שלח מיילים לניקסון ולא קיבל שום תגובה.. אתמול הוא שלח לי מייל שהוא רישמית פורש מהמשחק.... ממש עצוב.. איך לאט לאט כל האנשים שממש התחברנו במשחק (מזל שיש לנו קשר מחוץ למשחק) נוטשים אותו אחר אחרי השני... ממש יצא לי החשק לשחק... קיבלתי בירושה פירט רמה 150+ כפפות עבודה רגילות עם 13 אטק PAC עם 18 DEX נעליי שלג עם 9 DEX ועוד כל מיני דברים ל BM שלי... אבל זה לא יהייה אותו הדבר
ממש יצא לי החשק לשחק שהוא לא שם.. נכנסתי אתמול בערב לשחק בברה כדי לשכוח מהכאב בסקניה.. פשוט יצא לי החשק... עברתי חזרה ל BM בסקניה... הרגשתי בודדה לחלוטין... היה ממש עצוב... התנתקתי אחרי 3 דקות...
אולי הגיע הזמן לפרוש?

מדובר ב GLITCH

אסור ללכת לשם. אני יודעת בדיוק איפה הוא קיבל BAN . פירט רמה 15X זה ממש שווה. ויש לך BM בסקניה? איזו דרגה?

Don Nirtin

New member
איזה מפה זה הבאן הזה?../images/Emo87.gif

שאדע להתרחק מהמפה הזו בדרכי לCW.

P o o f i

New member
אני ממליצה לא להתקרב לאזור הזה בכלל,

אני שומעת שאנשים מקבלים שם באן במשך כמה חודשים.

P o o f i

New member
דקלה ../images/Emo24.gif

הרבה חברים שלי קיבלו באן ואחרים פרשו לטובת האראנים ולא טרחו לשמור על קשר, אבל אני עדיין נהנת לשחק ולדבר עם אנשים. חוץ מזה, כשנקסון יבינו שהיה להם גליץ' יש מצב שהם יחזירו את ידיד שלך. ממליצה לך להודיע לו שלא יוותר ושינסה לדבר איתם.

למעלה