ה``י, 16.10~

Guid

New member
ה``י, 16.10~

פאץ` חדש, הרבה התקדמויות. ספרו לנו~ D:

D amaged R oses

New member
לא עשיתי הרבה אחוזים

או שיחקתי היום
איזה 15 אחוזים התקדמות אבל עכשיו אני בלודימייזפיקיו עשיתי את הקווסט אתמול עם הדלת, היום עם המיני דאנג'ן.. מקווה להגיע לפחות ל50-60 אחוז אבל אני עוד מעט יוצאת
בכ"א יש לי את כל הלילה

D amaged R oses

New member
ספר ג'נסיס :ם

שווה 4 מיל? עם כל המחירים שליז ציינה פה זה נשמע לי בלי כסף. זה מעלה ל20 ב70%
לא מבינה בזה.. מישהו מוכר בצ'אנל 2 חנות 4
קוראים לו darksiins מצטערת שרשמתי פה אין שרשור מכירות וכו' ורציתי להודיע לכל הבישופיות פה.

שלום לכולם ../images/Emo9.gif

אני רוצה להצתרף לפרום יש לי שחקן בScania Lv.53 השם שלו זה AndTheEnd אני ישמח לקנות ממישהו NX תודה~ xD

לבנדר א

New member
לא הבנתי מה הקטע של המטוס

שילמתי 20K על כרטיס, כשנכנסתי איבדתי אותו והגעתי למקום עם מטוס ואיש. כשדיברתי עם האיש הוא אמר שאני לא יכולה להיכנס כי אין לי כרטיס, ואחרי דקה הועפתי משם. ...מה הרעיון?

D amaged R oses

New member
לא נוגעים בכלום, זה מתחיל אוטומטית

ברגע שנכנסת למטוס עצמו, לא ללחוץ.

לבנדר א

New member
למטוס עצמו?

כלומר, מהמפה שרואים אותו מבחוץ צריך להיכנס פנימה? איך? ניסיתי לעמוד על הדלת וללחוץ למעלה אבל נשארתי בחוץ...

Don Nirtin

New member
לא הסבירו לך טוב. XD../images/Emo87.gif

ברגע שקונים כרטיס, נכנסים למפה עם המטוס. ואז מחכים!!. זה איזה 5 דקות. הטיסה במטוס עצמה לוקח 2 דקות בערך. אפילו פחות.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

רמה 48. יאלה עוד 2 רמות
ככה עוברים רמות, שמים מטרה 5 רמות למעלה, או 10 רמות למעלה... אעה!!! בקיצור. CPQ במלוא הכוח. מקסחת לסוסים טרויאניים את הצורה בכמויות..D: השגתי עוד תליון שלשפגלמן, אני רוצה לתת אותו לידיד שהביא לי את המפה הסינית- לא משתווה במחיר אבל עדיין יעיל..:) והקראגו המסכן טיפש ולא מדבר..T.Tאני רוצה שיהיה כבר ברמה 11 ויענה לי דברים=[ וממש אינלי כוח לאמן את הנובים שלי...:X אני משאירה את השניים של החודש לחודש הבא....כי אינלי כוח לHPQ..=[ אבל ניחא..:)

Don Nirtin

New member
אנה?../images/Emo87.gif

קארגואים הם לא טיפשים
. ... והחודש הבא הם סוגרים את המבצע. ב5 בנובמבר. מהרי!!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אני יודעת..:)

והם כן טיפשים- כל החיות טיפשות עד רמה 11..>< ובקשר למבצע- אני חושבת שהם סוגרים את האפשרות להזמין חברים- אבל אם יש לך כבר דמויות פתוחות אז זה עדיין תקף ואתה יכול לקבל את הNX ז"א אי אפשר להזמין, אבל אם כבר יש מוכן, אז אתה כן יכול לעלות ל20 ולקבל NX..^^ לפחות אני מקווה שזה ככה...^^""

Guid

New member
פיקיו הנסיס מתיש...

אפילו שאני מגיע עם שחקן לרמה 20 ב4 שעות, זה עדיין מעצבן ומשעמם...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|כל כך נכון=[

נמאס..@.@"" נראה לי שאני אחשור לאמן מיולים כשהראשית שלי תהיה ברמה 50. עוד 2 רמות ואני אהיה שם אעה!!!! אז אני אקנה את הבדים שלי והכל ואבהל מזה שהלך כל הNX ואאמן את שאר הדמויות...חחחחח

miss_t

New member
שאלה לגבי אימון חיה

יש המון אנשים שנותנים לה ליפול וזה גורם לה לעלות רמות ניסית את זה? זה יעיל?

miss_t

New member
אז מה זה כן עושה? הוא עשה?

כי זכור לי בLPQ שהיו מלא שהשאירו את החיה שלהם והיו מלא lvl up כך גם בהנסיס....

P o o f i

New member
אני יודעת שאנשים עושים את זה כי זה די מצחיק

לראות גשם של חיות שנופלות משומקום. עשיתי את זה כמה פעמים והחיה שלי אף פעם לא עלתה רמה בגלל זה.

למעלה