ה``י, 16.10~

לבנדר א

New member
מהיידן סטריט-

MC- Basic attack 40 x 2 Hit, mastery 60% HA- Basic attack 80, mastery 60% אז כן, ההבדל היחידי הוא שאצל MC זה מתפצל לשתי פגיעות ואצל HA זה רק אחד. אה, ופגיעה רצינית יותר בזומביים, אבל כמו שאמרתי עליהם ממילא משתמשים בהיל.

ReallyWrong

New member
אני הרבה יותר אוהבת את הMC,

לא יודעת אם זה באמת יותר מהיר אבל זה מרגיש ככה, וגם יותר כיפי. ואם אפשר לחסוך SP, מה טוב

xFade

New member
../images/Emo95.gif סופסוף השגתי את הNX שרציתי ../images/Emo99.gif

וכרגיל,לא מתקדמת לשומקום עם הפריסטית
יאללה,מיול אחרון לחודש הזה
הו,וBF חדש.כנראה נתחתן.הוא מוכן לשלם על חתונה

הטיZרית

New member
מזמן לא כתבתי פה ../images/Emo13.gif

פשוט לא היה לי זמן למייפל... וגם לא לפורום.... התגעגעתי..
בת של חברה טובה שלי באה אלי לחפשת סוכות... ילדונת מתוקה בת 13 שקצת גרמתי לה להתמכר למייפל..
פתחנו לה שחקנית חדשה בסקניה.. לוחמת.. אחרי איזה שעתיים ומשהו נכנסתי הביתה מהעבודה.. מסתבר שהיא קלטה את המשחק מהר וטסה לרמה 16 .. רק שאחרי הפאטצ' המשחק לא עבד על הפנטיום ועד עכשיו הנחנו מנסות לסדר אותו... אז רק אני משחקת על הלפטופ לפעמים כשהיא יוצאת החוצה כדי שלא תתעצבן שאני משחקת והיא לא
עדיין רמה 100 עם הרנג'רית שלי 54% והעלתי את הפריסטית של אחותי ל 80% ברמה 86 נתתי לה להתעלק עלי מהמחשב השני שכרגע לא עובד והשתמשתי ב HS שלה כדי לא להתבכיין על חוסר EXP במפלצות נמוכות... אחרי הפאטצ' נכנסתי למשחק וגיליתי שאין לי גילד... אחרי כמה ברורים מסתבר שפרקו אותו... נורא עצוב... עד שמצאתי גילד עם המון אנשים נחמדים... כמה שעות אני לא במשחק ובום... אין גילד
וזהו בערך... אהה... אני אשמח לטיפים בשביל לוחמת... נראה לי ספירמנית לעתיד...
איזה סקילים מומלצים בעבודה ראשונה ומה למקסס קודם...
אני מקווה שזכרתי נכון שהדקס אמור להיות רמה X2 אז עכשיו יש לה 28 DEX והמון STR
וזהו.. שבת שלום והמון מייפל לכולם

ווינגז

New member
כיף לראות אותך פה!

לגבי הספירמן - הייתי הולכת בדיוק לפי המאמר שספיר כתבה. לא היית פה הרבה זמן אז בטח לא ראית אותו, אבל יש ארבעה בילדים במאמר שלכל אחד היתרונות והחסרונות שלו, הכל מוסבר שם. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1694&aId=94603 את לא טועה לגבי ה-Dex, לפחות לא בעבודה הראשונה (בעבודה השנייה זה משתנה). באמת תהיתי לאן נעלמת.

ווינגז

New member
../images/Emo99.gif

דיברנו על זה כבר? אני חושבת שאמרת לי משהו לפני כמה חודשים, אבל אשמח לתזכורת [באוף טופיק או במסר
]

P o o f i

New member
צריכה גילד בסקניה? ../images/Emo24.gif

זה 70+, אנחנו עושים GPQ לפחות פעם בשבוע (בדיוק היום עשינו).

הטיZרית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בנתיים התחברתי לגילד ענקי... המון רמות גבוהות.. המון אנשים נחמדים... מנסים לעזור כמה שיותר ויש אקשן... רובם שם ערבים... חלק אפילו מעזה... הם יודעים שאני ישראלית יהודיה והם מקבלים אותי ממש בכייף... והיום עשינו GPQ 6 אנשים... היה מגניב

btekx

New member
שאלה בקשר לבוס חדש בעיר חדש

האם משהו כאן נלחמו בבוס? קשה ללחם? האם מספיק שבישופ רמה 123 לבד יינצח את בוס? (מכה ג'ינסיס...)

Don Nirtin

New member
בוס קשה. כן.../images/Emo87.gif

הבוס הזה עושה 3K כשהוא משיט סירה לכיוון השחקן, ומתנהג באלימות. כזה הוא הקפטן- רשע ואכזרי
.

הטיZרית

New member
איפה זה נמצא??

היום נכנסתי לשם לקצת... הלכתי הרבה לאיבוד... עדיין לא היה לי זמן להבין מה הולך שם... באמצע העבודה כל פעם נכנסתי לכמה דקות לבדוק "מה עושים עכשיו?" לקחתי רק את הקווסטים של ב NPC ליד הסירה נשאר לי רק לאסוף כמה בקבוקים אדומים.... 61% וחייבת לטוס לישון אחרת אני לא אתעורר לעבודה מחר
כנראה שעד אחרי התצוגה בסוף החודש אני לא אראה יותר מידי ממייפל

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif זה בוס מוזמן.

את צריכה לסיים את כלללללללללל המשימות של ההוא ליד הסירות כדי לקבל את הבקבוק הלבן. עם זה מזמנים את הבוס בחדר השביעי (יש שם שיגור לחדר שנקרא דה אנייג'ה רום...) בהצלחה

הטיZרית

New member
תודה ../images/Emo13.gif ושאלה

לאיזה רמות זה?? לבוא לבד אם עם פארטי? ועם איזה עבודות כדאי שיבואו איתי אם כן

Don Nirtin

New member
Cap latanica../images/Emo87.gif

הוא בעיקרון לרמה 100. אבל הוא מאוד אלים. יש לו 2 וחצי מיליון חיים. תציצי בסרטונים ביוטיוב על קפטן לאנטיקה ולפי זה תחליטי. לדעתי- פריסט חובה. אפילו בישוף.

למעלה