ה``י, 16.10~

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|2 הסברים אפשריים.

1. באג. חחחחחחח 2. כשהחייה נופלת היא נעשית רעבה מהר- וכשמאכילים אותה עולות נקודות אז היא עולה מהר רמות..0.0"" אין לי הסבר אחר. אף פעם לא ניסית.=]

miss_t

New member
../images/Emo45.gif אז זה כן משתלם! ושווה לעשות כדי לעלות את

החיה רמה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|זה לא הוכך מדעית..XD

לא ניסיתי, ואני לא חושבת שזה משתלם-את מוזמנת לנסות ולדווח על התוצאות..P:

Guid

New member
רמה 42 עם ההאנטר סופסוף! /tapuzforum/images/emo6.gif

זה מדהים איך מרגישים הבדל בין כל רמה איתו! *__* איזה כיף זה לחזור אליו אחרי כל הזמן הזה עם הנובים בהנסיס... D:

Guid

New member
קשה, אבל כ``כ כיף! *__*

אני ממש נהנה לשחק איתו! D: לא יכול לחכות כבר להיות ריינג`ר~

tinkiwinky

New member
נכון קשה אבל כף!!!!!!!!

בהצלחה אני כבר bow master רמה 127 ואשמח לעזור :)

yarden41

New member
W00t

הלכתי לסינגפור, לעיר הסירה משהו כזה, התאהבתי במקום והזמנו כמה חברים והתאמנו שם. מתי כמה פעמים אבל זה לא משנה
היה כיף ועליתי למה 47 ובניתי בילד לסקילים משלי! הבנתי שהסקילים שלי מעורבבים ובניתי לעצמי בילד שבסופו של דבר, יוצא שעד רמה 70 ה-heal שלי, הולי ארוו ואמפי איאטר יהיו ממוקססים, וזה מה שרציתי

yarden41

New member
אופס~

כן, הרגשתי שמשהו חסר, וזה היה אינויסבל, שגם הוא ממוקסס. שיגור על 8 כי הוא לא חשוב לי כל כך, אין לי בעיה עם שיקויים, ובלאס על 13, אני לא משתמש בו הרבה אבל זה בסדר כזה
וכן, אני סולו קלריק.

xFade

New member
../images/Emo95.gif הצעה שלי,

אל תחזור על הטעות שלי,ואל תמקסס הולי ארוו. אני מיקססתי אותו ואני בכלל לא משתמשת בו ._. טלפורט הרבה יותר יעיל.אני ממש מצטערת על זה היום. קודם תמקסס את ההיל.מאוד חשוב. אינווינסיבל יעזור לך מאוד בעתיד,כי הוא מפחית את הדמג' שמפלצות עושות עלייך.זה נורא חשוב לפריסטים,כי זה עוזר.המון. אני מתאמנת בהיימס,ובמקום לעשות עלי דמג' של 2.1 הם עושים רק 1.6-1.8 עם מקס אינווינסיבל. גם בלס מאוד חשוב. אם אתה רוצה,אני ארשום לך את הבילד שלי.

לבנדר א

New member
עצור כאן!!!

אתה באמת לא רוצה לעשות את זה לעצמך. הקשב לי. כבר הלכתי במשעול הזה, והוא אומנם קורץ מרחוק אבל אתה תתחרט. שמע זאת, וזכור זאת תמיד: HA זה קקה. אם תבדוק בהיידן סטריט, תגלה שכשהוא ממוקסס הוא חזק בדיוק כמו MC. הייתרון היחידי שלו בנזק זה נגד מפלצות שרגישות להולי, ורובן נפגעות מהיל, אז בשביל מה? 30 נקודות בשביל להרוג מפלצת וחצי טיפה יותר בקלות? לא. פשוט לא. פשוט, עזוב אותו. עזוב אותו ושכח אותו, ואל תיגע בו לעולם ועד.

yarden41

New member
O_O

אבל ראיתי שהולי ארוו עושה דמג' של 1000 HP לפחות, לעומת המכה הזו עם השריטות, שעושה רק 400...

yarden41

New member
אוקי לא משנה,

בדקתי והשוותי, אני מוותר על הולי הארוו O.O, נלך על בלאס, אבל מתוך סקרנות: סולו קלריק משתמש בולי ארוו ממוקסס?

yarden41

New member
אהה ועוד שאלה

שמעתי קצת על הספרים וכלז ה, ולמרות שאני עוד "צעיר" במייפל, הייתי רוצה לדעת אם בשביל למקסס את ג'נסיס צריך רק ספרים או חפצים מיוחדים שיעלו את הסקיל או שנוכל למקסס אותו בנקודות? טנקס

miss_t

New member
ליז! צריך אותך פה../images/Emo26.gif

אני חושבת שליז תוכל לעזור לך. קלריקים הם חלשים מאוד יחסית לשאר העבודות. ליז הייתה בהתלבטות שלך והרגישה חלשה, אולי אני אחדד את השאלה שלך וליז תוכל לענות פה האם בדיעבד HA עדיף על מקסוס סקיל אחר בעבודה 2? בנוסף ירדן, אני רוצה לציין שיש לי פריסט ברמה 75 ואני נהנת לשחק בה. אמנם ההתקדמות שלי מאוד איטית(כי אני בקושי משחקת) אבל בהחלט מהנה לשחק בה! קלריק/פריסט שיש לו סקילים תומכים ממוקססים הוא עדיף על סולו קלריק. זכור לי amoria pq אחד שהייתי רמה 68 והייתה שם פריסט ברמה 80+ לא היה לה bless בכלל והיא העדיפה למקסס את הHA ואת הטלפורט. כל אחד והעדפותיו- האם אתה רואה את עצמך מתאמן לבד? זו המשמעות של סולו קלריק - להיות חזק בשביל יותר EXP. ככה לפחות אני רואה את זה. בכל מה שתבחר- שיהיה בהצלחה

yarden41

New member
אהה ככה אני רואה את עצמי, מתאמן לבד

;D והבנתי שג'נסיס אפשר להשיג רק בספרים, אממ..מאיפה? (מאיפה קונים, ואם לא לקנות אז מאיפה מי שמוכר השיג?)

IceFairy

New member
תשובות..

כבישופ, יהיו לך את הכוחות להיות סולו, כמובן אם תבחר למקסס את הסקילים הנכונים, כפריסט, קשה מאד להיות סולו ולא משנה עד כמה תחזק את ה-HA מסיבה פשוטה מאד, רוב המפלצות שמתאימות לרמות אלו צצות כמוב, HA מתאים אך ורק לפגיעה במפלצת אחת, כך שסקיל זה במצב מקסוס מיותר לחלוטין. בין רמות 80 ל-120 קשה מאד להיות סולו פריסט, הכל רק מנסיון וכן, גם אני לא אהבתי להיות פארטי פריסט אבל בחרתי למקסס את כל הסקילים שישמשו אותי מאד כבישופ ואת HA השארתי על 11 נקודות, מהסיבה שכבישופ יש את הסקיל שנקרא AR - ANGEL RAY, אין מה להשוות את עצמת הסקיל הזה לעצמת הסקיל HA, כך שהייתי ממליצה לך לחזור למקסס את הסקילים החיוניים ולא את המיותרים, HA בהחלט מיותר כממוקסס. DOOR,SR, BLESS, MP EATER, ER, DISPEL, HS אלו הסקילים החשובים ביותר למקסוס, אם כבר אתה בוחר להיות חזק, תשקיע בSR שתוקף עד 6 מפלצות. חבל להשקיע בסקיל שלבטח לא ישמש אותך כנגד מוב, אלא אם כן אתה עומד רחוק מהמפלצות על איזו פלטפורמה בטוחה (מה שדי נדיר) אבל אז גם העלייה שלך ברמות תקח שנים.

למעלה