ה"י 15.8

TheParrot

New member
ה"י 15.8

ואעעע איזה ערב.... קניתי טבעת Anglice blessing ב 260מיל עליתי 3 רמות והכי הכי חשוב....................סיימתי את המשימה של גאגא הברווז ! כן, קיבלתי סופסוף את הטבעת עם ה10% קריטיקל ו2אטק D: אז זה מה שעבר עליי, מה איתכם? P:

killer97

New member
לללאאאאאאאאא לא לא לא לא לא

לאאאאא אחרי סמדר סוף סוף מצאה לי את אנג'ל ריי 30 שאני מחפש (תודה סמדר) ואחרי שאמא שלי קנתה לי אותו ב 100 מיל (תודה אמא) הוא כמובן כמו שני הספרים שלפניו נ-כ-ש-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לללאאאאאאאאאאאאאא!!!!

killer97

New member
הלוואי שיעבוד

הוצאתי (יותר נכון אמא הוציאה) חצי ביל על כל הספרים שלי (אחרי שאני קניתי שני ספרים נגמר לי הכסף) ניראלי שגם לאמא תכף נגמר הכסף לספרים בישבילי.....

אז אולי

תעשה קצת הפסקה מאימונים ותלך לחצוב אבנים שעשית מהם מלא כסף. או לצוד דרופים. היום יש ספר מפלצות ואפשר לראות בקלות איזו מפלצת מפילה דברים שווים. תמצא מפלצות שנח לך להרוג בקלות ותחרוש שם כדי לקבל כמה דרופים שוים למכור בחנות שלך. ספרים עולים מלא כסף. אני קניתי פעם ספר אחד בביליון מזוס.... אבל אתה ממש מגיע לדרגות שוות. וזה כייף. אני "צועקת" מדי פעם בבאדי ליסט ובאליאנס שלי שאני צריכה את הספר הזה, מקווה שמישהו ימצא אותו וימכור לי בזול.

ההאקרים מסקניה ממש מלחיצים...../images/Emo2.gif

http://www.basilmarket.com/forum/2165260/1#comments_list באמת אפשר לעשות דבר כזה? לשים על המסך של מישהו תמונה ככה אחרי שגנבו את הכל?
חוץ מזה עשיתי סכום מרהיב של 51 מיליון מסוס הלילה אבל ביחס למה שיש לי למכירה כרגע זה סבבה לגמרי.

וד"א בקשר להאקר הזה...

זו רק אני או שפעם ממזמן, לפני שנה וחצי, אולי יותר, דיברו עליו פה בפורום? ובסוף הוא נחסם או משהו כזה? או שאני מתבלבלת עם אחר...
לא חסר האקרים בסקניה.

ההאקרים של ברה לא מלחיצים אותך?

יש האקרים בכל הסרברים והם בטח לא ירדפו אחרייך. את יכולה להרגע. בירת ההאקרים זו בכלל וינדיה לפי מה ששמעתי. יש מלא האקרים כבדים בסקניה אבל גם בברה יש לא מעט.

כל ההאקרים מלחיצים אותי../images/Emo10.gif

אבל בחיים שלי לא ראיתי מישהו שעשו לו האק ואח"כ היה לו ברקע במחשב את הדבר המלחיץ הזה. גם לברה בכלל לא חסר...
ועל ווינדיה לא היה לי מושג...פעם אחרונה שהייתי שם זה ב2007.

אבישי ר

New member
נראה לי בוינדיה נקסון צריכים בהודעות למעלה

כתובת להורדת האקים... פשוט אין מקום אחד שלא יהיה בו אלף האקרים

אבישי ר

New member
ממה שהבנתי

זה keylogger, ככה פרצו לי לפני כמה חודשים לשחקן גנבו לו NX וגרמו לו לקבל באן... בקיצור לא להיכנס לשום לינק בבאסיל ולא יקרה כלום

אבישי ר

New member
ועוד פרט קטן...

הילד הזה שפרצו לו העלאה תמונה שיש לו בו Injector שעם זה מטעינים את ההאקים... בטח חיפש האקים ונפל על אתר עם keylogger כל עוד אתם לא משתמשים בהאקים אין מה לדאוג

Guid

New member
אם היה קורה לי דבר כזה...

סביר להניח שהייתי ישר נכנס ללחץ ועושה פירמוט למחשב.

למעלה