ה"י 15.8

כל מי שצריך מזוס ! כנסו

זה נמכר בסקניה ב 400-450 מיליון. נראה לי שאין כאן מישהו שלא יכול לצוד אותם......

אני אנסה למצוא את זה

תודה שאמרת פה! אני רק מקווה שזו לא מפה שמלאה באנשים

יש מצב לעזרה ?

מישהו יכול למצוא לי (ניסיתי לגגל ולא הצלחתי
) מה צריך כדי להכין advanced health boost potion אני מאד אודה למי שימצא לי את המרכיבים של זה כי מהרגע שהקלקתי על זה יש לי 24 שעות להכין את המשקאות.

miss_t

New member
אני חושבת שהיה לי כזה

אם זה זה שמעלה 2000HP אז יש מצב שאפילו יש לי צילום מסך בבית אם הסזכרון שלי טוב: צריך SEED של מנדרין, בכל מקרה= אבדוק גם בבית (רק תאמרי לי אם זה זה שמוסיף 2000HP)

זה מעלה 4000 HP ולא 2000

אז לצערי זה לא מה שהיה לך
מתה לדעת מה החומרים ואיזה שמן להכין ......

miss_t

New member
אגב, גם השיקוי עצמו הוא ל24 שעות

לא ככה?? אני זוכרת שהשתגעתי ולא ידעתי מאיפה לעדור כדי למצוא מנדרין או מנגו או משהו שקשור לעשבים (אני לא כל כך טובה עם עשבים, יותר טובה עם אבנים).

צ ל י ל 8

New member
לא כתוב במתכון מה צריך כדי להכין?

ואני מבינה שלא מכרת את המתכון בסוף.. חבר קנה כזה מתכון ב-1 מיל אגב... אני אנסה לחפש לך גם

מצאתי לבד בסוף

Advanced Health Boost Potion x1 - Superior Empty Bottle x1 - Juniper Berry Seed Oil x3 - Advanced Item Crystal x8 - Magic Powder (Purple) x3 המשקה הוא לא לשימוש תוך 24 שעות שמעתי שאפשר למכור משקה אחד ב 40 מיליון אז בא לי להכין מלא כאילו. לפני שאני מקליקה על המתכון אני צריכה מלא חומרים..... יקח לי שנה להשיג את השמנים האילו. האמת היא שנראה לי עדיף למכור את המתכון בביל.....

killer97

New member
איזה סקילים להעלות

היום עליתי מ 133 ל 137
והעלתי מה שזכרתי שאמרו לי בפורום (
לכל מי שעזר בפעם הקודמת ששאלתי) אבל אני לא בטח שזכרתי טוב. מה להעלות? הסקילים מצורפים בתמונה

miss_t

New member
היי עידו- גם אני בישופית כמוך

אני גם באותה התלבטות - העלתי כמה נקודות ל-בהמוט אבל הוא לא כזה טוב כמו הדרקון הקטן- הדרקון הקטן נשאר יותר זמן ושמתי לב שהוא תוקף גם לטווח ארוך יותר. אם אני הייתי במקומך- הייתי מתחיחה להעלות MW, אבל תלוי איך אתה מתאמן- נגיד- אם אתה הולך לבוסים או הרבה PQ אולי כדאי למקסס את הRES החיאה של מתים? תספר איך אתה מתאמן ומה אתה עושה- אולי אם אתה מתאמן הרבה בLHC עדיף MW (אבל גם שם יש הרבה אנשים שיש להם MW גבוה) ואולי אם אתה מתאמן בLHC עדיף לך לאימונים GENSIS ואז יקח פחות זמן בין הםעלת הסקילים - פחות COOLDOWN וגם עדו, חשוב מאוד מה אתה מעדיף ואיזה סקילים אתה משתמש הרבה !! ככה אפשר יהיה להמליץ לך כל זה בעיקר בגלל שאתה בנקודה כזו שבה אתה מחכה להצלחת ספר וצריך 10 נקודות , אבל יש לך נקודות לשימוש בסקילים אחרים- שהם לא משנים הרבה- אבל כן חשוב להחליט מה אתה מעדיף ומה אתה משתמש ואוהב.

עדו

יש לך במשחק את מיקי שהיא בישופית בדרגה 170... אתה יכול לפנות אליה לייעוץ. חבר טוב שלי הדריך אותה אייך לסדר את הסקילים. אם אני זוכרת נכון לא כדאי להעלות את הג'נסיס יותר מנקודה אחת. יש הרבה סקילים שצריך לעבוד עליהם בגלל שינויים עתידיים אצל משפחת הקוסמים. אני מציעה לך לפנות ל CLERICMIKI והיא בטוח תעזור לך בשמחה. וכמו שאמרה ליאת, יש מצב למקסס את ה RES - הרבה אנשים ישמחו מאד להזמין אותך אחר כך לבוסים. אבל יכול להיות שיש דברים שצריך קודם. תשאל את מיקי - הכי טוב.

killer97

New member
אני

מתאמן בLHC, בד"כ תוקף (רק אם אין לי כוח אני LEECH). ברגע זה ממש מחפש מתכון (
) של אנדואידית כדי למכור

GינGית

New member
עדו למה אין לך HOLY SHIELD? אמרו לי לעלות

עד 15 ובסופו של דבר למקסס אותו אני רושמת לך מה יש לי בינתיים MW29 BB INFINITY30 AR30 BAHAMUT30 RESURRECTION5 GENSIS1 BM10 HS17

GינGית

New member
צריך להיות לו זה בין הסקילים היחידים שמקבלים

באופן אוטומטי בעבודה רביעית

למעלה