ואעעע איזה ערב.... קניתי טבעת Anglice blessing ב 260מיל עליתי 3 רמות והכי הכי חשוב....................סיימתי את המשימה של גאגא הברווז ! כן, קיבלתי סופסוף את הטבעת עם ה10% קריטיקל ו2אטק D: אז זה מה שעבר עליי, מה איתכם? P:
לאאאאא אחרי סמדר סוף סוף מצאה לי את אנג'ל ריי 30 שאני מחפש (תודה סמדר) ואחרי שאמא שלי קנתה לי אותו ב 100 מיל (תודה אמא) הוא כמובן כמו שני הספרים שלפניו נ-כ-ש-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לללאאאאאאאאאאאאאא!!!!
תעשה קצת הפסקה מאימונים ותלך לחצוב אבנים שעשית מהם מלא כסף. או לצוד דרופים. היום יש ספר מפלצות ואפשר לראות בקלות איזו מפלצת מפילה דברים שווים. תמצא מפלצות שנח לך להרוג בקלות ותחרוש שם כדי לקבל כמה דרופים שוים למכור בחנות שלך. ספרים עולים מלא כסף. אני קניתי פעם ספר אחד בביליון מזוס.... אבל אתה ממש מגיע לדרגות שוות. וזה כייף. אני "צועקת" מדי פעם בבאדי ליסט ובאליאנס שלי שאני צריכה את הספר הזה, מקווה שמישהו ימצא אותו וימכור לי בזול.
יש האקרים בכל הסרברים והם בטח לא ירדפו אחרייך. את יכולה להרגע. בירת ההאקרים זו בכלל וינדיה לפי מה ששמעתי. יש מלא האקרים כבדים בסקניה אבל גם בברה יש לא מעט.
הילד הזה שפרצו לו העלאה תמונה שיש לו בו Injector שעם זה מטעינים את ההאקים... בטח חיפש האקים ונפל על אתר עם keylogger כל עוד אתם לא משתמשים בהאקים אין מה לדאוג