אני רוצה להתייעץ אתכם, חוו דעתכם
כשהייתי ברמה 50+ עם הבישופית שלי לפני כ-4 שנים, אולי קצת יותר, מישהו במייז פיקיו (מישהו זוכר אותו?
) צירף אותי לאיזה גיילד. המאסטר היה רמה 90 והייתי "וואוו"
. האנשים היו מאוד נחמדים ונשארתי שם. ומאז ועד היום אני שומרת להם אמונים. כן, אני באותו גיילד כבר 4 שנים, כל פעם עם דמויות חדשות שלי. כשעשיתי הפסקה לפני כשנתיים, העיפו את הבישופית שלי מהגיילד. לא שיחקתי שנה בערך. מאז היא לא חזרה לשם, אלא הצטרפה לגיילד חזק וענק שהיה בזמנו האליאנס שלנו. ה-BM שלי נמצאת שם עדיין. כמו שסיפרתי כאן פעם, הגיילד הזה כבר ממש לא כמו שהיה פעם. הגרעין שלו מורכב מ-5-6 אנשים (שאני מאוד מאוד אוהבת אגב ורובם הם הגרעין שאני מכירה כבר שנים) כשלכל אחד יש כמה דמויות. ללידר כבר לא אכפת יותר, הוא מקושי מתחבר, רק עכשיו כדי לעשות טבעות. מיותר להגיד שאנחנו לא עושים שום דבר ביחד. הרוב מחוברים ב-AFK. ויש דמויות גבוהות בגיילד. אז זה היה מתאים כשהרמה שלי לא היתה גבוהה, לא היה אכפת לי. אבל עכשיו כשאולי תיקנו את הניתוקים ואני ברמה מכובדת, אני הייתי רוצה לנצל את הפוטנציאל של מייפל. אני רוצה לעשות בוסים, אני רוצה להשתתף בפארטי. הבעיה היא שכואב לי הלב לעזוב את הגיילד שלי, אחרת לא הייתי כותבת את המגילה הזו. פעם אחת העזתי לעזוב, ולא תאמינו אבל זו היתה תקופה כ"כ קשה, אפילו בכיתי. אני כ"כ מחוברת אליהם, זה היה כמו תקופת אבל וחזרתי בחזרה. אני מפחדת שזה יקרה לי שוב. נכון שאני יכולה לצרף את מי שחשבו לי באמת ל-BL שלי, אני מרגישה שזה לא אותו דבר. אבל יש בי גם דחף ללכת לגיילד של הבישופית שלי שאני יודעת בוודאות שהם עושים בוסים. ולא חסרות לי גם הצעות (וגם קצת תחנונים
) מחברים בבאדי להצטרף אליהם לגיילד. מספיק לילהגיד שאני מחפשת גיילד, יש מספיק קופצים. מה אתם הייתם עושים? אני מקווה שהצלחתי להעביר את כל הרגשות שלי והלבטים שלי, וכ"כ כואב לי עכשיו ויורדות לי דמעות רק לחשוב על עזיבה. אשכרה
למי שקרא את הכל.