ה"י 15/3

צ ל י ל 8

New member
אני רוצה להתייעץ אתכם, חוו דעתכם

כשהייתי ברמה 50+ עם הבישופית שלי לפני כ-4 שנים, אולי קצת יותר, מישהו במייז פיקיו (מישהו זוכר אותו?
) צירף אותי לאיזה גיילד. המאסטר היה רמה 90 והייתי "וואוו"
. האנשים היו מאוד נחמדים ונשארתי שם. ומאז ועד היום אני שומרת להם אמונים. כן, אני באותו גיילד כבר 4 שנים, כל פעם עם דמויות חדשות שלי. כשעשיתי הפסקה לפני כשנתיים, העיפו את הבישופית שלי מהגיילד. לא שיחקתי שנה בערך. מאז היא לא חזרה לשם, אלא הצטרפה לגיילד חזק וענק שהיה בזמנו האליאנס שלנו. ה-BM שלי נמצאת שם עדיין. כמו שסיפרתי כאן פעם, הגיילד הזה כבר ממש לא כמו שהיה פעם. הגרעין שלו מורכב מ-5-6 אנשים (שאני מאוד מאוד אוהבת אגב ורובם הם הגרעין שאני מכירה כבר שנים) כשלכל אחד יש כמה דמויות. ללידר כבר לא אכפת יותר, הוא מקושי מתחבר, רק עכשיו כדי לעשות טבעות. מיותר להגיד שאנחנו לא עושים שום דבר ביחד. הרוב מחוברים ב-AFK. ויש דמויות גבוהות בגיילד. אז זה היה מתאים כשהרמה שלי לא היתה גבוהה, לא היה אכפת לי. אבל עכשיו כשאולי תיקנו את הניתוקים ואני ברמה מכובדת, אני הייתי רוצה לנצל את הפוטנציאל של מייפל. אני רוצה לעשות בוסים, אני רוצה להשתתף בפארטי. הבעיה היא שכואב לי הלב לעזוב את הגיילד שלי, אחרת לא הייתי כותבת את המגילה הזו. פעם אחת העזתי לעזוב, ולא תאמינו אבל זו היתה תקופה כ"כ קשה, אפילו בכיתי. אני כ"כ מחוברת אליהם, זה היה כמו תקופת אבל וחזרתי בחזרה. אני מפחדת שזה יקרה לי שוב. נכון שאני יכולה לצרף את מי שחשבו לי באמת ל-BL שלי, אני מרגישה שזה לא אותו דבר. אבל יש בי גם דחף ללכת לגיילד של הבישופית שלי שאני יודעת בוודאות שהם עושים בוסים. ולא חסרות לי גם הצעות (וגם קצת תחנונים
) מחברים בבאדי להצטרף אליהם לגיילד. מספיק לילהגיד שאני מחפשת גיילד, יש מספיק קופצים. מה אתם הייתם עושים? אני מקווה שהצלחתי להעביר את כל הרגשות שלי והלבטים שלי, וכ"כ כואב לי עכשיו ויורדות לי דמעות רק לחשוב על עזיבה. אשכרה
למי שקרא את הכל.

מה שאני עשיתי .... והייתי עושה במקומך

זה עוברת לגילדה אקטיבית, חזקה ופעילה ושמה ברשימת החברים את האנשים שאת מכירה כבר המון שנים ואוהבת. ככה אני נהגתי ואני מאד שמחה על זה..... אני מצליחה לעשות דברים במשחק שאליהם שאפתי ולא הייתי מצליחה לעשות עם הגילדה הקודמת שלי. יש לי בערך 10 אנשים מקסימים מהגילדה הקודמת בבאדי ליסט שלי ואנחנו בקשר מעולה.

Guid

New member
האמת שאני עם סמדר בעניין הזה.

אני הרי מכיר את האנשים שדיברת עליהם, ואני בהחלט יכול להבין על מה את מדברת ומה ההתלבטות. הם באמת אחלה אנשים שבעולם, ואת זה אני אומר כשכמעט ולא יצא לי לללכת איתם לבוסים וכאלה, אלא רק לדבר איתם. אבל מצד שני, את ממש מפסידה מכל העסק... הם בכל מקרה לא מתחברים אז זה לא שאת מפסידה את השיחות איתם בגילד, ובגלל שהם לא מתחברים אז כבר אין פעילות בגילד עצמו, וזה סתם חבל...
כדאי לך באמת להוסיף אותם לבאדי שלך ופשוט לעבור הלאה... עם כמה שזה קשה.
(ואני אגלה לך סוד? כשעברתי לברה הייתי חייב לנתק כל קשר לכל דבר שהיה לי בווינדיה, והדבר שהיה לי הכי קשה לעשות זה לעזוב את הגילד הזה.. זה היה ממש קשה ללחוץ על הכפתור "leave guild". ממש קשה. אבל כשעושים חשבון פשוט ומבינים שזה המעשה הנכון, אז עושים את זה עם הרבה יותר שקט נפשי...)

צ ל י ל 8

New member
מזל שאתה יודע בדיוק על מה אני מדברת ../images/Emo24.gif

אתה היית שם ואתה יודע כמה כייפי הגיילד הזה היה. ולצערי זה על דגש היה. לצערי אני לא חושבת שנשארה לי ברירה
אני אשאיר הודעה ב-BBS (אגב, מישהו יודע מה זה הקיצור הזה?). ממילא הDW שלי עדיין שם. לחזור תמיד אפשר אם אי פעם מישהו יתעורר שם.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאוקיי.. יצאתי טיפשה..=[

רקע: הראשית שלי נמצאת על מייל בוואלה שאני לא משתמשת בו ולפיכך לא בודקת אותו לעיתים קרובות... רק פעם באיזה חצי שנה כדי לוודא שהוא עדין עובד. עכשיו: בדקתי את המייל של הראשית כדי לגלות שזכיתי ב3K NX שיכולתי לקבל רק על ה31 לדצמבר 2010. ואחרי זה מייל שכתב שקיבלתי אותם בכל מקרה לחשבון.... מה שלא קרה בכלל=[ יש מה לעשות עם זה? אם אני אכתוב לנקסון הם יתקנו את זה? [יש לציין שלא ניסיתי להשתמש בקוד עדיין כי אני בבסיס אבל לא נראה לי שהוא יהיה שמיש.. אבל אני מקווה שכן]

miss_t

New member
מה שאני הייתי עושה:

נסי להשתמש בקוד. יתכן והוא יעבוד. אם לא- אני מאמינה שנקסון הרי נתנו זאת כמתנה על חוסר פעילות ולא בטוחה אם יש מה לבקש מהם לבדוק/לשנות את המצב. כן שווה ניסיון (לומר שהקוד שקיבלת לא עובד)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

זה לא על חוסר פעילות.. זה המייל של הראשית. אני חושבת שזה היה בתקרופה שכולם קיבלו מנקסון מתנות NX=] אני אנסה את הקוד כשאהיה בבית=]

Hasselblad

New member
גם לי היה קוד כזה שפיספסתי

לצערי הקוד לא עבד. לא ניסיתי לפנות לנקסון ככה שאני לא יודעת לענות בנושא, לצערי קשה לי להאמין שיזרו לך בנושא.

למעלה