ה"י 14.3

ה"י 14.3

עליתי ללבל 34 עם הבראולר שלי לפני מס' דקות. עידן אני רואה שאתה קצת משיג אותי לאחרונה. זה כי אני תקוע בקווסטים ארוכים מידי שבהם אני נלחם נגד מפלצות חלשות מידי. כך שה- EXP בהתאם.
אולי אני אעשה הפסקה מהקווסטים ופשוט יתאמן קצת.

D amaged R oses

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

רמה 90 עם הקוסמת [זה מאתמול נראלי] ורמה 44 עם הסינית, והיא קיבלה קלאו חדשה, מהממת שלי
איזה דמג'!!! והיא ערומה לגמריי! בלי גלימה, בלי אוברול, עם כפפות לא משהו, ועדיין מסחררת ביותר
!

ReallyWrong

New member
קצת עצרתי לנשום עם הפריסטית,

גם יש לי בלאגן עם הזמנים של הפריטים של הטייגר, כל דבר נעלם בזמן אחר כי חלק מגיפטים והטייגר בכלל מת לפני שבועיים אז יצא בלאגני, בינתיים הסופש הייתי על הבראולרית, העליתי אותה מ36 ל39 והיא רק נהיית כיפית יותר ויותר *-* יש לה כבר 1580 HP בערך, שזה כמו שהיה לסינית שלי שהייתה רמה 52, וגם כמעט אותה כמות MP, וכמעט מקססתי את המאסטרי והיא מתחזקת וממש כיף לי לשחק בה.

deisy

New member
הי אתן שתיכן..

מזל טוב!!!
על כל הרמות! למה אין לי אתכם בבאדי עם הסינית והבראולרית?
לא פייר

שאלה קטנה לגבי פיראטים

סליחה שאני משרשר לכאן. ( לא יודע לאיכן לשרשר זאת ) אני יודע שאת הבגדים לכל העבודות שמלבל 35 ומעלה קונים מעיר הלגו, אבל לא ראיתי שיש שם בגדים או נשק או כל ציוד אחר לפיראט. מאיפה הפיראטים צריכים לקנות את ציוד ללבל 35 ומעלה? הסתכלתי בהיידן סטריט, וכתוב שם שפיראטים צריכים ליצור להם את הציוד שלהם. כלומר, ללכת לג'ינג'ית ההיא בעיר הפיראטים ולהביא לה את המרכיבים וליצור לנו ציוד. זה אומר שאת רוב המרכיבים אני אצטרך לקנות ב- FM, וסביר מאד להניח שהחומרים יעלו לי הרבה יותר ב FM מאשר בחנות רגילה לציוד. למה נקסון לא צירפו את ציוד הפיראטים לחנות בעיר הלגו כמו כולם?

הנה הרשימה

להכנת אגרופן ללבל 35: 2 לוחות מתכת, 2 לוחות ברונזה, 30 עורות ( אלה שנופלים מהחזירים ), 20 ברגים. ושלושים אלף מסוס. שריון: כובע - כתוב שאת הכובע משיגים אחרי ביצוע קווסט שנקרא: "אבוד באוקיינוס". אוברול - בהיידן סטריט לא צויין איכן להשיג אותו או איך. הם רק ציינו את המפלצות שמפילות את זה. ( שזה אומר זמן בלתי מוגבל של אימונים על אותם מפלצות בתקוה שיפילו משהו ) נעליים - ( מעותק מהיידן סטריט ) Synthesized by Chrishrama of Sleepywood with 1 Bronze Plate, 1 Topaz, 40 Leathers, 15 Dragon Skins, 20 Screws and 20,000 mesos זה רק הבסיס, אולי כבר עדיף לי לחפש את כל הציוד בפרי מרקט, למרות שזה בטח יעלה לי הון תועפות.

אני בטוח שיש להם טעות

לא יכול להיות שלכל שאר העבודות יש מקום מסודר לקנות ואצל הפיראטים אין. אולי לא בעיר הלגו, אך אני בטוח שיש איפשהו, אני בכל מקרה מתכוון לערוך סיור קטן משלי ברחבי מייפל, ואני אחפש לי. במיוחד שנותר לי ממש קצת כדי לעלות ללבל 35. אגב, אם אכן אני עולה ללבל 35 בע"ה, אני שובר לי שיא, זאת תהיה הדמות הראשונה שלי במייפל שעברה את לבל 34. אז תחזיקי לי אצבעות.

D amaged R oses

New member
../images/Emo6.gif

למען ההבהרה, עיר הלגו- לודי
ואכן ממליצה לך לבדוק, אורביס, לודי, אקווה.. מוכרים שם בגדים וציוד לרמות הגבוהות, הסינית שלי בלודי אז אני אבדוק, רק אל תעלם מהפורום

Guid

New member
אין שם. בדקתי.

יעקב, ציוד לרמות 35+ לפיראטים אפשר להשיג ע``י קנייה בפרי מרקט או ע``י ייצור. סמוך עליי- האפשרות של הקנייה היא הרבה יותר יעילה. השגה של אגרופנים, אגב, היא הרבה יותר פשוטה: תעשה פיקיויים בקרניבל, תקבל מייפל קוינס, ותוכל לקנות איתם נשקים לרמות 30-50. אגב, תוכל לנסות לקנות בגדים מאנשים שנמצאים שם, במתחם של הפיקיו, כי שם מרוכזים כל הפיראטים ברמות האלה וזה רק הגיוני שלפחות אחד מהם מוכר. D:

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

זה בדיוק הייתה המטרה~ D:

כן טוב...

האנגלית שלי די צולעת ( בלשון המעטה ), אז אני אצטרך ח'ברה ישראלים הגונים ונחמדים ( שילוב קטלני מרוב שהוא נדיר לצערי
) שיבינו את העברית/אנגלית שלי.

Guid

New member
CPQ הוא הפיתרון בשבילך

עם המייפל קוינס אתה יכול לקנות נשקים בשבילך וגם לקנות נשקים כדי למכור בחנות ולהרוויח מזה כסף. אם תקנה את הGaphert, נשק לרמה 30 לבנדיט, תוכל למכור אחד ב150 אלף מסוס, כשאחד כזה עולה רק 7 מטבעות! זה רווח ממש טוב, מניסיון. D:

ReallyWrong

New member
../images/Emo45.gif עשיתי CPQ מ31 וזה פשוט מטיס את הרמות

אמנם אני מרגישה קצת יוסלסית אבל בסדר, זה משתפר עם הרמות XD

עליתי210% ב4 שעות../images/Emo108.gif

התחלתי ברמה 88, עם 80%, קניתי כרטיס דאבל של 4 שעות בשעה שמונה וקצת ככה היו לי שעתיים של דאבל, ושעתיים של 4x exp רמה 89 הייתה אולי הרמה הכי מהירה שהייתה לי מאז רמות 50... התשמשתי ב2 Gelt Chocolate ופשוט טסתי!!! זה היה ממש כיף יאללה מחר אני עולה לרמה 91, ואז הולך לחרוש על הFM בשביל לבוש...

למעלה