ה"י 14.3

deisy

New member
וואייי כל הכבוד!

מזל טוב! חזרת עם חשק לשחק אה?

חחח תודה :)../images/Emo108.gif

האמת שבאותו יום ממש ממש לא היה לי חשק, ישנתי איזה 6 שעות [כשהייתי אמור לישון כפול מזה XD], אבל הייתי חייב לעלות כבר רמה, וידעתי שאין הרבה איוונטים כאלו, אז פשוט הכרחתי את עצמי XD, ידעתי שזה גם ייתן לי מוטיבציה למצוא Casa Crow טובה.. אבל לא נורא, אחרי עשר דקות עברתי לסוג של "טייס אוטומטי" ובקושי התרכזתי, שמעתי מוזיקה D: מה ההתקדמות שלך?

deisy

New member
שלי?

לא הרבה באחוזים
אבל סוף סוף סיון
ומאיה
עזרו לי לסיים את הקווסט של CW ואני אוכל להגיע לגוארדיאן שבסוף המפה!!! ישששששששש

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואי../images/Emo178.gif

210%זה חלום! תמשיך ככה ועוד תעקוף את כולם.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהיה כיף?D:

וזה העיקר..=] אני באופן אישי שונאת דאבל-איוונטים..@.@

Ramin Tarbush

New member
למה ?

אני באופן אישי שונא את זה כי צריך לצוד במקום אחד כל הזמן כדי להשיג הכי הרבה ניסיון זה יכול לחרפן!!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifכי

כל הKSרים יוצאים החוצה. כל המפות מוצפות. לא אוהבת..XD

שיחקתי כל הלילה

גם עכשיו אני עוד משחק. בטח אתם חושבים שאחד ששיחק כל הלילה חייב לפחות לעלות 2-3 רמות לכל הפחות. לא עליתי שום רמה, התקדמתי אומנם באחוזים, אבל לא עליתי. אז מה כבר עשיתי כל הלילה? טיילתי לי ברחבי מייפל, הייתי בכל מיני מקומות ברחבי מייפל ולמה זה? קודם כל רציתי באמת לברר איפה יש מקום לקנות ממנו ציוד לפיראטים ללבלים 35 ומעלה. מה שלא מצאתי עדיין.
וגם מקומות אימון מעניניים. ומצאתי.
יש בעיר הלגו במגדל השמאלי למטה, מקום שבו יש דובים ורודים עם תוף. ( זה בחדר כזה על זמן ) הדובים אומנם לא נותנים הרבה אקס פי, אבל הם נותנים לא מעט כסף, שזה דבר שמאד נחוץ לי. זה גם ממן לי את הטיול.
וסיבה נוספת, מרוב שהייתי תקוע כה הרבה זמן בויקטוריה אילנד, הגיע הזמן שאני הראה קצת עולם.

Guid

New member
מגניב~

אני גם אוהב לטייל וסתם למצוא מקומות מגניבים. אתה לא עושה CPQ? זה יעלה אותך רמות במהירות מדהימה!

deisy

New member
העיקר שנהנת ../images/Emo6.gif

אתה בברה? הבן שלי פירט, אני יכולה לבדוק איתו בגדים ישנים ולהעביר לך.. או לעידן אם מישהוא מכם צריך...

כן, אני בברה.

וכרגע אני די צריך. בדקתי אגרופן בפרי מרקט, בחנות אחת ( צ'אנל 1 מס' 6 ) רצו כמעט 5 מיליון, פשוט השתגעו.

deisy

New member
תוסיף אותי לבאדי

gallit אני אבוד איתו מה יש לו ואגיד לך... ואם אתה צריך עזרה בעוד דברים - תגיד!

בשמחה רבה.

אגב, רשום לי 7 שעות במייפל.
אך אני כרגע חוזר לויקטוריה לסדר כמה ענייני קווסטים שהושלמו ואני אקח לי הפסקה קצרה ויחזור שוב בע"ה עם כוחות מחודשים.

יש לי כובע ללבל 35

עשיתי את הקווסט של "ספרי ההיסטוריה של מייפל" וקיבלתי כובע עם נוצה, מזכיר את אלה של הקשתים רק שזה ניראה לי מתאים יותר לפיראט. בכל אופן, יש לי כובע ללבל 35 מה שמשאיר לי, אוברול, נעליים ואגרופן. נעשה חיפוש נוסף בפרי מרקט אחר כך.

למעלה