ה"י 14.3

טוב, בדיוק הרגע יצאתי

אחרי שבע שעות וחצי.
עוד פחות מ- 15% ואני שובר שיא בע"ה והופך להיות לראשונה ללבל 35.
רק כדאי שאני ימצא לי ציוד מהר, כי אחרת אני יעלה אומנם לבל אך ישאר עם ציוד סוג ב'.

D amaged R oses

New member
הזכרת לי -

עם הקלריקית שלי, לא קניתי לה כלום קיבלתי את כל הציוד מקווסטים בלודי, אם אני לא טועה, הם מביאים לכל אחד לעבודה שלו, זה היה ציוד ל35-40 תבדוק את זה, לפני שאתה קונה. ותעשה את הקווסטים בלודי

קרה לי הרגע משהו מצחיק קצת.

עליתי על הספינה לאורביס, אך לפני כן אצטרף איזה נוב מעצבן שניסה להתחבר איתי. אין לי מושג למה, הוא לא ממש מצא-חן בעיניי, אז התעלמתי ממנו. אותו דבר שעלינו לסיפון. הוא כנראה חשב שאני אולי עוסק בדברים אחרים ולא שם לב כל-כך לדמות שלי. אז הוא הוריד לי פיים. היה לי 16, הוא הוריד אותי ל- 15. אני באותו רגע ממש ( כי כבר חשדתי מנסיון ארוך שזה מה שהוא יעשה ) הורדתי גם לו פיים. התברר לי שכבר יש לו מינוס 2, כנראה שהיו עוד אנשים שלא סבלו אותו, מעניין למה.
ואני סידרתי לו מינוס 3, והוא די נדהם כי זה קרה די מהר, הוא לא ציפה לתגובה מהירה.
הוא עשה לי פרצוץ עצוב.
עכשיו לא אכפת לי ממנו, ההפלגה אחלה אני אלך לי לשמוע כמה שירים עד שאני יגיע לאורביס ומשם עוד ספינה ללודי.

Hasselblad

New member
דווקא יש

ממש לפני רגעים אחדים סיימת בהצלחה את הקווסט הזה של CW. אהה תתחדש

deisy

New member
כן, ניר עשינו אותו ביחד ../images/Emo6.gif

אח"כ במסן אני אספר לך למה סיון התגלגלה מצחוק

tinkiwinky

New member
והיה משעשע נירוש :)

אז זהו עכשעו דלג לך בין הפסלים בלי לקפוץ ותתחיל כבר להחזיק מגילות לעיר נמאס לי לספק לך :)

Don Nirtin

New member
היי!!../images/Emo87.gif

אני אחזיר את כל מה שסיפקת לי. לא נעים. וחוץ מזה- אני מסתפק ב10 בלבד. זה יספיק לי לאימון של שלוש שעות לפחות...

Hasselblad

New member
איזה שטויות

זה רק בגלל שהלכתי לאיבוד מלא פעמים... גם ככה כ"פיצוי" שתיתי לך שם שיקויים לרוויה... הורוחות הסגולות האלה עושות את הדמות שלך צמאה לשיקויים...

Don Nirtin

New member
אני יודע..../images/Emo87.gif

הרוחות הסגולות האלה פשוט... איך נאמר את זה? ז

עליתי ללבל 35.

סוף סוף שברתי את השיא, ועברתי את לבל 34.
עכשיו אני רק מקוה להשיג את הציוד הדרוש, כדי שאני אוכל להתקדם ללבל הבא. אני כרגע אלך להשלים קצת שעות שינה, וכנראה ימשיך מחר.

ReallyWrong

New member
ווווווהו!

אם אתה צריך את האגרופן, אני רמה 39 וכבר לא אצטרך אותו בקרוב (אני מקווה שבקרוב XD), אין לי בעיה להעביר אלייך

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

נכנסתי, הפלגתי לאורביס לרצוח חתולים בשבילSOLID HORNS אני מנסה להשיג חנות, יש מלא מגילות ואין כסף חחחחחח המ אחרי זה ירדתי במגדל אורביס להשיג מגילות ופתאום הופיע הודעה עם הזמנה לעשות זאקום בשביל הכיף. למה לא?בכיף שלי=] לפחות עם אחוזים נמוכים ונראה איך אני מתמודדת עם המתקפות שלו ואם יש סיכוי לשרוד. הלכנו כולם ביחד בפארטי ונכשלנו כישלון חרוץ חחחחחח כולם מתו חוץ ממני ומשתי בנות ברמה 120+ כילא היה בישוף איתנו. בסוף גם אני מתתי כי בטעות לחצתי על Q וזה עשה לי לאג. אבל באופן כללי- זה לא כ-ז-ה מלחיץ..0.0 נכנסתי עם7% ויצאתי אחרי שמתתי עם 14%חחח נסעתי אחרי זה למגטיה לעשות PQ ויצא שכל חברי הפארטי מתו ואני עשיתי סולו על הבוס חחחחחח התחדשתי בחצאית וחולצה לרמה 80 מMTS בקצב הזהאני בחיים לא אקנה חנות..
עכשיו אני עם22% רמה 78. ננסה לעלות רת שתיהרמות האלה בימים הקרובים=]

icy woman

New member
ג ד ו ל ה ../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif ! ../images/Emo70.gif!../images/Emo45.gif

Ramin Tarbush

New member
וואו איך הלכת לזאקום ברמה 78 ???

זה מופרע. אמרו לי שצריך לעשות איזה משהו לפני- מה זה המשימה הזאת שעושים לפני?

למעלה