ה"י 14.3

Hasselblad

New member
מיקי אני לא רוצה להשאיר אותה שלמה

אני רוצה לאכול את כל העוגה ולא להשמין

מ י ל ר

New member
אני רוצה לאכול את כול העוגה

להשאיר אותה לשלמה ואז למכור אותה!

Guid

New member
רמה 114!

וכבר 72%
הפעם אני לא הולך לומר שאני אעלה רמה לפני שאני יוצא לעבודה, אבל אם זה ייקרה אני אשמח...

Hasselblad

New member
יאלללללה עידן

קניתי סמגה ואני שומרת אותה עד שתעלה לרמה 120... וכדאי מאוד שתעלה ל 120 לפני שפג תוקפה של הסמגה.

GינGית

New member
אפילו טבעות לא נתנו לי לעשות בשקט../images/Emo8.gif

עכשיו אני יושבת לי בחושך וממתינה לטבעת

Hasselblad

New member
מזל טוב מיקי

חחחח אני עד עכשיו לא מבינה איך הסתדרת עם המסך הזה ברעידות...

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo49.gif עידן, עכשיו עם הכרטיסים של 1.5

אתה צריך להעלות מהר יותר. איפה אתה מתאמן?

Guid

New member
תודה לכולכם ../images/Emo13.gif

אני מתאמן בגולדן-טמפל ובהומונקולוס להשלמת אחוזים. ניסיתי כבר כמה פעמים את הפיראטים, וזה פשוט לא עובד לי... חוץ מזה שהמפה הזאת תמיד|סדגש מפוצצת אנשים, זה גם ממש לא נוח להתאמן שם. אני מוצא את עצמי עסוק מדי בלא למות מאשר בלהרוג...
אבל האמת שכבר כמה רמות טובות עברו מאז שניסיתי בפעם האחרונה, אני אלך לנסות עכשיו שוב... ולגבי הכרטיסים של ה1.5... אני כרגע בלי אנקס בכלל (כי הוצאתי הכל על הגולדן טמפל) אז אין לי איך לרכוש אותם. אבל ביומיים הקרובים אני קונה שוב NX, אז אני מקווה שהם יקפיצו לי את האחוזים כמו שצריך...

צ ל י ל 8

New member
אני לא מאמינה שאתה עדיין שם ../images/Emo2.gif

ותגיד לי, בשביל מה המציאו את המפה של מיני דאנג'ן?? רק צריך באמת לשים לה ל-HP. גם אני מתתי שם לא מעט פעמים, אבל היי, זה ממש שווה את זה. הייתי עולה בחזרה את ה-7% האלה בכלום זמן! אל תתקמצן על שיקויים. תשתמש באלה שמעלים 2600HP שקונים אותם בסינגפור ותשתה שיקוי כשאתה בערך על 2000 HP. רק שתבין, אני התאמנתי שם עד רמה 130 !!!!! אין מקום יותר טוב מזה. אינפרנו וגשם מושלמים שם.

GינGית

New member
נו יאללה עוד מאמץ קטן מזל טוב

תודה על העזרה עם הבילד של הקשתית שלי לא ממש הייתה בפוקס, אולי הייתה צריך להפעיל את הסקיל לא רק למקסס אותו

למעלה