ה"י 14.3

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif זה פרצוף תמוה על שהעלית סקיל ולא השתמשת

בו
עד היום אני מפעילה אותו, חוץ מאשר בפאפ שזה כמו לעשות רוח למת

GינGית

New member
לא מצחיקה, עשיתי SP ריסט לקשתית שלי

ועידן אמר לי איך להעלות בסקילים ופתאום הוא אמר שהוא לא בפוקוס אמרתי אבל העלת ל-MAX את הפוקוס לא?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

(אגב, הטעות שלי היתה בגלל שכותבים היית. בלי ה-"ה")

Guid

New member
../images/Emo6.gif

הצלחת להצחיק אותי כהוגן באותו הבוקר...

Hasselblad

New member
גם אני עליתי היום רמה 174

ובגלל שלא שמתי לב לא צילמתי.... אז קבלו תמונה מאחרי העלייה... ועל הדרך אתם יכולים לראות שחזרתי למראה הקיץ שלי... עכשיו רק נשאר לחכות שיגיע כבר הקיץ!

Hasselblad

New member
וגם הלכתי אתמול לכאוס הורנטייל

כי הורנטייל נהייה מלא כמו זאקום ולוקח זמן להיכנס. לצערי הרבה אנשים מהפארטי התנתקו יחסית לקראת הסוף... אז לא באמת סיימנו אותו... בפעם הבאה כנראה שנסיים. למרות שאני מעדיפה ללכת להורנטייל הרגיל כי שם אני לפחות יכולה להרים שרשרת

יווו איזה באסה

נראה שהוא ממש בשלבים אחרונים..... אני דווקא מתה להרוג את כאוס HT ולהרים שרשרת..... אוטוטו כשאהיה דרגה 200 ולא אצטרך לבזבז שעות על %%%%% וגם לא על צ'ארמים, אתחיל לגרור חברים להרפתקאות כאלה..... כרגע אין לי מוטיבציה. אני טוחנת % כל עוד יש כרטיסי 150 % , לא מסתכלת ימינה ושמאלה....

GינGית

New member
וואו זה ממש קרוב לסוף חבל ../images/Emo201.gif

סליחה שאני חופרת כל הזמן אותו הדבר זה ה-MP וה-XP שלך עם HB? (חחחחח אני מרגישה שלמדתי סינית במשחק הזה) איך את שורדת עם כל כך מעט?

Hasselblad

New member
המממ

כן זה ה HP וה MP שלי עם ה HB שלי (מהמכנסיים) עם HB של לוחם זה יותר. חסר לי פה עוד 10% HP ו MP מהעגילים שפשוט לא עבדו ושכחתי לתקן אותם. בכל אופן יש לי המון המון המון HP ו MP יחסית לגנב, יש לי סקיל שנקרא מסוס גארד שבעצם אני סופגת רק חצי מהדמג של המפלצת. אני חושבת שאני אחת הדמויות שמה הכי פחות במשחק... תשאלו את אסף כמה פעמים הלכתי AFK בזאקום...

צ ל י ל 8

New member
לא רק בגלל מסו-גארד, יש גם את Shadow Shifter

שגורם לך לMISS
(מה יהיה עם השאדוורית המסכנה שלי?)

Hasselblad

New member
אכן אני מקבלת המון המון MISS

גם בגלל הסקיל שאמרת וגם בגלל שיש לי המון המון המון AVIOD... אבל המסוס גארד עושה שאם כבר פוגעים בי אני סופגת רק חצי המדמג.

מ י ל ר

New member
התאוריה שלי היא: סיוון דמות שלא יכולה למות

יש לה את המזו גארד יש לה את הסקיל פטיש הזה שעושה לה מלא MISS יש לה המון התמחקות כי היא גנב יש לה אוטו HP שבאמת עובד (ולא כמו אצלי) מתי שעושים לה 1/1 החיה באמת שותה את השיקוי, אצלי שעושים לי 1/1 זה לא שותה אף אחד.. קיצר היא מתה פעם בה וזה רק בדוג'ו D:

למעלה