ה"י 13/10

שריתושי

New member
רמה 89 ../images/Emo99.gif

טוב, רמה 87 היתה גיהנום. מתתי בה מיליון פעם ולא חשבתי שאני אגיע בכלל ל-88. חבר בישופ מהגילדה עשה לי ליץ' ל-30 האחוזים האחרונים שנשארו לי לעלות בהרפס ואפילו שם הצלחתי למות פעמיים מזה שניסיתי לאסוף לו דרופים. אני חושבת שרמה 86 עבורי היתה מקוללת. אחרי שעליתי רמה סוף סוף, הלכנו להרוג 100 WS ונשארנו שם. לפחות שם זה לא היה ליץ' מלה כי עמדתי למטה במקום הבטוח ועשיתי גשם חיצים. איזה ספאון נפלא היה לי כי הוא הרג את אלה שמלעלה. ועוד עם HS.. עליתי איתו עוד 30% שם והלכתי לישון שלשום. אתמול עליתי את כל השאר בג'סטרס שאני חולה עליהם. עליתי איתם כבר מלא רמות, רק שעכשיו זה נהיה שם איטי מידי. עכשיו אני ברמה כזו שסוף סוף אקבל EXP בפארטי, אז שווה לי ללכת לגאלפורה. וזה עוד משהו שאני לא מבינה. האם לא מקבלים EXP מפארטי רק עם המפלצת גבוהה ב-5 רמות ממך?

Don Nirtin

New member
יאללה, חבריקוס../images/Emo267.gif

מי מתנדב לעזור לי להעביר את ה30 האחוזים האחרונים שלי לרמה 130 ה............. $%^%$@%^%$%^%@#$?
תודה

שריתושי

New member
איך עושים את המשימה הראשונה של זאקום?

זה של המפתחות והמסמכים. ניסיתי להסתכל ביוטיוב ויותר התבלבלתי מאשר הבנתי. יש למישהו מדריך טוב. אני מתכוונת לנסות לעשות אותו לבד. לא יודעת אם אני אמצא אנשים שיבואו לעזור לי.. תודה.

GינGית

New member
לבד אני לא מאמינה שאת יכולה לעשות

אני מצרפת לך את רשימת החדרים ואיפה נמצאים המפתחות במפה 9-2 תמצאו מפתח מהקופסאות, במפה 11-1 תמצאו מפתח מהקופסאות במפה 4-2 תמצאו מפתח מהאבנים, במפה 14-1 תמצאו מפתח מהקופסאות במפה 16-3 תמצאו מפתח מהקופסאות ובמפה 16-2 תמצאו מפתח נוסף מהקופסאות מפתח אחרון: לכו למפה 16-5 ומצאו את המפתח מהסלעים. (כדי להגיע למפות של 16 אתם צריכים ללכת ל 10-1 ואז ל 10-2 ובסוף אתם נכנסים למקום חדש ושם תחפשו את ה-16שאתם צריכים) הנה מפות ה 16: כשתשיגו את כל המפתחות לכו למפה 16-5 ותראו מין שידה כזאת. זרקו שם את כל המפתחות שיש לכם. תצא לכם מין חתיכת אבן אש(שיש לשמור) דברו עם זאתי שנמצאת במפה הראשונה, ותסיימו את השלב!

miss_t

New member
חצי שעה מספיקה בהחלט לביצוע לבד

ועוד עם teleport- זה סבב :) פשוט לוקח 20 לבד וזה די ארוך ויכול לבלבל אם לא יודעים איפה נמצאים המפתחות בדיוק ואיפה כל חדר.

deisy

New member
יפתי

את בטוחה ש TELEPORT עובד שם?
עד כמה שזכור לי לא.....

miss_t

New member
הצדק עמך :)

בכל מקרה- ניתן לבצע סולו. ועכשיו לפינת הטיפ היומי- במקום לעשות טלפורט ניתן לקפוץ למדורות ולקבל פוש לעבר ההמשך

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

וכמו שכבר ציינתי שעזרנו לטל, אישית אני עשיתי לבד את כל המשימות של הזאקום (כולל המפתחות), פשוט לא חיפשתי את השטות הזאת בשביל הdead mine scroll... מה שמקצר בהרבה את כל העסק, ואז 20 דק' זה מספיק בהחלט

שריתושי

New member
ככה או ככה לא הבנתי כלום

או שאני אנסה לחפש מי שיעזור לי ויסכים ללכת איתי את כל הדרך הזו ברגל
או שאני אנסה לחפש ביוטיוב סרטון הכי ברור שיש. תודה.

miss_t

New member
כן, שווה ניסיון- כדי לבצע הכרות

אני לא יודעת עד כמה הסתדרת עם השלב הראשון אבל אם את צריכה עוד מידע והדרכה- אז בבקשה תאמרי.

Hasselblad

New member
יש לי הסבר שצריך לעשות בו קצת תיקונים

אם יהיה לי זמן היום בערב אסדר אותו ואביא לך.

btekx

New member
עליתי אתמול ל162,

היה מעייף נשארתי ער אתמול עד לילה...

למעלה