ה"י 13/10

מ י ל ר

New member
אך... החיה...

מי שאמר שטלפורט לא דבר גאוני? כאילו, רק הקוסמים, אססינים ו-DB יכולים להשתמש בקומבינת המדרגה הזאת עם החיה שתקוע למטה, חחח.. וכן, נייט-לורד ו-DB יכולים איך שהוא לקפוץ ולתת בעיטה לאוויר(?) ולעלות את המדרגה הגבוה הזאת.

Guid

New member
מזל טוב! D:

את תלמדי לאהוב את המפה הזו... זו המפה היחידה שיש בה EXP נורמלי... ג'סטרס זה נחמד, אבל לא כמו גאלאופרה. טיפ: כשאני חוצה את המפה מקצה לקצה, אני לוחץ בלי הפסקה על המקש של השיקויי HP. אחרת באמת אני מת. ו90 זה מספר מגניב! תתחדשי!

שריתושי

New member
תודה...

אני לא גורו של EXP נורמלי ושיעמום מוות. אני מעדיפה קצת לזוז, להינות מהאימון ולא לעשות ספאם גשם במשך שעות. בלתי נסבל. ומהמיקום שבו אנחנו עומדים החיה לא יכולה לאסוף שום דבר
מייאש משהו... ביננו, כבר עדיף טייפונים...

Guid

New member
ניסית טייפונס באמת?

לדעתי זו מפה נורא משעממת, אבל היא באמת שונה בתכלית מהגאלאופרה. את צודקת לגבי השיעמום, אבל מה לעשות... EXP זה EXP, ויש הבדל משמעותי ביותר בין הג'סטרס לגאלאופרה. אחרי הכל, לג'סטרס יש כמות HP מטורפת, מה שהופך את ההריגה שם לנורא איטית. בגאלאופרה את הורגת באותו הקצב בערך, אבל מרוויחה פי 3 EXP יותר~ אבל בכיף, כל אחד ואיפה שנח לו...

שריתושי

New member
פי 2 EXP ולא פי 3 ../images/Emo13.gif

לגבי טייפונים..... א. קשה לי להגיע למפה הזו בגלל הרוחות הסגולות בדרך ל JQ. מכה אחת שלהם וביי ביי ב. נורא מעצבן להסתובב במפה ולעשות להם מוב אליך ג. שורפים שיקויים של HP אבל ד. יש להם EXP של 3200 שזה שווה יותר מגאלפורה. מעצבן.

Annnnnn15

New member
מזל טוב לכולם ../images/Emo3.gif

אני בנתיים כבר שבוע רמה 111, אבל תודו שזה מס' יפה

מ י ל ר

New member
ה"י 15/10

היה מעולה נתחיל מיזה שאיזה אקדוחן חלש בא איתי לסקלס והוא נגיד שלא עשה יותר מידי, העפתי אותו ואז ליאת באה לעזור לי, וגם הביאה לי דאבל, ובזכות הדאבל עליתי רמה! אז עכשיו אני 137, עוד 2 רמות והבליזזרד יממוקסס!!! והמשכתי על הדאבל ואני כבר 6-7% עכשיו. לאחר ש-2 ספרים של שרשרת ברקים לא עבדו, ולאחר יאוש, מצאתי ב-FM ספר שעלה לא פחות מ-20 מיל, ואני כמו מפגר קניתי מיאוש, אבל הוא עבד! עכשיו יש לי את הסקיל פתוח ל-30, והוא הדבר השני שימוקסס אחרי הבליזרד. אז הספר עבד הייית מבסוט. ולגולת הכותרת, לאחר הכול באתי לעודד את ליאת, שלא הקשיבה לעצתי לא להשתמש במגילה של 30% אינט שחורה (שככה פעם הרסתי אובראול אגב) ובאמת מזל שהיא לא הקשיבה שלי, כי זה פשוט עבד, שניינו היינו בשוק לשנייה... אז עכשיו יש לה פשוט אובראול מעולה!!! תתחדשי! אז בגדול, תודה ליאת, עשית לי את הערב :)

miss_t

New member
היה כיף../images/Emo70.gif

עכשיו עוד עיצה- האם להפעיל קוביה כדי לקבל 2-6% INT? מה הסיכוי שקוביה תשפר ולא תגרע? מישהו עם טיפים כמה זמן זה לקח? (אגב קיבלתי את הסקרול 30% ממשימה בסליפי)

מ י ל ר

New member
מעולם לא שיחקתי עם קוביות

בגלל שנגמר לי האנקס קצת לפני שהתחיל כול העיניין הזה אבל ממה שהבנתי רוב הסיכויים שיקח לך יותר מקוביה אחת, לדוגמא יון אחרי 2 קוביות קיבל פונטציאל אדיר של 2% לכול הסטטים, אבל באותה המידה זה יכל לקרות לו אחרי 5 ניסיונות. לפי דעתי? זה כזה אובראול טוב עכשיו, תשחקי עם הפונטציאל שתקבלי אחוזים! זה יעלה לך את האינט .במידה משמעותית. פעם האובראול 3% אטינט שלי היה מוסיף לי 22 אינט, עכשיו הוא מוסיף 25 אינט :)

yonVata

New member
מצד שני...

על הכפפות/נעלים שלי לא קיבלתי שומדבר טוב גם אחרי יותר מ10 קוביות

icy woman

New member
זה באמת תלוי במזל

אבל מה שאני מציעה, זה לנסות את הקוביות בזמן שהשרתים הכי ריקים- לדוגמא בשעות הבוקר באמצע שבוע, כשישראלים ואירופאים עדיין בביה"ס, והאמריקאים עדיין ישנים את שנת הלילה שלהם. בכל מקרה, אם את רוצה לנסות את מזלך בקוביה, רצוי שמראש תקחי בחשבון מספר קוביות.

יכול להיות מצב

שבו יש לך 2% INT או 3% INT ואת משתמשת בקוביה ומקבלת 3% DEX למשל.... בכל אופן סטטים טובים בקוביות נחשב .... 12% INT או 15 % INT או 21 % INT..... בכל מקרה צריך לרוב להשתמש בהרבה קוביות כדי לקבל דברים כאלה. אבל אז השחקן משתדרג מאד.

yonVata

New member
אל תשכחי...

שאת רוב הדברים האלה משיגים על חפצים לרמות 100+, שאותם ליאת עדין לא יכולה ללבוש

מ י ל ר

New member
אני חושב שאתה טועה חבר

כי ראיתי בגד של קוסם רמה 58 עם 6% אינט ו-3% כול הסטטים מה שאתה יכול למצוא(!!!) זה בגד עד 3% משהו, אבל אם אתה משחק עם הקוביות אני חושב שהכול אפשרי.

למעלה