ה"י 13/10

miss_t

New member
בילוי עם חייכנית!

אתמול התעמתי עם death teddy כדי לסיים קווסט, זה היה ממש קשה וקראתי לעזרה, הצטרף אליי חבר DB ברמה 83, הוא הרג אותם כל כך מהר!!!! סיימתי את הקווסט
אח"כ רציתי לסגור עוד קווסט (אם כבר אני בלודי) אז התחלתי להרוג buffom השמנים האלו, היה לי די קשה והצטרפה אליי סיוון
היא כיסחה אותם מהר למדיי בהפעלת סקיל אחת. גאד, אני גם רוצה להיות חזקה. מצאתי כמה חפצי פוטנציאל- מישהו מעוניין בעגילים עם +3dex? מישהו צריך כובע של קשתים עם 2% STR? כנראה ילכו לפח אם לא ימצא להם בית. לאחר סיומי המשימות אני וסיוון הלכנו לחפש את ה-NPC, וכמובן ששתינו קצת הלכנו לאיבוד בדרך
לא מצאנו את ה-female boss, מישהו יודע בדיוק כמה זמן לוקח לה להגיע? אני צריכה עכשיו להרוג BMM, מישהו יודע לגבי הזמן שלו? בתמונה- שימו לב לצ'ט - אחרי שסיוון אמרה שהיא הולכת לאיבוד במפות האלו...

Don Nirtin

New member
תשובות לגבי זמני הגעה של הבוסים../images/Emo267.gif

יותר קל לתפוס ואתם אגב אחרי SC או PATCH. BMM- מגיע כל 48 שעות. נחשב לבוס נדיר. FEMLE BOSS שנקראית גם אנגו- 48 שעות גם היא.

Don Nirtin

New member
... ולא שאלת?../images/Emo267.gif

מה זה הביישנות!!!!!!!! עוד משהו לידע כללי: - CROW- מן הסתם מתכוונים לעורב השחור המרושע בזיפנגו שגלית כל כך "אוהבת"|מואהב|

Don Nirtin

New member
../images/Emo267.gifblue mushdad

הוא נמצא איפשהו בתחילת זיפנגו....... פטריה לרמה 90 כחולה...........

btekx

New member
יש גם בכפר איפה שיש 3 מלכי גולבין...

וידעת שאחרי ביג באנג, פטריה כחולה יעבור לאזור ליד הנסיס וכמובן לרמה נמוך! (אולי רמה 30... לא יודע...)

Don Nirtin

New member
תודה באמת מצידו../images/Emo267.gif

אני מחפש אותו בHALL OF MUAHROOM! אלך לחפש את התחת שלו גם שם. וכן, רמה 30.............. מה הפואנטה בדיוק.

ליאתי...

למה לפח ולא למכור
אנחנו עדיין צריכות להיפגש בשביל שאביא לך את הכסף שאני חייבת לך...

miss_t

New member
כי אין לי חנות

אשמח לתת לך ותוכלי לקחת חצי מהרווחים!

בכיף אשמח לעזור../images/Emo9.gif

אני זוכרת את הימים שנעמונת הייתה מוכרת בשבילי... חחחח אשמח לעזור לך

שריתושי

New member
רמה 90 ../images/Emo99.gif ../images/Emo88.gif

אוי, איזו רמה כיפית היתה לי הקודמת. סיימתי אותה בגאלפורה עם חבר בישופ., ולפניו עם חבר שאדוור רמה 142 שעזר לי לפחות למוב. רמה 90... גררר.... הייתי 67%, ירדתי חזרה ל42%, עליתי ל-50% ויצאתי. שונאת את גאלפורה! מה אתה כ"כ אוהבים שם? שמעמם רצח. אי אפשר לאסוף דרופים, אחרת אני מתה. אני לא יכולה להתאמן שם לבד ולעשות לעצמי מוב, חייבת איתי מישהו. אז יופי, הן נותנות 2500 EXP, עדיף ה-1325 EXP של ג'סטרס עם הרבהההההההההה פחות נזק ויכולת אפסית למות, עם יכולת להתמודד לבד עם מפה שלמה ומובים. גאלפורה = לא בשבילי תודה רבה! מתתי 5 פעמים וזה בהחלט היה מספיק לי (פעם אחת אפילו מתתי רק בדרך לשם במפה לפני. 2 נזקים של התקלות עם מפלצות וזהו.. אין חיים

yonVata

New member
אנחנו אוהבים את הגלפורה כי...

אנחנו לא אוספים את הדרופים שלהם
או שהחיה אוספת, או שהם נשארים זנוחים על הרצפה... וזה פי 2 אקספי להריגה.... ככה ש.... מה שכן ברמות הגבוהות הג'סטרס כבר יתנו לך אקספי ממש גרוע, ולא תהיה לך ברירה אלא למצוא מפה אחרת.... אגב, אל תתייאשי מהמוות, תשאלי את סיו, אני נהרגתי... כמה?... 6-7 פעמים ברצף בסקלה, ועדין עליתי 3-4 רמות באותו היום

שריתושי

New member
אני שוקלת ברצינות לקנות את הNX הזה שלא

מוריד חיים במוות. זה כ"כ מייאש למות
7% של זמן ושיקויים זה לא מעט.. ורק ביננו אני מקבלת את זה בכל זאת "קל" כי את רוב האחוזיםממילא קיבלתי מהבישופ
. איזה כיף זה להתאמן שם עם HS והוא עשה לי את המובים למטה, הביא אותם עד אלי והלך לקצה השני לג'נסיס
אוי אגב, אותו בישופ נתן לי במתנה חנות של מושי כדי שאני אמכור לו דברים שלו. הוא לא רצה לפתוח לבד חנות, אמר שהוא לא יודע מחירים ואין לו עצבים לזה
אז יש לי במתנה חנות ל-14 יום. YAY............. אין יותר DC בחנות ואין את כל אלה שעושים DC האק F5 וואו, יקרה החנות הזו ולזמן כ"כ קצר.... מקווה שאני לא אתמכר אליה... ועוד דבר: אין סיכוי שהיא סתם מתנתקת, נכון? רק בסרבר צ'ק? ומה קורה כשנגמר הזמן? היה איזה חוזה חחחח שנפתח לי כשפתחתי את החנות פעם ראשונה אבל לא ממש קראתי אותו כי רציתי כבר לתפוס את המקום וללכת לישון. משהו שאני צריכה לדעת?

yonVata

New member
אףפעם לא השתמשתי אבל...

למייטב ידיעתי את חייבת לפתוח את החנות כל 24 שע'... אחרת החנות נסגרת אוטומטית...

למעלה